Panáček v reality show

SK Farma 6 – týždeň desiaty + Rekap 5/5

6. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma-sk-2015

Tak sa nám to pekne vyostruje – a to doslova. Blondína a ryšavá pobláznili chlapcov, Kvetina zmenila svoj stav – už je z nej počestná vydatá žena a jeden farmár/rka odíde s balíkom peňazí. Kto využite šancu mať radšj vrabca v hrsti, ako 50.000 na streche a kto sa stane farmárom týždňa? Sledujte dnes TV Markíza o 22:00 a budete vedieť viac. Vaše tipy sú vítané… 

Rekap zo 6.11.2015 – DUEL

Farmári sa pustili do stavania stánkov na jarmok. Najskôr Dodo sám, potom Tomáš s Katkou a Peťou. Dodo teraz vysvetľuje, že zranenie má ešte od prvého duelu a vôbec sa to nehojilo. Hoci by radšej vypadol v boji ako kvôli zraneniu, na ruku sa mu príde pozrieť doktor. Michal si myslí, že takto ničiť je hlúpe, ale Dodo je asi človek, čo si dá za 5 korún do kolena vŕtať. Doktor zhodnotí, že bude treba chirurgické ošetrenie, musí ísť do nemocnice. Všetci sa utešujú, že sa z toho Dodo určite dostane. Stánky už stoja, výrobky do nich postupne nosia. Riavko bol zvedavý, čo dobré si pre babky farmári pripravili, tak sa do jedného zakliesnil a požral čo sa dalo. Peťa ne neho kričí, nech sa pakuje, ten sa zľakne, zacúva, zhodí celý stánok na Tomáša a spokojne sa rozbehne preč. Tomáš priznáva chybu, skríkol na neho, preľakol sa, keď videl, že je tam zakliesnený. Konštrukcia mu padla na chrbát, bolí ho to, Katka sa mu milo prihovorí, či sa mu nič nestalo, aj Gabika je ticho a nestresuje, už vie, ako Tomáš na krik pri takýchto situáciách reaguje. Pokričí si Tomáš na Stana, mykol konštrukciou stánku viac, ako si to predstavoval, popadali svietniky. Radšej si ide ľahnúť, je v strese. Katka si ho príde pohladkať, podľa nej Stano nevie pracovať v žiadnej dvojici, je to taký motáčik. Peťa si myslí, že tam je už psychiatria, každý každému lezie už na nervy. Jana má na Tomáša nervy, nevie sa správať k ľuďom, na všetkých kričí. Tomáš sa nakoniec Stanovi ospravedlní. Michal bol s Nikolou zaniesť drevo do duelantskej chatky, boli tam asi dve hodiny. Katku to vytáča, nerobí to, čo mu zadelí a Nika je strašná modelka, donútiť ju vstať z postele je problém.

Na farmu prichádzajú babičky z dediny. Vyobliekané v tradičných krojoch a s košíkmi na výmenný obchod. Pekne farmárov pozdravia, prichádzajú s dobrou náladou a energiou. Gabika s Katkou majú stánok s mliekom, husacími stehnami v kapuste, husacou masťou a inými varenými a pečenými dobrotami. Na výmenu dostali palacinky, med, rukavice a šatky. Peťa dostala rukavice, Janka sa potešila z lokší. Dostali aj balíček šťastia, majú ho otvoriť vtedy, keď ho budú najviac potrebovať. K Michalovi a Nikol prišla najstaršia babička, porozprávala im svoj životný príbeh. Aj Tomáš a Stano dostali balíček šťastia. Mali stánok s drevenými výrobkami. Stano bol sklamaný, on si pripravil stánok s kukuricou, tekvičkami a Michal mu vlastne s Nikou a Mirkou stánok prebral a poslal ho za Tomášom.  Tomu vadí, ako sa Michal zachoval, vyobchodoval veci za nič a s nikým sa nerozdelil, väčšiu časť čo dostali aj zjedli. Babičky sa rozlúčia, obe strany sú spokojné, farmári majú čo jesť aj piť. Sedia v kuchyni, pri plno stoje jedla a spokojne papkajú – korbáčiky, štrúdla, palacinky, pagáčiky, kompóty….Tomáš dostal fľaštičku domácej, odložil ju pre Doda, keď sa vráti z nemocnice.

Stano je sklamaný z Katky, on ju dal za FT, lebo je taká malá, drobná, ale ona teraz len Tomáša počúva. On môže všetko a ostatní nič, doprial by jej teraz, aby bola slúžka. Tomáš Katku bráni, každému FT radil, aby bolo všetko v poriadku. On keď bol FT, tak mu nikto neradil a všetci sa tešili, keď sa zabudli dvierka na kačíne spraviť. Mirka Katku nechápe, keď nechcela byť FT, načo Stana ovplyvnila, aby ju dal? Katka nikoho neovplyvnila, len nepovedala, že nechce byť. Tomáš vraví, že to Mirka pochopí, až keď bude ona FT. Aby to tak bolo, keď vypadne, dá ju – Mirka sa smeje, berie to.

Kvetka dofrčí na autíčku so zlou správou. Doda si v nemocnici nechajú, nemôže sa zúčastniť duelu. Miesto neho musí ísť do duelu Gabika. Dovolí jej opustiť kuchyňu, aby si rozmyslela meno súperky. Po chvíľke sa vráti, do duelu si zoberie Nikolu, je podľa nej najmenej potrebná na farme. Nikolu to prekvapilo, Mirka sa bála, že to bude ona, chce na farme zostať. Pred odchodom dá Kvetke Tomáš vlastnoručne vyrobený svietnik, ktorý mu zostal z jarmoku, potešil ju. Mišo je nahnevaný, Miru mala dať do duelu, nič na farme nerobí, posledná vstáva. Tomáš má na to iný názor, Gabika dala pravdivý dôvod, neveril, ale bude jej držať všetky štyri palce. Michal je rád, že Gabika ide do duelu a dúfa, že vypadne. Ak mu vyradí Niku, posledného jemu blízkeho človeka, tak sa veľmi nahnevá a spočíta jej to. S týmto Michal nepočítal, nemal čas jej ani poradiť disciplíny….dúfa ale, že si dá almanach, prekvapenie a pretláčanie. Stano sa na farme nudí, tak spraví srandu, kúpe sa vo vaničke v kuchyni. Parťáčku mu robí Peťa, zrobia veľa srandy, smeje sa aj smutný Mišo.

Nikol si dá rozcvičku okolo duelovej chatky a túžobne očakáva Kvetku. V chatke jej bola zima. Zo začiatku chcela ísť preč, lebo bola slúžka, ale teraz sa jej na farme zapáčilo. Dobrý vzťah má so všetkými, najbližšie má k Jane a k Mišovi. Dá sa povedať, že si padli do oka. Vzdialený je jej Tomáš, nemá sa tam s ním o čom baviť. Chcela by sa živiť ako fotomodelka, ale rada by si otvorila aj salón. Na farme by chcela ukázať, že vie pracovať, lebo doteraz na to nemala ešte dosť príležitostí. Disciplíny budú prekvapenie, preťahovanie lanom a pílenie. Kvetka sa začudovane spýta či vie píliť, Nika si to rozmyslí a dáva hákovanie. Gabika sa vyspala dobre, v chatke si odpočinie. Farmu miluje, z farmárov má rada všetkých, dokonca aj Tomáša. Podľa nej sa Nikola na farmu nehodí nielen výzorom, ale aj prístupom. Z preťahovania lanom má rešpekt, keď videla ako to dopadlo v boji Janka vs. Nikol, človek si musí dávať pozor aby jedna druhej neublížila.

Farmári sa postupne usadia do duelovej stodoly. Katka je rada, že jej FT končí, neustále opakovanie príkazov hlavne Michalovi a Nikol jej liezlo na nervy. Miško je prekvapený, nepamätá si, že by sa niečo také stalo. Katka mu pripomenie nosenie dreva do chatky pre duelanta a že mu to s Nikolou trvalo dve hodiny. Kvetka sa toho chytí – čo tam tak dlho robili – ukladali drevo. Všetci sa smejú. Peťa je na farme už zasa spokojná, Tomáš dostal trest a nepije, je poslušný. Peťa jeho ospravedlnenie prijíma a ospravedlňuje sa ona jemu, že to zobrala tak ako to zobrala a dúfa, že už bude dlho takto dobre. Stano si chváli jarmok, vyobchodovali veľa vecí, šál, rukavice, aj semienka na prostatu.  Kveta sa pýta, či si aj dali, Stano rozrehoce celú stodolu keď povie, že dali Michalovi a on bol potom tri hodiny s Nikou v duelovej chatke. Smiech prejde po tom, čo im Kveta oznámi, že práve teraz asi Doda operujú. Návrat Nikoly si praje Michal aj Stano, Katka by privítala Gabiku, je prínosnejšia. Mirka otvorene povie, že by chcela späť Nikolu, lebo je slabšia a hodilo by sa jej, keby vypadla silná Gabika. Peťa aj Jana chcú späť Gabiku, hoci Jana sa poteší aj z výhry Niky. Tomáš ešte včera hovoril, že by privítal Gabiku späť, ale rozmyslel si to, hlavne kvôli Mišovi by privítal Niku, je to pre neho menšie zlo.

Nika aj Gabika sa na duel tešia, duel začína.

  1. Prekvapenie – úlohou je preniesť po lyžičkách 3dcl masti cez prekážkovú dráhu. Jednu prekážku treba nadliezť, druhú podliezť, masť vyliať do nádoby a naokolo ísť späť k masti. Ktorá bude mať prvá 3dcl vyhráva. Nikola je šikovnejšia, rýchlejšia, Gabiku ubehá a čoskoro si spraví slušný náskok. Na konci už Gabika nebehá, len chodí, je zmierená s prehrou, dochádza jej dych.
  2. Preťahovanie lanom – Kveta ponúkne obom rukavice. Obe si zoberú, Nika jej ich však po vyskúšaní vráti, sú veľké. Gabika si nechá len jednu. Hneď na začiatku sa Gabike rýchlo podarí jednu podkovu vhodiť do svojej bedničky a získa tak náskok. Potom však Nikola zaberie a podarí sa jej pretiahnuť lano viac na svoju stranu. Je silnejšia len vtedy, keď sa zapiera nohou o stredový trám, akonáhle sa ale postaví, Gabika ju pritiahne späť. Je to dlhý boj, pustiť nechce ani jedna ani druhá, Gabika je však predsa len ťažšia váha, postupne nahádže všetky podkovy do bedničky a stav vyrovná na 1:1.

Nika na tretiu duelovú disciplínu prichádza s obviazanou pravou rukou a slzami v očiach. Kveta dostala informáciu, že má natrhnutú šlachu. Má na výber, či ide do hákovania, alebo v dueli končí. Michal vraví skús, Nikola po dlhšom rozmýšľaní duel vzdáva. Gabika tak vyhráva duel a Nikola ide domov. Dostane možnosť sa rozlúčiť s farmármi – majú sa držať a nemajú sa toľko hádať. Postupne sa s farmármi vyobjíma, Kvetka jej pred odchodom povie, že ju prekvapila, ako v dueli zabojovala. Nikola ešte ľavačkou napíše list na rozlúčku, kde sa prihovorí farmárom. Balíček pre šťastie, ktorý jej Michal dal do chatky späť zabalila a položila mu ich na vankúš. Verí, že mu prinesie šťastie, Farmu by mohol vyhrať, lebo vidí do ľudí a má spravené správne názory na každého.

Rekap zo 6.11.2015 – deň 49

Tomáš spokojne spí spolu s ostatnými. Mirka priznáva, že večer kartovali a dali si vínko. Dala si ani nie prvé tri poháre, vrazilo jej to do hlavy, hanba na tri zimy. Spí v jednej posteli so Stanom, ráno si ju doberajú, ako sa spalo a či sa o ňu Stano postaral. Stano sa Dodovi priznal, že jeho Mirka u neho spala, ale že sa nevyspal vôbec, bo sa do blata strieskala. Doda si aj Peťa doberá kvôli Mirke, ten sa len smeje, môže sa v pohode Stanovi na krk zavesiť. Ráno jej Peťa rozpráva ako večer vyvádzala, doťahuje sa aj s Dodom. Tomáš sa smeje, z pohľadu triezveho človeka je to strašná sranda, asi prestane piť. Mirka sa prizná, že ju doma mama s prakrom (praker, pracháč) mláti od 20-tky. Peťa ani Jana nechápe, veď je dospelá. Tomáš vraví, že ak by sa to dialo u nich, zoberie sa a ide preč. Mirka však myslí na syna, čo s ním? Gabika v tom problém nevidí, oni šli kvôli práci zo Sládkovičova do Trnavy, sú aj ubytovne, škôlky. Tomáš vraví, že má dve zdravé ruky,  zamestnať sa dá vždy a s niektorými zamestnávateľmi sa dá dohodnúť na čase. Jana má z nej zmiešané pocity, ona by dom až nebola. Malý podľa Mirky preto kokce, lebo to všetko vidí, kričí vtedy, mama ju bije pred ním. Tomáš nechápe, ako si môže takto nevážiť samú seba.

Farmári vylihujú v izbe, Katka požiada Stana, aby pomohol nanosiť seno a vodu kozám. Ten síce ide, ale ostatní frflú, aby z toho trest nebol. Tomáš Katke vraví, že nemôžu proste farmári za bieleho dňa len tak postávať, Katka ich preto pohýňa do práce, nie všetkým sa to páči. Na kameru vraví, že je to s nimi ťažké, frflú, ak by boli oni FT, prežívali by to tiež tak. Nikola vníma Katku tak, že ona nemá vlastný názor, všetko jej Tomáš vraví. Michal zmenil na Katku názor, ale nechce poštvať ľudí proti sebe, preto si nechce poštvať ani ju, ani Tomáša. Toho zasa irituje, že nikto nič nespraví sám od seba. Hlavne Miriam a Nikola, tá robí vec 10 minút a potom sa schová. Tomáš sa rozčuľuje, že FT musí dať najesť všetkým, aj tým, čo nerobia, chcel by byť ešte raz FT. Katka v piatok ráno všetkým poďakuje, majú všetky úlohy porobené, Gabika má na tom asi najväčšiu zásluhu.

Pred Martinovým príchodom je Katka riadne nervózna. Hneď po príchode sa Martin pýta, koho bolo prasa. Peťa vraví, že asi Lackove. Ak to bol chlapec, bolo Lackove, ak dievča, bolo jej. Martin ju požiada, aby Lacka teda zastúpila, vyložia spolu truhlu z vlečky a Peťa uteká k ostatným. Martin ju zastaví, musí prečítať „Ja nezabudnem!“ Majú ho pochovať meter do hĺbky, krížik k nemu a tento epitaf majú pripnúť naň. Katka spolu s hospodárom prejdú zvieratá, ukazuje mu žľab na vodu od studne, robil to Stano, napadlo to Tomáša. S úlohami je spokojný, ale sušiť konope mali v panákoch a hlavne mohli využiť aj kuchyňu. Ukecajú aj dva metre narezaného dreva, hoci to tam poprehadzovali tak, že nakoniec nevedeli, čo je nové a čo staré drevo. Husi naložené vo vode sú pre Martina záhadou, podľa neho živiny z mäsa vyluhujú do vody, ktorú nakoniec vylejú. Koštovka jedla je však veľkou pochúťkou. Pečienka v masti, stehná v kapuste a krv na cibuľke chutia vynikajúco. Martin chváli, že zaplnili stôl dobrotami z farmy. Pred výplatou mincí sa ich Martin pýta, prečo nesušili konope v kuchyni, Peťa vravela, že tam majú spraviť dosky nad to, ale nikto ju nepočúval. Ďalšia otázka ich zaskočí, majú ohodnotiť mincami život prasiatka. Peťa pripomenie, že malo byť hlava, za hlavu. Martin si nemyslí, že by malo prasa zdravotné problémy kvôli nim, ale včas to nepostrehli, preto odráta mince. Peťa to hodnotí na 20 mincí, Tomáš na 10-15 mincí, Stano 5-6. Martin im odráta 10. Celkovo by to mali za 36 mincí, po odrátaní 26 mincí. Za obchod si môžu vybrať….cibuľa, mak a dve knedle, alebo zemiaky, zázvor, hrach a šošovica. Berú druhý kôš.

Prasiatko pochovajú Jana, Peťa a Stano. Peťa sa hnevá, sú to necitliví ľudia. Michal na pohreb chcel ísť, ale FT ich nezavolala a vlastne ani Petra. Asi chcela zasa hrať divadielko, že len jej na tom záleží. S Nikou a Katkou rozoberajú, koho chyba bola, že prasa bolo na chladnom mieste. Mišo si myslí, že Gabika, Mirka zas, že po vojne je každý generál, mohol prasa zobrať do maštale, keď je tam teplo. Príde Peťa, pýta sa ich, prečo nepriši na pohreb – nikto ich nezavolal. Dodovi opuchla ruka, zapálila sa mu asi uzlina. Tomáš vraví Katke, že musí rozdeliť úlohy medzi ostatných. Gabika si kozy podojí, len o kravy sa treba postarať. Katka teda príde do farmárskej izby a oznámi, že Dodo ide na pohotovosť, s rukou to má zle. Preto treba veci robiť za neho, musia dojiť kravy. Jana s Peťou spravia kozy, Mišo s Gabikou zasa kravy. Stano má mať na starosť vodu v kuchyni. Po jej odchode sa pýta Peťa, čo bude robiť Tomáš. Mišovi Katka už lezie na nervy, zo začiatku to bolo v pohode, ale Tomáš jej asi tlačí kaleráby do hlavy, ide sama proti sebe, aké rozkazy a akým tónom. Mišovi sa to veľmi nepáči, vraví Gabike, že jednu kravu podojí ona, tá sa ohradí, že bude do polnoci hore, lebo ešte musí aj variť. Katke vadí, že všetci majú okolo toho toľko rečí, ona je FT, povie a tak má byť. Tomáš vyštartuje po nich, budú im tam nosiť do izby drevá, oni si tam budú kúriť a nič nerobiť. Peťa sa obhajuje, že sa prišla len prezliecť, Tomáš jej vraví, že sa nemusí obhajovať, keď nemusí. Tomáš a Nika si nesadli, nemajú sa radi navzájom. Peťa sa zavrela k prasatám, nevedela sa dostať von. Všetci sa smiali, len Katka jej prišla pomôcť. Mišo sa smeje, aj keby tam zostala, svine patria medzi svine.

Pri večeri Katka všetkým poďakuje za spoluprácu. Dodo ide na pohotovosť, ak niekomu povie, že má isť niečo spraviť, nebude počúvať, že to majú robiť sluhovia, pôjde to spraviť bez rečí. A majú si odpustiť reči o tom, ako to prežíva.

Rekap z 5.11.2015 – deň 48

Tomáš sa Dodovi sťažuje, ako sa za ním celú noc krava naťahovala a sledovala ho, musel s do válova presunúť. Verí, že zajtra už Kvetuš zruší trest. Farmárom je už strašná zima v izbe, nikomu sa nechce z perín. Stano ide skontrolovať prasiatko, je vychudnuté, podľa neho prechladlo, skôr ho mali vziať. Prasa zobrali nakoniec do kuchyne, Peťa ho hladká – otvor oči Marča, ja som tvoja mama. Nechce už ani žrať ani piť, Gabika ho chytí do náručia a mojká sa s ním. Tomáš jej vraví, aby to nerobila. prasa je choré, bude im robiť jesť. Vraví mu, že si vyumýva ruky. Keď si ich ide umyť tam, kde umýva riady, Tomáš jej vraví, aby šla von. Keď jej to nevadí, má myslieť na ostatných. Dotkne sa jej to, ona si len vyťahuje rukávy. Neverí jej ani pol slova, už sa tam šla umývať, toto sa teraz len vyhovára. Gabika má podľa neho problém s hygiénou, od kedy je na farme, ešte ju nevidel sprchovať sa. Kričia po sebe, zasa sa dohadujú, podľa Tomáša je to rozvracačka, čo už mala byť dávno preč. Podľa Gabiky im Tomáš lezie na nervy všetkým, ale nikto mu to nepovie do očí. Gabika kričí, Jana mu vraví, aby ju nevytáčal od rána. lebo potom bude celý deň zlý. Mala pravdu, do seba sa púšťajú stále viac a viac. Tomáš si neodpustí a zopárkrát si riadne kopne do Gaby kvôli čistote a hygiéne, čo ju ešte viac štartuje.

Peťa rozoberá v izbe hlavu za hlavu, nevie si predstaviť, že za prasa pôjde domov. Ešte keď bola Peťa s deťmi za nimi a aj keď v nedeľu posúvali ohradu, behali všetky. Katka Janu a Niku podpichuje, že budú pitvať husi, obe to odmietajú. FT pri raňajkách zadeľuje úlohy. Viacerí si myslia, že riadi farmu Tomáš, Katka len pritakáva na to, čo jej vraví. Chalani medzitým nosia drevo z lesa, len spomínajú, aké super ľahké to bolo, keď mohli zapriahnuť Riavka. Capko je priviazaný na lúke a prší na neho, Stano mu chce odniesť pršiplášť, Katka ho nechce pustiť, o zvieratá sa musia starať len sluhovia.

Na neočakávanú návštevu príde Martin, farmári majú obavy. Prišiel pozrieť Rúža, je to s ním lepšie. Pozrie aj prasiatko, Tomáš mu vysvetľuje, ako to s ním prebiehalo. Martin sa ich pýta, prečo ho nedali k peci, v rohu v kuchyni je chladno, mali ho hladkať. Martin keď ho zoberie do rúk, prasiatko je už skoro nevládne. Pýta sa ich, či vedia, prečo mačka leží pri peci….je tam teplo, tam mali dať prasiatko. Majú ho zabaliť do bedničky, zababušiť ho, zoberie ho so sebou. S Katkou sa ide pozrieť na ostatné. Pýta sa jej, prečo dávajú slamu priamo na dážď a nie pod striešku – Katka nevie. Navyše sa dohodli, že budú pustené, prasiatka by si miesto, kde im bude dobre našli, tu je im všetkým zima. Každý deň ich budú pásť a večer budú v maštali pod sluhami. Takto zavreté v ohrade nemajú ani pohyb, aby sa zahriali. Pýta sa aj na capa, Gabika vraj povedala, že je to ok, vždy je tam takto. Martin vraví, že ona je FT, ona sa má starať. Katka vraví, že ona dala starých za sluhov, aby bolo o všetko postarané, ale vidí, že ich musí chodiť kontrolovať. Martin chce, aby Katka odviazala capa, tá to odmietne, bojí sa ho. Martin odchádza so slovami „Starajte sa, ak ešte raz budú svine zavreté cez deň, zavriem tam Vás!“ Michal sa snaží Katku povzbudiť, nemôže si to brať osobne, Martin prišiel, aby im poradil, musí si len poriadne kontrolovať zvieratá.

Tomáš sa hnevá, niekto dal do košíka, kde oni dávajú jedlo krivo pre hydinu. Veľká aféra, nikto sa k tomu nepriznáva, Gabika len vysvetľuje, kde ho naposledy videla. Katka s Tomášom a Michalom rozoberajú, ako si Gabika presadila svoje, prasa do kuchyne aj uviazaný cap. Dievky konope robia, Stano ich chodí kontrolovať. Chlapi medzitým opravujú dvierka a ostatné drobnosti, Katka s Tomášom sa doťahujú, či zabiť, alebo nezabiť už dnes štyri húsky. Tomáš si myslí, že áno, Katka, že nie. Gabika si myslí, že by sa to malo robiť zajtra aj ostatné ženy. Tomáš si myslí, že Gabika robí len naschvály. Poháda sa aj s Janou a Peťou, je vytočený, že Dodo v tomto počasí musí robiť všetko sám a ostatní sedia v kuchyni. Tí zas vravia, že im to musí rozkázať FT, lebo inak by bol trest. Jana nenávidí, keď po nej niekto kričí. Jana Katke vraví, že si má zadeľovať úlohy tak ako si myslí ona, nie ako si myslí Tomáš. Katka sa bráni, to je tak, ako že Tomáš jej povedal, koho má dať za sluhov. Ona je FT, ona si určuje.

Ráno sa Tomášovi ani vstať nechcelo. Ostatní majú tiež pomalý rozbeh, Stano si ľahne k Mirke do postele, robí srandičky. Postupne začnú zabíjať husi. Dievčatá sa na to nechcú ani pozerať. Nie je dosť vody, Peťa vybehne a teatrálne zastaví porážku „Dajte jej milosť!“ Tomáša toto herectvo vytáča. Nika Tomáša nemá rada, lezie jej na nervy, raz je v pohode, raz na ne ziape. Pri šklbaní husí sa rozoberá, aký duel bude. Tomáš medzitým s Dodom pripravuje drevo. Kvetka príde na farmu a „nechtiac“ im aj husi zaženie do dvora. FT je spokojná s farmármi a aj farmári sú spokojní s ňou. Gabika sa prizná, že porušila nechtiac pravidlá, zobla si sušenú slivku a pozabudla sa a sadla si za stôl. Tomáš zas pomohol Dodovi s hnojom, nakoľko tam dva týždne sluhovia len zahrabávali hnoj. Kveta sa pýta Stana, ako sa to mohlo stať – hnoj vyprataný bol, ale dával aj veľa slamy. Je síce fajn, ale trest musí byť aj pre Tomáša aj pre Gabiku. Po odchode musí trest určiť Katka. Podľa Gabiky aj Peti sa Tomáš správa ok, keď je triezvy, to, že vybuchne občas berú už ako normálnu vec. Kveta mu preto ruší trest, môže spávať s ostatnými a už nemusí čistiť topánky. Volí sa prvý duelant. Peťa, Mirka, Nikola dávajú hlas Dodovi, nechcú sa ohroziť. Michal dáva tiež mužský, väčšinou dáva takýto duel. Stano dáva Gabiku, už nechce ísť domov. Jana dáva Dodovi, keď prišli na farmu, mala najbližšie ku Gabike. Tomáš dá hlas Gabike, nech nemá málo – všetkých tým rozosmeje. Prvým duelantom je Dodo, teší sa na pobyt v duelovej chatke. Katka Gabike dáva trest – musí variť kým bude ona FT. Počas tohto obdobia zas od Tomáša Katka bude dostávať masáž, to je zas jeho trest. Tomáš sa usmieva, nevie kto koho vytrestal.

Rekap zo 4.11.2015 – deň 47

Tomáš spí v maštali v spacáku, cez tvár s lyžiarskou maskou, aby udýchal. Smrad, mľaskanie a zvonenie zvonca na krku mu spať nedalo, vyriešil aspoň posledné menované napchaním slamy do zvonca. Balíky slamy si však pochvaľuje, lepšie ako Dormeo matrac. Večer si Mirka prišla ku Katke pre rady, ako zbaliť Doda. Poradili jej, aby si k nemu ľahla, keď tak urobila, posteľ sa zlomila, ráno z toho majú všetci zábavu. Dodo nechápal, kto to tam u neho spí, kto má cez neho ruku prehodenú, radšej si on pôjde k Tomášovi ku kravám ľahnúť. Ráno si kuchyni Gabika a Mirka šuľkajú cigarety, Nika s Janou sa v izbe rozprávajú, že ony dve už nemajú. Tomáš má, vtedy keď Gabika bola FT tajne mu dala navyše, aby si ho schoval. Nika ani nechce, keď ho chytí do ruky Gabika, radšej nie. Gabika si šúľa od viacerých a vždy im povie, že im vráti, ušúľa si väčšiu ako zo svojho a nevráti niť. Dosť veľa ľudí je na to nahnevaných. Nika sa pýta Jany, či sa niekomu sťažovala, ako Katka rozdeľuje úlohy. Nika sa o Jane pred ostatnými vyjadria, že ju berie ako rodinu, poradili jej, aby tak nerobila. Jana sa pýta kto – Mišo s Tomášom. Jana sa nahnevá, nič neriešila, ako Katka rozdeľuje úlohy, majú ju zo všetkého vynechať. Nikola nechápe, čo tým chce Michal docieliť, ona si s Janou rozumie, hovorí jej všetko – ona má vlastný názor. Podľa Niky je to všetko Michalova taktika, aby neohrozil ju, už bol Katku ovplyvňovať kvôli slúžke. Jane tieto taktiky vadia, od Michala to nečakala. Je pre ňu teraz najväčšia špina. Pri dojení kôz sa rozprávajú aj o Katke, práve je tá, ktorej sa nedá veriť, pri každom má iný názor. Jana sa snaží dôverovať Dodovi, až má strach to povedať. Keď príde Katka do izby, hneď sa do nej Jana pustí, či jej včera hovoril Mišo a Tomáš, aby jej neverili a že nevraví pravdu ani o príbehu – koľko zarába ona, koľko zarába jej chlap. Ona nemá tajnosti, ona jej môže aj výplatné pásky ukázať – ten zasran ju nemá brať do huby. Vojde Michal, strhne sa hádka, Mišo vraví, že si to myslí každý, aj Gaba. Jana vraví, že myslieť si to môže, ale ona vraví pravdu. Ona jeho nešpiní, nemá to robiť ani on jej. Mišo stále omiela, že si to myslí každý, len jej to nikto nepovie do úst. Dodo vraví, aby sa zdržal toho slova každý. Jane to príde ľúto, rozplače sa, ona s ním husi nepásla, nemá ju brať do úst. Už neverí jemu, Tomášovi, Katke ani Nikole, lebo sa vraví, že oni 4 tu na konci chcú zostať – tak to hrajú. Michalovi toto takticky nehrá do karát, snaží sa to uhrať diplomaticky. Ak by totiž Dodo vypadol (lebo chce ísť domov), tak by dal určite Janu za FT a rozhodovala by o sluhovi. Nika príde do izby, pýta sa Jany či to myslela vážne, že s nimi končí – áno s nimi so špinami, jej foter nikdy zazobaný nebol. Veľmi ju Michal prekvapil. Michal pri Jane Gabiku vyzve, aby povedala, že aj ona vravela, že príbeh je prifarbený, tá sa točí, nie dlh, ale ….najskôr nechce povedať, potom jej pošepká, že to s tým alkoholom. Jana vraví, že áno, mala problém s alkoholom, sama si ho vyriešila s pomocou terajšieho priateľa. Gaba ju sklamala tiež. Tej bolo divné, že keď mala problém s alkoholom, na farme pije, ale je obdivuhodné, že len do normálnej miery.

Jana s Peťou, Nikou a Gabikou rozoberajú, že Jana dá mužský, nie ženský duel, práve kvôli tým udalostiam. Jedno malé prasiatko je utláčané ostatnými – pohadzujú si ho ako futbalovú loptu. Katka pri raňajkách nakáže opraviť ploty a spraviť poriadok vonku aj v kuchyni kým príde Martin. Za sluhov volí Gabiku a Doda, aby novým ukázali, ako sa to má robiť. Mirka si myslela, že bude ona slúžka. Dodo chce mužský duel, Tomáša pošle domov!

Martin prichádza na farmu, na vlečke so Stanom. Peťa kričí radostne Stano, Stano je tu, Gabika ho vyobjíma, Peťa sa na neho hodí, dllllho ho objíma…. Stanovi volala Kvetka, či sa chce vrátiť na farmu, povedal áno – nevie či sa do neho zaľúbila. Katka je veľmi rada, ožilo to s ním. Martin je zvedavý, ako s tým jemným hláskom Katka bude rozhodovať na farme.

Úlohy – narezať dva metre dreva, treba uzavrieť sluhovňu, zarezať 15 husí, 11 treba nachystať očistené – tie pôjdu na trh a nakoľko tento týždeň bude trh aj na farme na živo, štyri treba pripraviť u nich na jarmok. Katke dá do rúk 3 recepty, na vlečke dá všetky ingrediencie, majú to mať ku koncu týždňa pripravené v hrncoch. Majú vyložiť vlečku. Martin má čisto ženskú a čisto mužskú robotu. Chlapi majú zobrať Riavka, Rúža a veci na oranie na pole, dievky majú ísť na do stodoly. Tam im vysvetlí, ako sa spracuje konope. Chlapom zasa, ako orať. Dvaja orú (jeden ťahá vola, druhý tlačí pluh), ďalší dvaja navážajú hnoj. Tomáš ťahá voly, Stano tlačí, brázda je krivoľaká, Dodo s Michalom sa smejú. Prvá aj druhá brázda je všelijaká, ale potom sa už chlapci chytia. Zatiaľ dievky v stodole skúšajú spracovávať konope, Mirka dvakrát zletí zo stroja na rozbíjanie vlákna. Martín im nedal zorať celé pole, ale keď príde na konci týždňa, musí mu byť jasné, že na tom tvrdo pracovali – keď spravia polovicu, bude spokojný.

Ako sa vracali z poľa, Martin si všimol, že Rúžo kríva. Ľavá zadná noha je problém, tým pádom celé oranie padá. Martin sa poradí s doktorom. Gabíka vraví, že ako včera šli z poľa, Rúžo sa šmykol a spadol. Na motorke dofrčí poštár. Viacerí si mysleli, že pre Gabiku, lebo je jediná, ktorá zo starých farmárov ešte nedostala list. Tento však bol pre Tomáša. Je to pre ňu zlý pocit, veľmi by mala informácie od rodiny – dúfa, že si spomenú. Tomášovi píše mama, má sa snažiť, aby bola na neho hrdá. Nemajú sa tam hádať a majú si hovoriť pravdu do očí. Má byť k ženám dobrí, sú to krehké stvorenia. Tomáš vie, že mama naráža na Gabiku, preto keď príde do kuchyne, príde za ňou a objíme ju. Majú byť k sebe dobrí, utešuje ju, že aj jej list príde. Ostatným vraví, ako sa všetci na nete tešia, ako sa hádajú, majú im vytrieť zrak a dať sa dokopy – a mamy vždy hovoria pravdu. Aj Jana a Peťa Gabiku utešujú, list jej určite príde.

Ženy sa pustia do spracovania konope a prípravy výrobkov na jarmok. Stano si robí srandičky, Mirka robí masáže, ale on by chcel Tatra masáž (myslel tantra). Tomáš si všimol, že jedno prasiatko ostatní odvrhli (po neviem koľko dňoch, hodinách), zobral ho s Dodom z poľa dole do stodoly. Prasiatko sa pustí do jedenia, Peťa si myslí, že toto prasa je práve to jej. V kuchyni si robí srandu, jej prasiatko má chrípku, keď jan môže spať s mačkou, tak ona bude spať s prasiatkom. Aj ju pekne vyumývajú, mašľu jej uviažu, do periny ju uloží. Nevie či je to jej Marča, alebo Lackov Hugo. Prasiatko je na tom však čoraz horšie a horšie. Zostalo na noc v stodole, zakryli ho do sena.

Rekap z 3.11.2015 – deň 46

Farmári ešte vysedávajú v duelantskej stodole. Peťo je rád, že vyhral, ale príde mu ľúto za Stanom, pustí aj slzy. Tomáš si má pobaliť veci a presťahuje sa do domčeka prvého duelanta, tam bude čakať na trest. Zoberie si slovo, Gabika a Peťa sú podľa neho herečky, ak by chceli ísť domov, tak sa nedohadujú čo bude na večeru a čo sa bude robiť. Celá kauza okolo neho a jeho penisu mu kazí meno, on vie čo spravil – stiahol si tepláky, ale nerobil úchyláčiny, všetko nafúkla. Peťa sa na neho otočí „tak už si pamätáš hej?!“ Tomáš pokračuje – sú skvelé herečky, majú výbornú taktiku, takto sa to presne hrá. Kvetka vraví, že majú to nechať teraz tak, Tomáš zas, že prijíma, spraví tak, ako mu povedala, mala by však po tom, čo sa stalo minule ujasniť jeho stravovanie v duelovej chatke – má sa o to postarať FT, môže si aj zakúriť. Počuť Petrin šepot „Chcem ísť domov!“ Kvetka ich však rozpustí, vidia sa zajtra. Na kameru Peťa vraví, že to nie je bezpečné, môže prísť v noci, izba sa zamknúť nedá, ale čo má robiť, keď ju Kvetka neposlala domov! Tomáš si pobalí veci, zoberie kroniku a pílku a rýchlim krokom mieri k duelantskej chatke. Medzitým Gabika nabalí pre neho košík s večerou, Jana s Michalom mu ho ide odniesť. Tomáš sa pýta, ako dole, Michalove klasické – v pohode. Pýta sa ho ako je na tom s trestom – napísal už 562x že nemá kradnúť, do rána to už dopíše, ale ceruza sa mu otupieva – prinesú mu nožík. Tomáš je rád, že tam Michal bol a všetko videl, bude trvať na verejnom ospravedlnení. Michal Jane vraví, že všetci sa smiali, aj keď Tomáš vytrhával strany z kroniky – Jana nechápe, prečo teraz teda toto robí. Tomáš si myslí, že ju na to Gaba nahovorila, celé to bolo vykonštruované, aby ho vyhodili, lebo je silný hráč. Uznáva, že už je starý robiť také kraviny, ako urobil, ale len si stiahol nohavice a pootáčal sa s rukami nad hlavou. Presne jak sa teraz smeje Jana a Michal, vtedy sa smiala aj Peťa. Nechápe, prečo zostala taká prepnutá, nepotrebuje on obchytkávať veľrybu. Tomáš noc strávi písaním trestu, myslí si však, že už to nebude treba.

Ráno je sychravo, hmla, tma, nikomu sa nič nechce. Témou číslo jedna je, kto bude novým FT. Jana si myslí, že buď Gabiku, alebo Peťa. Mladí sú už ďalej, tí rozoberajú, kto bude sluhom. Nikomu sa nechce robiť, Gabika budí Mirušku, aby šla dojiť. Gabika sa musí vrátiť a zakričať, aby banka vstala. Michal ráno zájde zasa za Tomášom s raňajkami. Zobudí ho, trest dopísal, ruka ho bolí. Spí sa super, nie sú tam žiadne muchy. Michalovi leze Gabika na nervy, je to otravná a falošná osoba. Michal si myslí, že bude FT Katka.

Kvetka príde na farmu aj spolu s truhlicou. Pýta sa Peťa, aký to bol pocit po výhre – skvelý, rád sa na farmu vrátil. Stano chýba všetkým, bola s ním sranda. Stano sa v liste prihovorí všetkým – majú byť k sebe dobrý, nehádať sa. Peťa si má dávať na seba pozor, verí, že to vyhrá. Za FT dáva Katku. Je to pre ňu fajn pocit, ale nevie, čo bude robiť. Kvôli tomu, že vo včerajšom dueli Kvete Gabika a Peťa povedali, že už na farme nechcú byť, prišla s ponukou, ktorá sa už nebude opakovať. Je to ponuka pre všetkých – 2000€ na ruku tomu, kto dnes opustí farmu. A preto dá otázku, kto berie 2000€, pobalí sa a odíde. Peťa hlavu v dlaniach, slzy v očiach….Michal sa spýta, či bez akýchkoľvek následkov. Kveta prikývne. Michal hneď potvrdí, že on, Nika hneď za ním, po chvíľke váhania sa ozve Dodo, Peťo, Jana a možno aj Mirka. Všetci, okrem Gabiky a Peti. Tí, ktorí sa prihlásili sa majú ísť pobaliť a nastúpiť na priedomí. Michal nechápe, Gaba s Peťou včera silou mocou chceli ísť domov, radšej sa zadĺžia kvôli pokute z odstúpenia, ako tam byť s Tomášom a teraz, keď to môžu spraviť bez pokuty a ešte dostať aj 2000€, neprihlási sa ani jedna! Obe by mali dostať aj sošku za herecký výkon. Rozoberá to aj pri balení, sú to dve baby jagy, čo tu len hrajú. Nika prikyvuje, to hovoril aj Tomáš, Jana sa zas diví Mišovi, že sa nad tým vôbec zamýšľa. Jediná, ktorá si ich zastáva je Mirka, nevie, čo majú v hlave, možno sa zľakli. Peťa medzitým chodí po farme, narieka, vraví si sama pre seba, že aj keby ju tam mal niekto zabiť, neodíde ona z farmy, už tu je dlho. Narieka, narieka, objíma sa s Gabikou, sľúbila to svojím deťom, že zostane.

Kvetka sa prihovorí Katke, nechcela by byť v jej koži teraz, bude to mať na začiatku hneď veľmi ťažké – Katke to docvakne, práve ona bude musieť vybrať jedného, kto odíde. Janka sice potrebuje peniaze, ale 2000€ jej problém nerieši. Michal aj Nika sa prihlásili len, aby šli domov a teraz môžu odísť bez pokuty. Mirka to chcela stašne vyhrať, tvrdila, aká tu je šťastná a zrazu chce odísť preč – vylučuje aj ju. Peťo bol rád, že sa mohol vrátiť z duelu, je to bojovník, hoci mu chýba rodina. Katka spolu s Kvetou predstúpia pred farmárov, Katka vysvetľuje dôvody, prečo sa rozhodla ako sa rozhodla…..vybrala si Peťa. Vyberala nie kto chce ísť domov, ale kto potrebuje 2000€. Peťo je rád, že si ho vybrala, tieto peniaze mu pomôžu. Kveta mu zaželá, nech sa mu darí a ostatní farmári sa s ním rozlúčia. Dodo si myslí, že to nie je spravodlivé, ak by odišla Janka, to by bral, ona deti nevidela 10 týždňov, nie jeden. S Janou sa prekárajú, aký duel bude v sobotu, jeden chce mužský, jeden ženský (ďalšia možnosť odísť). Peťo sa príde rozlúčiť s rozospatým Tomášom, vysvetlí mu, prečo ide domov a kto chcel ísť tiež. Poťapkajú sa, Tomáš mu vraví, že on vedel, že je dobrý chlap, lepší vrabec v hrsti, ako holub na streche. Tomáš jeho rozhodnutie chápe, má doma 3 a 1-ročné dieťa a ženu, ktorá čaká, kým im spravia strechu…..Peťo je potrebný doma.

Po Peťovom odchode pokračuje rozprava v kuchyni. Mišo sa obuje do Gabiky a Peti. Zopakuje, že mu je divné, že deň predtým boli ochotné sa zadĺžiť a ísť domov kvôli Tomášovi a teraz, keď je šanca ísť domov a ešte mať aj 2000 €, tak to ani jedna z nich nevyužila. Je to tak, ako keď jemu zmizli mince. Nehľadali, kde sú, oni chceli, aby dostal on trest. To isté teraz z Tomášom. Nechceli trest, chceli len, aby Tomáš musel odstúpiť, alebo čo najväčší trest. Peťa vraví, že dnes je dnes, Gabika, že každý deň sa tu veci menia. Michal zájde pre Tomáša, ktorý nesie kroniku ako dôkaz, že si splnil trest. Nakoľko sa pod vplyvom alkoholu správal neprístojne, má ďalší trest. Kým bude na farme, má zakázaný alkohol a do odvolania bude bývať v maštali, lebo sa správal ako dobytok. Každý večer bude tiež do odvolania všetkým ženám na farme čistiť topánky. Tomáš prijíma trest, ale bol by rád, aby Petra uviedla na pravú mieru tvrdenia, ako boli. Jeho meno ho živí a má svedka. Ak tak Petra neurobí do nedele, využije zákony SR na očistenie svojho mena. Petra sa nemá za čo ospravedlňovať, bolo to tak, ako to povedala, odrazu si obaja všetko pamätajú. Michal si myslí, že ak by to bolo také hrozné, ani jedna z nich by neváhala, zobrala by 2000€ a utekala domov. Kveta to stopne, ona tam nebola, nebude sa hrať ani na sudcu, ani na policajta. Majú si spraviť svoj obraz a každý sa nad sebou zamyslieť.

Michal s Nikou sa pri stole rozprávajú o tom, ak je možné, že Peťa s Gabikou zmenili zo dňa na deň názor. Nika Tomáša nemusí, ale mal pravdu, tie dve sú strašne falošné. Mirka si to radšej nechá od nich vysvetliť a až potom si urobí názor. V izbe Peťa s Tomášom pokračujú v rozhovore, chce po nej, aby uviedla veci na pravú mieru, nerobil to tak, ako to opísala. Bude to riešiť cez políciu, bude žiadať minimálne 20000 za poškodenie dobrého mena. Podľa Peti si svoje meno poškodil sám. Katka pri preberaní izby FT Gabike povie, že bola prekvapená, že sa nepostavila ani jedna z nich, Gabika jej vraví, že ak by jej ich dala Kvetka včera, tak odchádza. Už je tu ale dva mesiace, buď odíde s výhrou, alebo čestne prehrať. Pri stole Katka rozdelí úlohy, Dodovi pomôže Tomáš. Nika sa sťažuje, im dala kydanie hnoja a Peťa s Gabikou si tam varia. Má si spomenúť, aké úlohy im dávala Gabika, keď prišli na farmu. Katka objíme Janu, ona jej tých 2000€  radšej vytancuje, ale ešte tu musí zostať. Mirka je nahnevaná, že Peťo odišiel, priemerné IQ farmy sa znížilo o 100. Nahnevaný je aj Dodo, za týždeň dostal Peťo 2000€. Peniaze, ktoré spoločne všetci vyrobili. Tomáš sa ho snaží rozveseliť, rozpráva o tom, ako sa oblečie a bude spať v maštali. Katka si rozkazovanie užíva, keď príde Martin, určite bude mať pre nich veľa úloh.

S Dotom Tomáš postavili zľab, uľahčí im to veľmi nosenie pre zvieratá. Gabika a Peťa pripravujú pre Tomáša maštaľ, Dodo im pomôže s posunutím kriav. Tomáš sa bude báť zaspať hlavne kvôli čpavku. Celý čas poslúchal čo tam je, až prišla Katka, opil sa a je za kkt. Trocha chlastu a jedna ryšavku a je to v kely – hovorí to v žarte. Pri večeri si Mirka zoberie slovo, bola by rada, keby prišli do nálady ako pri ich príchode, bola tam pozitívna nálada. Mali by pozabúdať na ten nešťastný víkend a nemali by sa už hádať.

Dnes je pamiatka zosnulých. Farmári si v kaplnke pripomínajú každý na toho svojho. Gabika na mamu, otca a hlavne na syna, ktorému nemohla dať lásku, zomrel keď mal 5 týždňov, bude to už 20 rokov. Jana na otca, do jeho smrti mala pekné detstvo. Peťa tiež na otca, ona chodí na cintorín počas celého roka. Na otca spomína aj Tomáš, jemu odišiel najlepší kamarát, parťák. Nikto si nevie predstaviť, jedného dňa zavrel dvere a už sa nevrátil. S dedom boli na služobke a predbiehal kolónu áut…. Mal 17 rokov, najviac ho potreboval. Nikdy sa s tým nevyrovná, nechodí ani na hrob.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 293
1
Palo
Reagovat

Peníze vezme Peter a Tomáš bude za trest spát v maštali. Ten dnešní díl už je na voyo

2
Katka
Reagovat

Kvetka Tomáše nazvala dobytkem, tak proto ta maštal. tak to se těm dvěma babám nepovedlo.
Však co by z toho farma měla, kdyby ho vyhodili, klesla by sledovanost a to nejde.
Tomáš by se už fakt měl poučit, míň mluvit a kašlat na ně.
Petr jestli odešel, udělal dobře, na něm už druhý den bylo vidět, že byl rozhozený z toho , co tam viděl a slyšel.
Tak se vrátí Mojsej a já budu potřebovat překladatele, jemu já nerozumím.

3
Lentilka
Reagovat

Kveta mala prísť a povedať plačke a uškriekanej tu máte po 1000 eur a zmiznite..Chceli ste isť domov bojíte sa byť s Tomášom na farme,kufre máte pobalené tak na silu vás tu držať nebudeme. Petra bolo by to pre teba najlepšie riešenie,aby si sa nerozvádzala aj druhýkrát.
A Gabika Ty ako jej matka padaj za ňou. Tešilo ma a dovi dopo !!!!

tento scénar by farmári a diváci oslavovali 3 dni a 3 noci…len potom by to bolo na farme hustéééé….už sa smejem na tom všetkom, čo sú ľudia schopní urobiť pre peniaze

4
Johana
Reagovat

@Lentilka: Ježíši, to by se mi líbilo…a prosila bych kameramana o dlouhý, předlouhý záběr na ksichty těch dvou dam.

5
Katka
Reagovat

Myslím, že oběma bylo horko, když viděly eura a Kvetka se zeptala, kdo ještě chce jít domů.
Po duelu se Petra se svou novou mamkou určitě běžely modlit střídavě ke křížku a ke kapličce a to několikrát.

6
katka
Reagovat

Já se omlouvám, ale nemůžu si pomoct. Ty dvě jsou hrozné krávy.

7
sunrise
Reagovat

@katka: Jen si ulev, jdu sem s tím samým :-)

8
Romik
Reagovat

Když to člověk,někde čte na fb je to docela příjemné,jak si ty dvě sami naběhly ale vidět to v tv pocit ještě lepší:) :) jo,jo holky a co s tím teď:( :(

9
Lydye
Reagovat

Teď nevím, zda odchází i Jana, to by mě bylo líto. Ty dvě jsou dokonalost sama. opravdu hnus.

10
Ladinek
Reagovat

Co ty dvě kur.y , ať je vyhodí za pomluvy

11
Lentilka
Reagovat

Michal ich pomenoval najlepšie a správne: Vy..bané baby jagy
Nepáčilo sa mi ale,že keď Kveta ponúkala peniaze nebol pri stole aj Tomáš,veď je jeden z nich a o odchode hovoril aj on.
Ako rýchlo ukončila Kveta debatu keď ,Tomáš oslovil Peťu aby uviedla veci na pravú mieru: Ja som tam nebola,nebudem sa hrať na policajta,ale Ty Tomáš budeš spať v maštali lebo si sa správal ako dobytok.Tak začo trest? Je to tvrdenie proti tvrdeniu.
A odísť mal Mišo,prihlásil sa prvý.
Keď už rozhodovali o odchode tak Dodo povedal pravdu ,mala to byť Jana je tam dlhšie a tiež by si pomohla tými 2000 eurami. Nezávidím Peťovi vyzerá fajn chlapík,ale odôvodniť to tým že má doma malé deti tak to je smiešne.

12
hollyoaks
Reagovat

stano sa vráti na farmu

13
Dany
Reagovat

@Lentilka: To, že peníze dostal Petr se mi taky moc nelíbí. Měl je dostat někdo z těch, co tam jsou od začátku.
Jinak sluhami budou, podle upoutávky, Gabika s Dodem. Ted si trochu zašpekuluju. Do duelu pošlou Gabiku, ta si vezme Dolly a pošle jí domu a zadáčo. A to by mi i udělala radost, ta holka je mi protivná, co tam ty svoje pysky strčila.

14
Katka
Reagovat

@Lentilka: Tomáše tam nepozvali , protože jim několikrát řekl, že chce domů. A kdyby jim odešel, nic by se tam nedělo . Vědí, že on si nedá pokoj, jak mu trošku otrne, začne ty dvě Jagy provokovat.
Jsem zvědavá, jak si slečna striptérka povede. Z jedné strany do ní bude hučet Tomáš, z druhé matka pluku s dcerou novomanželkou.

15
Katka
Reagovat

Věřím tomu, že kdyby dnes byl konec a zbyly tam poslední tři, že diváci by do duelu o výhru Petře hlasy neposlaly.

16
Lentilka
Reagovat

@Katka: Katka áno preto lebo takého ,,ťahúňa tam potrebujú

S tým ,že bude striptérka FT som vôbec nerátala no bude to mať ťažké, a veľryba už vrešťala,keď videla Stana tá žena je prisambohu zrelá na psychiatriu.Takéto čudo sa len tak ľahko nenájde.

17
Lentilka
Reagovat

@Dany: Vyzerá to že sluhovia sú Dodo a Gaba aj striptérka povedala že dajú starých aby im ukázali ako treba robiť, duel či nebude mužský keď Dodo naznačoval že sa už nevybaľuje.Neviem len uvažujem-aj tak nám Narkoza mení naše scenáre ,ktoré sú väčšinou lepšie ako jej

18
Dany
Reagovat

@Lentilka: Oba už sluhama byli, a ne jednou,nemyslím, že by je to nějak rozhodilo.Jen aby Dodo, kterého naštvalo, že peníze dostal Petr,nezačal zase stávkovat. S tím vybalováním to ,podle mě,myslel tak, že bude stejně sluha a bude se stěhovat. Bylo dost jasné, že když je striptérka FT, dá za sluhy někoho ze starých farmářů. Gabika to měla jasné, za to, jak je minulý týden proháněla a koho jiného z chlapů. Miško je kámoš a Dodo, až na ten striptýz, se s imi nijak zvlášt nekamarádí.

19
Eva
Reagovat

Pánbíčkářce a babochlapovi sklaplo. Hned mě napadlo přísloví – „Kdo nepravdu živí, nemusí vyváznout živý!“ Jedna horší než druhá, ale Petra v té falešnosti Gabu předčí. Ona si je sama vědoma jak lže proto si skrývá obličej. Jsem ráda, že Tomáš zůstal. Jenom trest se mi zdá přehnaný. Květa řekla, že je dobytek, tak ho vrazili nocovat mezi dobytek. Čistit smrduté škrpále je už skoro moc. Peter udělal terno s těmi penězi, to bez pochyb. Měl na to právo jako starousedlíci tak co by do toho nešel. Velmi slušný výdělek za týden.

20
Johana
Reagovat

Já se včera dusila smíchem, jak už dlouho ne :)))
Přepis ranního rozhovoru Miša a Katky (oba se ještě povalují v postelích):
M: Včera som robil ešte aj za teba…
K: Čo? Veřer? To seno?
M. Aj oné…neviem čo, ale viem, že som robil…
K: To seno si tam dal iba za mňa…ani to si tam ty nedal, dal ho tam Dodo…
M: Ale chcel som…

21
Lentilka
Reagovat

Mňa pobavil koment Tomáša: Ja potrebujem vyliezť na veľrybu,čo som nemo?

A ten trápny preslov Miriam…to nemalo ani hlavu ani pätu,čo tým chcela pani dôležitá povedať? Pripadá mi že bude horšia ako Petra.

22
Jeny
Reagovat

No,konecne som sa dobre vyspala.Ta vychodniarska ropucha dostala co chcela.Ja byt na jej mieste tak balim kufre. Taku hanbu si urobit a aj svojej rodine? Chcela ist domov a ked prisla Kvetka s truhlou,tak zrazu uz nie. Co to je za hlupanu,ved uz jej zaplatili svadbu,tak co este chce? Hm,som sa s manzelom nasmiala,ze pojde slapat na D1,no kto by jej uz len zastavil. Jedine, zeby natrafila na tych alahov co utekaju.

23
Pavla
Reagovat

Já jsem včera začla mít alergii i na Gabu. Už jsem byla zvyklá na její ječák a nějak mně poslední dobou byla lhostejná. Ale včera, při předávání farmářského domku nové FT se tvářila zase tak medově, jako při svatbě Petry. Začla hrát milounkou oporu těm mladším, připravená jim kdykoliv pomáhat. Tváří se u toho tak přeslazeně, až se člověku z toho dělá špatně. Tato maska mně u ní vadí víc než její věčné řvaní.
K Petře se ani není potřeba vyjadřovat, ta se odkopala snad i u těch posledním příznivců.
No a Tomášovi bych poradila, že by se měl dát do politiky. Tam by byl úspěšný a dotáhl by to určitě daleko. Dokáže přesvědčit o své pravdě široké masy a protivníky i zastrašit, aby se mu klidili z cesty.
Myslím si, že ještě překvapí.
Peťovi peníze i odchod přeji, ale zároveň je mně líto, že už tam nebude. Ale alespoň jeden týden jsem měla komu fandit. :))

24
iv
Reagovat

Odchodu Petra je velká škoda… Působil jako slušný, fajn člověk, nikoho nehodnotil ani druhé neurážel, netaktizoval, pracoval. Jako celkového vítěze bych ho rozhodně brala. Chápu, že se v nezdravé atmosféře mezi farmáři necítil dobře a raději využil příležitosti odejít, ty peníze mu přeju.

25
Johana
Reagovat

@Lentilka: Mně připadá, že si Miriama ty správňácké žvásty dopředu sepsala a nabiflovala a trousí je teď před kamerou kde může, aby diváci pochopili, že je intelientní, čestná, pracovitá, dobrosrdečná a že si tu výhru nejvíc zaslouží…no prostě trubka.

26
dejna
Reagovat

@Lentilka: Miriam do včerejška pomlouvala druhé a včera se rozhodla farmáře sjednotit? Nevím, divně mi „smrdí“, připadne mi zákeřná, ale jinak, než Petra.
Pokud jde o Petru, poslední dva díly jsem zírala: hysterka, které slzy stejně rychle uschnou, jako vytrysknou, křesťanka, která přeje určitým lidem to nejhorší, ženská, která jako zbraň použije slova, že se někoho bojí, ale ať ji třeba zabije, že ona neodejde, citová vyděračka a manipulátorka…včera mi připadlo, že už u ní vůbec nevidím touhu vyhrát kvůli malé, ale spíš chtění vyhrát za každou cenu, tvrdost a sekyrářství zaobalené do těch výlevů. Zkoukla jsem znovu některé starší díly a ne oči, ale mimika jejích úst mluví za ni.
Ale možná se taky pletu a jde jen o herečku, která dobře hraje svoji úlohu.;)

27
Eva
Reagovat

@Pavla: -23 Gaba ta když mluví o růžích, je to jako by v hubě převalovala lejno! :-))

28
Pavla
Reagovat

@Eva: 27- trefné :-)))

29
Lentilka
Reagovat

@Pavla: A ešte jak ju bozkala-riťolezka..)))

30
Lentilka
Reagovat

Čítala som online rozhovor Peťa a podľa neho je najfalošnejší Dodo a jeho favorit na výhru je Mišo – zaslúžil by si to najviac. Tak dúfam,že to takto nedopadne,síce to je jedno nech ich vyhrá kto chce, viac si to zaslúžia zvieratá ,že to pri farmároch vydržali.

31
Pavla
Reagovat

@Lentilka: Jo. Mám pocit, že jí dochází, že se po boku Petry zakopala, tak hledá způsob, jak si zachránit nějakou slušnější pozici. U těch starých farmářů to bude těžké, tak to zkouší na mladých.

32
Pertule
Reagovat

@Pavla: a taky si připravovala půdu, aby ji striptérka nedala za služku. Ale asi jí to nebylo nic platné.

33
iv
Reagovat

@Pavla: Mladé holky má už na své straně kupodivu Jana – Nikol a Katku. Mirku, zdá se mi, zatím nikdo nebere vážně, ony tam velký výběr kamarádek nemají a obě jí věří (dívala jsem se na dnešek), Michal s Tomášem to budou blondýně samozřejmě rozmlouvat. Jana, když se to dozví, uplatní svůj výživný sprostý slovník (obejde se bez svého kvázi:)

34
Dany
Reagovat

@Pertule: Za služku je, podle upoutávky, ona a Dodo, což se dalo čekat a nejspíš to čekala i ona. Ale, jak už jsem psala ví, nemyslím si, že by jí to nějak zvlášt rvalo žíly. Roli služky už má vyzkoušenou, na rozdíl od některých tady si nemyslím, že by byla lenivá a pořád má z koho vybírat tak, aby duel vyhrála.

35
anonymous
Reagovat

Mužský nebo ženský duel? Toť zajímavá otázka :-)
Mnoho hlav bude mít jasno, ale než slunce rozhodnutí vysvitne, ještě se lecjaký mráček na nebi zatetelí…

36
Pertule
Reagovat

@Dany: služkou byla jen první týden ne? Jestli víckrát – nemůžu si to vybavit. Že by jí vadila práce služky to asi ani ne, spíš ta podřízenost, s tím má problém i jako řadový farmář, natož jako služka.

37
Janica
Reagovat

Petra je příšerná slepice, Gábina jí zdatně sekunduje. Obě jsou nekoukatelné.
Zprotivila se mi i Kvetka, že přistoupila na špinavou hru plnou intrik. Navíc si myslím, že k sebrání mincí Tomáše navedl štáb. Zatím jsem viděla šikanu především Tomáše.
Tato Farma není o práci, není o zvelebování. Teď už chci jen vidět, jak Tomáš ustojí další dny. Peterovi peníze přeju, zdál se mi do party farmářů příliš jemný, Ještě bych je přála Janě, ta teď působí docela příjemně a zasloužila by si je.

38
iv
Reagovat

@anonymous: Při převaze žen předpokládám spíš mužský, o výběru duelantů se tam bude jistě hojně debatovat, jde o nejoblíbenější téma zároveň s propíráním nepřítomných. Budou se už pomalu spřádat plány na poslední čtyřku, pětku. Čekám v dalších dnech, týdnech zvýšenou aktivitu hlavně dua Michal – Tomáš, možná v opačném sledu jmen, manipulovat lidmi a ovlivňovat jejich rozhodování ve svůj prospěch baví oba zhruba stejně, s tím rozdílem, že pro Michala je to na farmě zábava a seberealizace jediná.

39
Pavla
Reagovat

@iv: 33 – Takže Tomáš je s Michalem kamarád a spolubojovník :)))
Bude zajímavé sledovat, jestli se něco nestrhne teď kolem Jany. Když se Tomáš začne někde angažotovat, tam to pak začne smrdět.
U Michala s truhlou to nějak nevyšlo, i když už i trest pro něj měl připravený. Znemožnit Petru mu nedalo moc práce, ta mu v tom pomohla sama. Gabu provokoval dobře, aby se nedalo přehlédnou, že je dobrá štěkna. Jen po dobu jejího FT byl s ní najednou kamarád.
Jana se držela zatím dost v pozadí, tak bude asi potřeba ji vytáhnou dopopředí a něco kolem ní rozvířit. A Tomáš z toho musí vyjít jako klaďas. Taktika :)))
Alespoň já to tak nějak poslední dobou vidím.:))

40
sunrise
Reagovat

@Janica: Kvetka? Ale ona přece nevyjadřuje svoje názory, ona pouze plní pokyny štábu.

41
Zuzka
Reagovat

Ako som sa ja smiala na tych dvoch nevydarenych zenach, Gabe a Peti, na cely panelak. Pekne dopadli, hanba pred celym Slovenskom. Zeny, vy mate take zivoty, ake ste si zasluzili. Karma je zdarma a pekne vas to este vyfacka. Tolko zloby, co maju tieto zeny v sebe je az zarazajuce. Som az prekvapena z Miska, to ze je lenivy je fakt, popravde, aj mu prajem nech ma taky pekny zivot v sukromy aj nadalej. Po odchode Nikoly Bumbacalky vyzera, ze troska znormalnel. Mirka mi neskutocne vadi, v nej je tiez vela zloby a tiez ma taky zivot aky si zasluzi. Petra mi je luto, ze odisiel, vyzeral, ze je to slusny clovek, ale lepsie mu bude vonku.

42
Pavla
Reagovat

@Janica: 37 – Kvetka je jen moderátorka. Ta má malý vliv na to, jak se hra vyvíjí. Tlumočí jen svými slovy to, co jí nařídí režie, či štáb. Občas jí diváci i vyčítají dlouhé pauzy mezi větami. Jen si stačí uvědomit, že i během hovoru k farmářům jí režie dodává aktuální pokyny. Mně naopak přijde dobrá. Proti Pergnerové, která moderovala českou farmu je Kvetka přirozená.

43
Dany
Reagovat

@Pertule: Taky si nejsem jistá. Služka byla určitě, ale kolikrát taky nevím. Mám pocit, že byla pak ještě s lackem, ale možná se pletu, fakt už nevím.

44
maridri
Reagovat

@Katka: Kvetka by mohla se podívat a usměrnit situáciu,že komu se křivdí.Jedno je jisté že Dodo je nejpracovitější člověk na farme kde jsme viděli že odvedl moc práce.A Petra která se pořád motá tam kde se moc nenamaká vidíme všichni. Chováni má protivné a její laškování s vypadlým farmářem jsme měi možnost vidět,tak že by měla vypadnout co njdřív a divadlo ať si hraje doma!

45
maridri
Reagovat

@Janica: tak co se týká Jany, to je taky pěkný komediant! Jak skončila s funkci farmářky kdy docela slušně se choval a jen co skončila s vedením farmy je hádavá zlá intrikuje taky napadá kdekoho za kde co.Tak že pro mne to vypadá tak že neví kam se přidat, kde by se jí dařilo.

46
Lentilka
Reagovat

@Dany: Dany , Gaba bola len raz slúžka s Džonym a farmárka bola Peťa,bolo to v druhom týždni

48
Eva
Reagovat

Gaba + Petra do Hollywoodu :-))) já jim to přeji :-)))

49
anonymous
Reagovat

Archiv kdo byl a nebyl FT, sluhové, duely atd. je i na sk wikipedii pod „Farma (reality show)“.

A nebojte se, já to tam nepíšu (zatím), takže ani předem :-)

50
Dany
Reagovat

@Lentilka: 46 – Aha, tak je to možné, vím, že služka byla, ale kdy a s kým, to už mi vyfičelo z hlavy. Dík

51
Lentilka
Reagovat

@Dany: Není zač…mne ostal v pamäti Gabin výraz keď sa dozvedela že z chlapov je to Džony

52
Janica
Reagovat

@sunrise: No právě…

53
Janica
Reagovat

@Pavla: No, Pavlo, říci Tomášovi, že je dobytek – to bylo na pokyn štábu? nebo její vlastní moderátorské slovo? Mně se ta silná slova nelíbí, ať je říká kdokoliv.

54
Pavla
Reagovat

@Janica: Jo, v tom s tebou naprosto souhlasím. Taky se mně silná slova, urážení či ponižování nelíbí. A že jich padá dost, hlavně na některých diskuzích je smutné.

55
Pavla
Reagovat

Teď jsem se musela smát. Píšeme si, jak se nám nelíbí používání silných slov a z telky se ozve Tomáš se svým oblíbeným, kupodivu i nevypípávaným slovíčkem – čur.k :))
To slovo by asi nemělo patřit do slovníku džentlmena. :)))

56
Eva
Reagovat

@Pavla: Taky jsem si říkala, že se vůbec nerozpakovali to vypípat, jak kdyby ten vulgarismus byl v běžné mluvě. Ale já se zase musela smát když přijel Stano jak se Petina rozjařila, skočila po něm jak nadržená samice :-)) Nohama ho objala :-)) Ani manželovi se nedostalo tak vřelé přivítání, jemu spíš nadávala ty koni a já nevím jak ho ještě titulovala :-)) Hlavně, že ztropila takový cirkus při extempóre s Tomášem. Tomáš jak se po přečtení dopisu od matky omluvil Gabě se mi líbilo, ale od Gaby by se ničeho takového nedočkal nikdy. Tomáš se dovede omluvit, přizná své chyby, ale od těch dvou semetrik se toho nikdo nedočká. Ony jsou proste úctyhodné dámy a „mravnost nadevše“ :-)))

57
iv
Reagovat

Spát v maštali, čistit ženám boty a zákaz alkoholu… Chápala jsem trest jako trochu opožděnou reakci štábu na tu agresivní noční opici (na facku atd) než na chování k Petře druhý den… Jenže pak se pozornost přesunula k jejímu zmatenému obvinění, nevyužité nabídce odejít s 2 tis. a řešila se víc Petra, Gaba, výhrůžka žalobou za křivé obvinění. Jsem zvědavá, jestli ji opravdu donutí, aby výpověď zmírnila.

58
Lentilka
Reagovat

@Eva: Tak to privítanie Stana bolo fakt na smiech, ozaj také privítanie sa nedostalo ani jej deťom o manželovi nehovoriac.Mal by si Stano dávať na ňu pozor , aby nedopadol ako Tomáš. A ešte sa samozrejme pridala aj Gaba stískala ho tam hádam najdlhšie.

59
Katka
Reagovat

@Lentilka: …ta plačka měla být potrestaná,popichuje chlapy a pak se diví. Slzy má jako obranný štít a řeší tím všechno-to už snad prokoukl každý-měla by spát taky ve chlévě…

60
Katka
Reagovat

@Eva: …spíš obě do chléva,přizvukují si ve lžích-Slzavé údolí“obě.

61
Zuzka
Reagovat

Mne pride, ze zeny (Gabu a Petru) velmi potesilo, ze prisiel niekto, kto nevidel ako sa paradne strapnili, ked odmietli beztrestny odchod a s peniazmi. Niekto, kto by im mohol drzat stranu.

62
Jeny
Reagovat

Petru vyhodit. Kazi celu farmu. Neda sa nanu pozerat. Vcera ma vytocila s tym ako prichadzal Stano. Muj Stano je tu. Dobre,ze predtym mu nadavala a zeby aj jeho dcera bola taka zdrava ako jej a pod. Vsetci sa od nej odvratili,tak jej je dobre,ze sa vratil. Stano nieje zly clovek,jednoducho taky je aj doma.

63
iv
Reagovat

Nemocné černé prasátko bude mít dnes na kahánku, podle pravidel teď za vše zodpovídá Katka… Ale když Tomášovi prošlo šest kačen, tak pravidlo hlava za hlavu asi opět zůstane ve verbální rovině, k vyhazovu by přišla jak slepý k houslím.

64
Pavla
Reagovat

@Eva: 56 –
Jo, taky jsem si přitom vášnivém Petřiném vítání Stana vzpomněla na jejího manžela. A vybavil se mně i její pohled, který na něj vrhla před tím slůvkem ano. Ten byl dost výhružný. Až mně toho novomanžela zabylo líto. Ale kdo chce kam, ……..
A taky by mne zajímal názor Nikoly Máčeové na ten konflikt mezi Petrou a Tomášem. Na čí stranu by se postavila? Její dva adoptiní sourozenci, nejlepší lidé na farmě a teď takový konflit udělají. :D

65
Janica
Reagovat

@Pavla: Ono české slovo čur.k Slovákům zřejmě nezní tak sprostě jako nám. Protože ko.kot, což je totéž, vypípají. Ale proč ten Tomáš ho používá tak často? Strašně mi to vadí, na cti mu nepřidává.
A Petra s Gabou jen potvrdily, jaké jsou slepice, když vítaly Stana (jakkoliv proti němu nic nemám).

66
Pavla
Reagovat

@Janica: taky mne to napadlo a možná nám to někdo objasní, jak to s tím slovíčkem je :-))
S tím vítáním Stana bude mít pravdu Jeny – 62. Ty dvě měly obrovskou radost, že přišel někdo, kdo nebyl u té jejich potupy, když se tak znemožnily. Bude tam jediný, který to neviděl na vlastní oči a budou mu moct vtloukat do hlavy jejich verzi. :))

67
Dáša
Reagovat

Janica, Pavla – aj v slovenčine slovo na Č je rovnako sprosté ako slovo na K. V čo len trocha slušnej spoločnosti je nepoužiteľné. Prečo ho nevypípajú je mi tiež záhadou, jednoducho sú to prasce, ktorým robí dobre podieľať sa na magorizácii národa.

68
Eva
Reagovat

@Pavla: 64 Přesně tak s tím manželem. Ona ho snad ani nemá ráda, vzala si ho aby byla senzace v televizi. Už třeba jen to, když tam manžel přijížděl s dětmi a ona ještě děti nezahlédla, jak povídala: „no jestli nepřivezl děti, tak si ho nevezmu“ Mohlo se třeba stát cokoli, děti mohly onemocnět a aby měla radost, že jí přijíždí miláček, pronese takovou větu. Jinak souhlas se všemi komenty, co tu děvčata píšete. Farmářka týdne to je teda terno, to asi dle ukázky skončí bez mincí. Já když ji vidím zmalovanou a ty šílený vlasy, tak mi připomíná nějakého trpaslíka ze Sněhurky :-)) nebo já nevím ke komu ji přirovnat :-)

69
Johana
Reagovat

Já už nemám slov na chování té duševní mrzačky Petry. Jak se chová k chlapům bych ještě skousla, vždyť ono se ji to vrátí, jak bumerang. Co to ale chtěla provádět s tím nemocným prasátkem? Vykoupat, mašličku a k sobě do pelechu? Vždyť to zvíře má nejspíš nějaká vnitřní zranění, jak si ho tam ta ostatní hladová prasata podávala.
To se tam už všichni, včetně Kvety a štábu, pomátli a je jim všechno jedno?

70
Katka - původní
Reagovat

Koukám, že jsme tu dvě Katky,59, 60, jsem nepsala já. Tak jsem si ke jménu dala slovo původní. Nebo si mám dát jiný nick ? Abychom se nepletly.
Na farmě fraška pokračuje, Tomáš je Tomáš, ten se nezmění a stále se považuje za jediného, kdo farmu zachrání. Jsem zvědavá, jak dlouho mu vydrží. Zatím netuší, že Dodo má na něho políčeno i když osobně si myslím, kdyby šel do duelu, vezme si Stana.
To bylo ale radostné přivítání , když Stano dorazil. Takhle se Petra neradovala ani když dorazil její koň Pepa. A Gabika s mastnými štětinami na hlavě vypadá přímo odpudivě , 44letou ženu si představuji jinak. dnes bude zase zle kvůli prasátkům. Co jsem stihla z ukázky pochopit, dostali sodu , že prasata přes noc zůstávají venku. Teda, chudáci zvířata na letošní farmě.

71
Lydye
Reagovat

Nejkrásnější hláška pro mne byla, když Stano prohlásil, že se asi Květka do něho zamilovala, ale neví zda má nějakého partnera. A to proto, že ho pozvala zpět na farmu. Tomu se říká sebedůvěra.

72
Franz
Reagovat

Hlavně dávejte pořád jen mužský duel, ať potom orají dvě krávy – Petra a Gaba.

73
Lentilka
Reagovat

@Lydye: No teda táto hláška nemala chybu,myslela som že zle počujem, tak to bol vtip roka. Mali sme na farme 4 zas Jana zo Svidníka ten zas vyznával Kvetke lásku a písal list.

74
Lydye
Reagovat

@Lentilka: Určitě jsi si všimla, když se tančilo na Petině svatbě, tak tančil Stano s Květkou a stále se ji díval do očí, až to bylo, myslím, Květce nepříjemné a otáčela hlavu na stranu, určitě si oddychla, když tanec skončil. Už tam jsem si říkala, že se v ní Stano asi vzhlédnul a nyní přemýšlí, zda má manžela či přítele, Naivní to chlapec……

75
Lentilka
Reagovat

@Lydye: Mne to vtedy pripadalo že sa Kvetka odťahuje aj preto že bol v tom špinavom sluhovskom oblečení ,zarastený vlasy mastné,bolo vidieť že jej to nie je príjemné, a ináč veď Kvetka je už dlho vydatá ,na Slovensku je známa moderátorka tak nechápem ,že Stano o tom nevie čo žije v pustatine?

76
Lentilka
Reagovat

Čítam,že sa Tomáš zamiloval do Katky vraj to medzi nimi iskrí, tak skoro zabudol na Lauru a taký zaláskovaný bol.

Ale tá nafukovacia Anča dobre podpichuje Janu ,keby jej tak ruky šli ako jazyk,už nech upracú preč to strašidlo.

77
Katka - původní
Reagovat

Tomáš neví, co chce a nepřestane, dokud to nedostane.
Stano je takový jednodušší, tak mu víc věcí nedochází. Připadá mi, že snad ani žádné díly z Farmy neviděl.
Popichovat Janku, to je jako dráždit hada bosou nohou.

78
Katka původní
Reagovat

Jo a Stano si snad myslel, když ho Kvetka zastavila, že domů nejede, že si ho snad vezme k sobě domů. :- )

79
Pavla
Reagovat

@Dáša: 67 – Moc díky za ujasnění.

80
Franz
Reagovat

@Pavla: Já s Dášou nesouhlasím.

81
Pavla
Reagovat

@Franz: To je sice hezké, ale moc mi to nenapovědělo, co tím myslíš :D

82
Janica
Reagovat

@Franz: Proč, prosím Tě? Podej další vysvětlení, dík.

83
Dany
Reagovat

@Franz: 72 – S největší pravděpodobností by to zvládli líp než Michal.

84
Dáša
Reagovat

Franz, prečo so mnou nesúhlasíš? To slovo je naozaj dosť hnusný vulgarizmus, len snáď nie tak často používaný ako ten na K. Možno sa ešte nájde niekto z Sk, kto to potvrdí.

85
Lentilka
Reagovat

@Dáša: Aj na Sk sa používa slovo č-u-r-á-k síce menej ako ch-u-j alebo k-o-k-o-t ale význam je ten istý … A Franz si asi uťahuje a čakal na reakciu a podarilo sa mu ,aby sme sa o tom bavili..to bude zrejme nejaký srandista…

86
galadriel
Reagovat

slovo, ktoré Tomáš tak rád používa je vnímané aj na Slovensku kraj od kraja inak. Neviem odkiaľ si Dáša. Na východe sa nepoužíva vôbec, v Bratislave je to považované skôr za chuja, paka, kreténa…….no a hore (Orava a pol.) je to silná nadávka ako píšu niektorí.

87
Blanka
Reagovat

To co se deje na FARME v tomto roce je KATASTROFA.Dnesnim dnem jsem skoncila se sledovanim farmy je mi strasne lito zvirat a ty lidi co tam jsou tak z tech se mi chce zvracet!!! Ze vsech!!!

88
Zuzka
Reagovat

@galadriel: s tym curakom s tebou suhlasim uplne, teda aspon co sa Bratislavy tyka. Skutocne nevnimam toto slovo ako nejaku velku nadavku (ko..t je pre mna vyrazne horsia nadavka) Vobec mi nevadi, ze to nevypipavaju.

89
Dáša
Reagovat

Galadriel, ja som z BA a v zásade obrnená voči všetkým vulgarizmom, jednoducho ich nepoužívam, V mimoriadne kritickej situácii mi uz nejaký ten K. z huby vyletel, ale to druhé som za celý život nevypustila z úst. No ale končím,tiež som si nemyslela že tu akurát v tejto téme uviaznem až v niekoľkých príspevkoch. Poďme radšej na Petru, ktorá sa k tomu úbohému prasiatku hlásila ako k svojmu majetku, no ked sa ich Martin nakoniec opýtal komu prasiatko patrí, zrazu vyhlásila, že Lackovi. Tak tu ju máš!

90
Lydye
Reagovat

No, tak nyní nevím, čí to prasátko je, zda blafuje, bojí se o svou dupu? Pokud ano, tak je to nehorázná nula.

91
Prochor
Reagovat

87-Blanka
Máš pravdu já jsem přestal sledovat tuhle farmu když vypadl poslední normální člověk -Lívie. Zbytek farmářů je strašná banda a nejhorší zmetek je Petra. Pro mně je to pokrytecká pámbíčkářka, která nemá ráda lidi a dělá jim to nejhorší.

92
Wally
Reagovat

Borisům to uniká víc než je obvyklé. Michal před volbou sluhů, po hádce s Janou říkal, že se mu ta hádka nehodí. Že po prohraném duelu Doda, dá za farmářku Janu a on se bojí, že bude sluhou. To bylo v pondělí!! Tak jsem zvědavá na dnešek a další dny. :)))

94
Eva
Reagovat

V ukázce na dnešek – Dodo opět zraněný! Zranění ruky si žádá chirurgické ošetření a odvezla ho sanitka. A zase před duelem, to už je prapodivné :-) To jsem zvědavá jak se to vyřeší…

95
Franz
Reagovat

@Lentilka: Ne, nechtěl jsem tady vyvolávat diskuzi na téma o nějakém sprostém slově. Plně se přikláním k vysvětlení galadriel a dodám, že toto slovo je české. Na Slovensko se dostalo dlouholetým soužitím ve společném státě. A opačně. No nechme této diskuze a věnujme se dění na Farmě.
Třeba nás čeká první víkend bez duelu ???

96
Foxyfox
Reagovat

Taky se mi zdá, že za nitky pěkně tahá Mišo, s volbou duelantů. Květka ho lehce podusila ohledně volby mužškého duelu, bylo vidět, že to Mišovi nebylo milé.
Gabika a prasátko – strašná, když prase bylo v ohradě, tak o něm nikdo nevěděl, kdyby ho Tomáš nepřinesl, tak ho našli zdechlé, a potom si ona a Kytice hrají na víceméně matku toho selete, chovají ho, Kytice mu chce dát mašli. Jsou to fakt strašné ženské, a nejhorší na tom je, že ony to asi nehrají, ony takové opravdu jsou. Gabika a hygiena, to je další kapitola, umaštěná, věčně s cigárem, laská se s nemocným prasetem a pak jde vařit , no chuťovka.
Ještě se mi líbil Martin, tentokrát myslím, že nejel podle scénáře, ale podle toho, jak viděl situaci. Tj. řekl jim, co si o nich opravdu myslí, FT – katka s namalovanou pusou s odmítla přiblížit ke kozlovi, on ji upozornil, že je na Farmě.
No je to tam svoloč, nějaký vztah tam k tomu podle mě mají jen Dodo a Tomáš, ostatní šli prostě do televize.
Myslím, že Dodo si nakonec Tomáše do duelu i asi vezme, uvidíme.

97
anonymous
Reagovat

@Wally: Dopředný informace tady někoho (kromě mě) bavěj? :-)

98
abcd
Reagovat

Tato Farma 6 je celá trapná,televizní divák vidí pouze to, jak farmáři od otevření očí ráno do jejich zavření večer kouří a kouří a hřejí se u kamen.Jediný trest,který by Květka měla po celou dobu používat, je zákaz kouření pro všechny bez výjimky ! A Michalovi dávám za pravdu, hysterické herečce Petře Bejdové už dávno měla Markiza předat sošku Oscara za její nechutné herecké výkony.Když už se chce předvádět scénami v televizi, měla by mluvit spisovnou slovenštinou a ne stále vykřikovat nějakým východniarským dialektem ! Jediný farmář,který používá mozek a také za to neustále je trestán, je Tomáš !Poslat ho spát mezi krávy, to byl vrchol nechutnosti a nevkusu !Většina ostatních se pouze veze a práci vyhýbá ,ale těm se vyhýbají i tresty.Koho napadlo doplnit stav farmářů holčičkami typu Nikoly a Katky, ten byl pěkný blázen ! Jejich základní hygienickou potřebou není mýdlo a voda, ale pouze malovátka.

99
Lady XL
Reagovat

Chci poděkovat za rekapy a pak za vaše komentáře. Aspoň se něco dozvím …. Ale asi o moc nepřicházím, jak vidím. Koukat na kouřící a pomlouvající lidi, kterým jsou zvířata „šumák“, to je děs.

100
Lydye
Reagovat

@anonymous: Ahoj všem, pokud bude Dodo ošetřován, tak možná bude duel jen vědomostní, pokud to pravidla dovolují a nebo se to otočí a bude ženský duel a tím se zachrání odchod jednoho z velmi důležitých a potřebných tahounů farmy, je tak anonymous???
Hérečka Petra mě vytáčí čím dál víc, všude a za všech okolností hájí jen a jen sebe: ještě že jsem tam nebyla, bylo by to na mě, já domů nepůjdu, za to prasátko atd. atd. Před kamerou žaluje, ale ona je čistá jak lilie. Vítání svého nastávajícího a muže, kterému přála vše nejhorší jeho dětem, no prostě je to falešná žena, myslící jen na sebe za všech okolností.

101
iv
Reagovat

Připadá mi s tím prasátkem (podobných momentů jsme viděli víc, jen ne tak drsných), že je někde chyba od začátku – soutěžícím svěřili spoustu zvířat, většina má s chovatelstvím nulové zkušenosti. Těžko přece předpokládat, že se každý vše naučí za pochodu… Místo toho, aby všem Martin dával průběžně jasné, konkrétnější instrukce, co se zvířaty, když se třeba změní výrazně počasí, kdy je nechat volně, kdy naopak musí být pod střechou atd, je akorát naštvaný a ironický, má na tom všem taky svůj podíl. Přišli sice hrát o výhru, ale jistě nikdo z nich nestojí o to, aby tam zvířata trpěla. Mimochodem, pravidlo, že se o všechna zvířata starají pouze sluhové a druzí jim nesmějí pomáhat, je úplně na hlavu. Skoro se divím, že Dodo sloužil jen čtyřikrát a ne každý týden. Jedna z těch nových holek zmínila, že krávu vidí naživo prvně (!), vůči zvířatům takové experimenty nejsou fér. Bylo by mi milejší, kdyby soutěžili jen lidi se zkušenostmi a určitou praxí se zvířaty, něco v tomto smyslu jsem někde i četla, možná by to sledovanosti neuškodilo a mnohý divák by si oddechl. Záběry na zanedbaného vystresovaného tvora normálním divákům nejsou příjemné, těmi tvory teď nemyslím farmáře:). Pro modelky, tanečnice je dost jiných soutěží.

102
Blanka
Reagovat

Jestě jednou se vracím do diskuze protože když se zvířata začnou požírat hladem tak to je něco pro mne nesnesitelného a divim se štábu že to ještě natáčí místo aby ty nemůžu najít správný výraz pro ty exibicionisty upozornil že nemají co žrát už to opravdu hraničí s týráním zvířat .Tak už se tam VŠÍCHNI VZPAMATUJTE a dejte to těm lidem(nelidem) PŘEČÍST!!!!

103
Wally
Reagovat

@anonymous: Evidentně Michal ví víc než Borisové. :D
Je mi záhadou, že si ještě nepřikleply ruce při tom „mlácení“ konopí. Hlavně když jsou modelíny s Douchovou tak šikovný.

104
Pavla
Reagovat

Co se týká prasátka mne taky zarazilo, jak Tomáš, když (mám dojem s Peťou) naléval krmení do koryta říká, že si všiml už dříve, že to prase je slabé a nedostane se přez silnější ke korytu, aby se nažralo. Že on část krmení nalil i vedle koryta, aby se mohlo též nažrat, ale ostatní to prý asi nedělali. To byla ukázka alibismu toho správňáka. Opět on jediný něco pro to prasátko udělal. To je ale řešení, když mu žrádlo vylil do bláta, kde si mohlo i třeba něco co nevsáklo sežrat? Nechápu to. Přece už tehdy mohl prase dát při krmení bokem a tam mu to dát do nějaké nádoby. A upozornit na to FT, aby to řešil dál. Všichni, kteří byli sluhové a krmili prasata to zanedbali, ale alespoň se trapně nevymlouvali.
Všem sluhům z posledních týdnů bych dala za trest alespoň 2 dny hladovku a Tomášovi jídlo dávala venku do bláta.

105
Moník
Reagovat

Prosím, může mi poradit někdo z pozorných diváků. V díle vysílaném v úterý 3.11.2015 bylo, že si farmáři připomínají památku zesnulých – takže čas na farmě souhlasil s reálným časem. Ale nedávno říkal Michal, že má svátek – podívala jsem se do kalendáře že je to 29.9.2015, a říkala jsem si to bylo před 3 týdny… Jak je to tedy s časovou prodlevou. Díky za reakce

106
Poppy
Reagovat

@Moník: Oni ty oslavy všeobecných svátků přizpůsobují času, kdy je to vysílané.

107
Franz
Reagovat

@Moník: Je to opravdu vysílané s 3 týdenním zpožděním. Dušičky uctívali dopředu podle scénáře štábu.
Doma jsou už další, pro nás neznámí vypadnutí. Někde jsem četl, že se doma schovává už i Petra.

108
Moník
Reagovat

@Franz:
Poppy a Franz – děkuji Vám. Už je mi to jasné..

109
Lydye
Reagovat

@Pavla: Myslím si, že vše co se postupně Tomáš naučil na farmě, předává dál a za to ho většina farmářů kritizuje, že dělá moudrého, že je nejchytřejší a že vede farmu sám. To vše je jen závist ostatních, že nedokáží udělat něco navíc a pro farmu, ne jen pro sebe. Proto také Tomáš zabředává z jednoho maléru do druhého, ale v podstatě je sám rád, že i za cenu trestu pomůže druhému. Opak je Petra, ta by to neudělala ani za nic, ona je strašně nepřející a zákeřná žena. Jak je možné, že taková věřící osoba je v reálném životě tak zlá a dokáže druhému pěkně zatopit, hlavně aby ona byla z obliga. Pokud dnes bude mužský duel, bude mě líto odchodu jak jednoho, tak druhého, oba jsou jediní poctiví pracanti na této farmě.

110
anonymous
Reagovat

@Lydye: Napíšu to takto… Poduelový čas dá ochutnat farmářkám a farmářům více z blížícího se, možná pro tu kterou nebo toho kterého úspěšného finále než v duelech doteď :-)

111
Pavla
Reagovat

@Lydye: V tom, že by ostatní záviděli Tomáši, že on dokáže udělat něco navíc nesouhlasím. To by jim bylo asi jedno, nebo někdo by možná ocenil. :))
Spíš vidím jak on zkritizuje každou chybičku ostatních a dovede z toho udělat pro všechny přednášku. Sebe ale zase nezapomene vychválit za cokoliv, co se mu zadaří. Často i za to, co nedělá sám, ale s někým dalším. Na toho si už ale při sebechvále nevzpomene.

112
Foxyfox
Reagovat

@anonymous: tajemne napsano:-) mne by zajimalo, co se teoreticky:-) stane, kdyz sluha zvoleny do duelu se ze zdracotnich duvodu nemuze ucastnit dalsiho deni, pricemz jeste netihl oznacit soupere:-)

113
Wally
Reagovat

@anonymous: Začni mluvit řečí našeho kmene.

114
anonymous
Reagovat

@Foxyfox: Teoreticky mě to ale zajímalo taky :-)
http://reality-show.panacek.com/43302-sk-farma-6-tyzden-deviaty.html#comment-797656
Resp., co je v pravidlech, a samozřejmě v těch „od začátku“, ne těch, co si teď třeba vymyslí.
Jenom upozorňuju, že žádnou předchozí SK Farmu jsem nesledoval, a docela mě tedy překvapuje, pokud je to tak, že žádná taková nebo podobná situace tam tedy ještě nenastala?!

115
Wally
Reagovat

@Wally: Teoreticky by se měl vrátit poslední vypadnutý duelant. Ten už tam je. Takže se vrátí předešlý vypadnutý? Nebo nebude duel? Kdo bude určovat FT? Dodo? A bude Jana FT, jak tvrdil Michal? Bude moucha na patce Kvetky? A co na to Jan Tleskač? :D

116
Wally
Reagovat

@Foxyfox: Předešlý koment byl samozřejmě určen tobě, sama se sebou si ještě nepíšu.

117
anonymous
Reagovat

@Wally: Předešlý vypadnutý se nevrátí, to víme všichni :-)
A pravda, na to jsem zapomněl! Mě nejvíc bude zajímat ta moucha, o té nevím nic :-D

118
iv
Reagovat

@Foxyfox: Podle mě, jestli Dodo zůstane v nemocnici s oteklou rukou a nestihne se vrátit na duel, ze hry vypadne automaticky bez boje, ráda bych se pletla.

119
JanaH
Reagovat

@anonymous: sledovala jsem všechny řady a podobnou situaci si nepamatuju (že by se první duelant „nedožil“ duelu nebo nestihl vybrat druhého).
Ale neházejme flintu do žita, třeba to Dodo všecko stihne. :-)

120
JanaH
Reagovat

Stran nebohého prasátka… kdyby byli sluhové co k čemu, museli by si všimnout, že s ním není něco v pořádku (nejen tento týden). Dlabou na to.
Jako dlabali loni na ovce.
Ve čtvrté řadě zase slepice málem uklovaly jednu svoji slabší družku, už si nepamatuju, jestli přežila.
Ale pamatuju si, že jsme vždycky měli možnost to vidět, tedy že se čile točilo.
Na zvířata hlavně dlabou Borisové v čele s velkým hodpodářem Martinem. Ten je pro mne s každou další řadou míň a míň uvěřitelný…

121
iv
Reagovat

@Dáša: @Lydye: U Peti jen pro upřesnění – na Martinovu otázku, čí prasátko uhynulo, dnes odpověděla, že jestli to byl on (Hugo), pak Lacův, jestli to byla ona (Márinka), tak byla její. Šlo nakonec o Huga, ona převzala za Laca dřevěnou truhličku.

122
JanaH
Reagovat

Snaživá pionýrka Douchová mi je snad víc protivná než plastiková Daniela Nikoleta. :-D

123
Pavla
Reagovat

Vzpomněli jste tu zase mouchy, Včera jich tam bylo nějak moc. Na něčí hlavě tam seděly najednou 3 a já jsem se přistihla, že si mávám rukou kolem hlavy a odháním je. :)))
Ještě že mne doma u toho nikdo nezahlédl, konec farmy bych už asi sledovala v nějakém ústavu. :((

124
Dany
Reagovat

@Pavla: Přesně tak to vidím já. A ze všeho, co pokakali ostatní náležitě rozmázne. Vždyt on a Michal pomlouvají a intrikují víc než ženský.

125
Dany
Reagovat

Za všechno mluví vyjádření Katky – Tomáš mi řekl, koho mám dát za sluhy, tak jsem je dala. Ona viděla, že Dodo má zraněnou ruku a dá ho za sluhu. A i přes to Dodo maká na plno, bodeť by mu ruka neotekla. Pokud chtěla zkušené sluhy, měla na výběr ještě Tomáše a Michala, jenže to jsou kámoši.Takže kecy v klecy.

126
anonymous
Reagovat

@Dany: S takto použitým slovem „kámoši“ bych byl opatrnější :-)

127
Pavla
Reagovat

@Dany: 124 – Včera třeba scéna kvůli košíku, kde měli potraviny a někdo ho použil na krmivo. Sice něčí blbost, ale Tomáš to hned využil na dramatický výstup hodný národního divadla. On si situace, kdy se mu kamera věnuje neskutečně vychutnává a využívá k tomu, aby divák ani na chvíli nezapomněl, kdo je tam ten kladný hrdina.

128
JanaH
Reagovat

@Dany: tanečnice to řekla ironicky a doprodvodila ta slova poklepáním si na čelo, z toho (pro mne) vyplývá, jak to asi myslela. Celou dobu tam oponuje Janě, že ji Tomáš řídí.

129
Skála
Reagovat

@JanaH: Přesně tak,bylo to myšleno ironicky.Pustil jsem si to znovu a je to jednoznačně ironie.

130
Dany
Reagovat

@Pavla: Pavlo, ale ono mu to krásně vychází. I tady je to vidět, většina lidí mu to žere i s navijákem.
Když jsem tady hned na začátku psala, jak vidím Petru, spousta lidí se do mě tehdy navážela. Neuplynul ani měsíc a nikdo na ní nenechá nit suchou.

131
JanaH
Reagovat

@Skála: já se na ten díl dívala před chvílí…

132
Wally
Reagovat

@Dany: Mám pocit, že Petra, Gabika a ani Jana od začátku ničí fanoušek nebyl. Spíš naopak.

133
JanaH
Reagovat

@Wally: náhodou Peťa je můj fanoušek, tedy co se mluvy týče. Jinak ani smykem. :-)

134
Pavla
Reagovat

@Wally: Já mám dojem, že ještě za Romana a jeho Nikoly Peťu hodně lidí bralo a i litovalo kvůli nemocnému dítěti. Na diskuzích měla i fanoušky. A to ještě i po odchodu Romana. Pak se to zašlo obracet.

135
Katka původní
Reagovat

Já už od začátku píšu, že Tomáš moc mluví. Ale myslím, že minimálně v polovině věcí má pravdu. A když mu Borisové dají prostor, tak ho využije . Radši si vyslechnu Tomáše, než pro mě odpudivou Gabu, když mluví do kamery, tak je to ztělesněný anděl a milovaná matka všech zvířátek, dvounohých i čtyřnohých. Falešná striga.
Katka je na farmě zbytečný člověk, k ničemu, možná kdyby capovi předvedla stryptýz, ochotně by za ní běžel. To na Tomáše má políčeno, uvidíme.
Byla bych zklamaná, kdyby Dodo musel skončit. A jediný Tomáš , za cenu trestu, mu pomohl. Ostatní jen koukali z vyhřáté kuchyně.
Janka zase včera nezklamala, Gabiku vyzdvihovala až do nebes. To snad nemá zapotřebí. Nebo hraje komedii pro možný příští duel?
Jen ať si kravky vyházejí chlapy, jsem zvědavá , co potom budou dělat se zvířaty, postavit se k nim a postarat se o ně neumí žádná z nich.

136
Wally
Reagovat

@Pavla: Vím, že na FB měla hodně obdivovatelů. I teď se tam někdo ještě najde. Ale tady nikdy nic moc. A od odchodu Laury a její nenávisti k Livii tady oblíbená nebyla.

137
JanaH
Reagovat

@Katka původní: jj, Gaba je taková Matka Tereza letošní Farmy (na kameru). A jak umí pěkně modulovat hlas do poslouchatelné podoby, když potřebuje… :-)

Tomáš si zas u těch krav mohl připadat jak Ježíšek, ve chlévě, na seně. :-)

A na Farmu bez chlapů se moc těším. Akorát se bojím, že Miška jim tam nechají tak jako tak. :-D

138
Franz
Reagovat

Nemůžu si pomoci, ale já této reality v prvé řadě hodnotím jak kdo se staví k práci a až potom jaký je povahou. Toto nejsou Vyvolení, kde byl lepší ten kdo déle ležel na lůžku. Tato reality má ve svém popisu napsané, že je to soutěž, kde dvanáct finalistů je připraveno plnit náročné úkoly, které jim bude zadávat hospodář. Proto pro mně je v současné době nejlepší soutěžící Tomáš, který je vidět u každé práce. Ano, je vůdčí typ a někdy i velký mluvka, ale na Farmě mu záleží.

139
Lentilka
Reagovat

@Franz: Prepáč – beriem späť – Mier:)))

Nie som nejak v obraze čo sa deje ,včera som to prepla nebavilo ma pozerať ako fajčia,dnes som reprízu nevidela a ani teraz nestíham archív, čo sa stalo Dodovi,že je v nemocnici?

140
Jana Macurová
Reagovat

@abcd: souhlasím ty lidi to je prostě ostuda a jen Tomáš je jediný co má pořádné trasty tak uvidíme jak to bude pokračovat

141
Katka původní
Reagovat

@Lentilka: Dodo měl ruku celou dobu zavázanou, přesto jsme ho viděli pořád něco dělat. A myslím že v upoutávce říkali ostatní, že mu ruka hrozně otekla, že to je na doktora. Tak uvidíme, zda se nechá ošetřit a jak vůbec dopadne. Kluk má prostě smůlu.

142
Wally
Reagovat

@Katka původní: Zavázanou měl pravou, v nemocnici skončil s levou. Asi další úraz a vypadalo to, že se mu to zanítilo.

143
Jeny
Reagovat

@JanaH: Preboha,som sa zlakla,ze ta zmija ma aj fanusika. Je hanba ako rozprava a aj ako sa sprava. Bodaj by sa z nas vychodniarov nesmiali,ze sme saleni. Vid priklad. Zakerna zena,nema rada ludi a ani zvierata. Ten cirkus co predviedla s malym prasatom fuj hanba.Nepocula som,zeby bola doma. Myslim,ze farma je 2 tyzdne skor,pocitam to podla Stana co bol doma.

144
Lentilka
Reagovat

@Katka původní: Katka ďakujem myslela som ,že to bolo včera ,takže viac večer. Má smolu a zas pred duelom ako som prečítala vaše príspevky,vyzerá to na večer plný záhad.

145
Katka původní
Reagovat

@Wally: Tak to je jěště horší, než jsem čekala.

146
Eva
Reagovat

Dodo do duelu nepůjde. Čtenáři oficiálních stránek Farma by nejraději poslali dnes do duelu Petru – 43% a Gabu – 21%. Prý půjde Gaba s pyskatou a ta půjde domů.

147
ladinek
Reagovat

Proč ty dvě krávy P+G nespí v tom chleve místo Toma, vždyť krávy patří do chliva.

148
anonymous
Reagovat

@Lentilka: Večer plný záhad, a nečekaných překvapení.

149
Lentilka
Reagovat

@Eva: Tak to hlasovanie je prd platné ,keď Farma je predtočená 3 týždne dopredu ,to len aby bola diskusia a zistili ,kto má koľko fanúšikov. Pokiaľ nejde Dodo do duelu ale Gaba tak preto ,lebo je druhá slúžka. Dúfam že nerozhodla striptérka. A koho iného by si vybrala jedine proti Anči má šancu vyhrať. Ja jej budem vďačná že už nemusím na to strašidlo pozerať,veď tá na obrazovku nepatrí.To ešte Martinka z Turca bola krajšia.

150
JanaH
Reagovat

Tyčová tanečnice nejenže má odrosty dobré tři cenťáky, ale ještě má ty rudé chrouny napletené?

151
Wally
Reagovat

Nejlepší je ta plechovka Cacao Bensdorp s tabákem nebo s čím.

152
hollyoaks
Reagovat

od 30.11 bude farma v pondelok po kredenci dalej v utorok štvrtok piatok v stredu bude chart show

153
Katka původní
Reagovat

Mrzí mě, že Dodo musel skončit. Doufám, že už je v pořádku, když to je předtočené.

154
iv
Reagovat

@Franz: Mám požadavky na vítěze v opačném pořadí – lidská slušnost mi připadá podstatnější než sebevětší pracovní nasazení, i kdyby T. vytvořil z farmy Tádž Mahal, nestačilo by to – pustila jsem si na stránkách Farmy (opilá Mirka), co o ní prohlásil. Prý jde s kýmkoliv.., od nějakých 14 let.., nediví se, že ji matka bije… Domáhá se očištění svého dobrého jména i za cenu žaloby a bez zábran se sám vyjádří o druhém člověku do médií takovým způsobem?:(

155
Dany
Reagovat

Tak dneska to byl při volbě duelových disciplín od Kvetky slušný úlet. Doslova varovala Nikolu pře pilováním dřeva a přiměla jí to změnit.

156
Wally
Reagovat

@Katka původní: Třeba si jen odpočine a vrátí se před koncem plný sil jako minule Tibor.

157
hollyoaks
Reagovat

michal je farmárom týždňa

158
JanaH
Reagovat

Jak si teďka bude krasavice malovat obličej na ksicht? :-o

159
Johana
Reagovat

Jak to napsala do listu ovečka Dolly? Milý farmáry??

160
JanaH
Reagovat

A kdo se vrátí místo Doda?
Správně by měla Daniela Nikoleta… jenže je zraněná a bez ruky by tam byla ještě platnější než doteď.
Takže Laci?

161
Johana
Reagovat

@JanaH: levou zadní

162
Wally
Reagovat

Takže Gabika má jisté sluhování, když Tomášovi vyhodila „přírodní“ opuchlinu.

163
Lentilka
Reagovat

Tak Doda mi je ľúto,musel tam mať infekciu,keď ho operovali. Škoda vytrpel a narobil sa tam dosť ,ale zdravie je prvoradé.
Kveta číta list..za farmára týždňa dávam… ukážu upútavku a Mišo za stolom.Dobrý strih . Teraz by mali vrátiť Laca namiesto Doda

164
JanaH
Reagovat

@Johana: malířskou štětkou by taky mohla, vyšlo by to nastejno.
A „milý farmáry“ je bomba. :-D

165
Dáša
Reagovat

Už som mala strach, že Martin kvôli dôstojnému pohrebu zosnulého prasátka zavolá aj farára, ach, mein Gott!

166
Wally
Reagovat

@Dáša: :))))))))))))))))
Ještě musí udělat ten kříž s rozloučením. Teď bude Petra obíhat už tři modlitební místa. K Hugovu hrobu by měla nosit i květiny.

Aby teď fakt místo Doda nevrátili Laca, že se má řádně starat o hrob.

167
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Nevidela na klavesnici mäkke i kvôli jej 5D mihalniciam

168
Lydye
Reagovat

Stále nemohu pochopit, proč se vždy zesměšňují a kritizují lidé, odlišní vizáží od většiny ostatních šedivějších. Proč? Nikomu z vás neublížili a můžeme být rádi, že můžeme svoji osobnost svobodně vyjadřovat. Každý máme jiný vkus a nemáme právo ponižovat vkus druhých, je to ubohé a ponižující nás samotných. Buďme tolerantní, já toto opravdu nemohu pochopit.

169
Nonek
Reagovat

No, si myslim ze nastavovane vlasy, napichane rty, nalepene rasy atd. by urcite nikomu tak nevadily, kdyby se slecna ktera toto vse ma, prezentovala vsude mozne , jen ne na farme. Tam je akorat smesna i kdyby makala sebevic. Coz se teda u teto slecny nestalo. Jsem presvedcena, kdyby se druhy den na farme umyla, shodila to priserne liceni a vlasy, pokud se tomu vubec da rikat vlasy, stoupla by v ocich farmaru a divaku o 100% v oblibenosti. Takove male , blbe gesto a mela vyhrano. Coz se bohuzel nestalo. Nezlob se ale takto vymodena a na farmu ???
Urcite by zabodovala v Hotelu Paradise a nikdo by ji nezesmesnoval a svoji vizazi by tam zapadla. A svoji odlisnost, vkus a osobnost by prezentovala na tom pravem miste. A nikdo by ji nekritizoval ani neponizoval.

170
anonymous
Reagovat

@Lydye: Podepisuju.

171
Dany
Reagovat

@Wally: Waly neměla by se vrátit, Dodo vypadl ještě před duelem, takže vracet vy se měl Stano. Jenže toho už vrátili, tak nevím.A jestli je to opravdu s Dodem tak vážní, jak říkala Kvetka /tady se už nedá věřit ničemu/ Dodo se nevráti. Tibora tehdy neoperovali a neměl otevřenou ránu do které by se dostala infekce. Proč Zrzka nedala za sluhu Tomáše nebo Michala, když věděla, že má Dodo potíže s rukou. Přesto makal víc než ten flákač,který se ted stane ke všemu FT. Před Dodem smekám a z celé farmy jsem už docela znechucená.

172
Dany
Reagovat

@Lydye: No, na farmě jí nejvíc kvůli vzhledu zesněšňoval váš oblíbenec Tomáš.

173
sunrise
Reagovat

@Nonek: Přesně to samé si myslím já.

174
sunrise
Reagovat

@sunrise: On je totiž obrovský rozdíl mezi tím, smát se někomu pro jeho nějakou vrozenou či získanou tělesnou vadu nebo třeba vadu na kráse, kterou nadělila příroda, což je opravdu hnusné a zavrženíhodné a tím, když se někdo z vlastní vůle, vlastním rozhodnutím, vlastním pojetím vkusu „vylepší“. Ten to dělá právě proto, aby vzbudil pozornost a musí počítat a podle mě i počítá s tím, že ne každému takové „vylepšení“ bude připadat úžasné. Podle mého svým zjevem chce provokovat, chce se odlišovat, a tak si prostě musí vyslechnout, že to, co se sebou udělala, ne každému připadá krásné, ale někomu třeba hnusnéva někomu směšné.

175
Rudi
Reagovat

nejvíc mě dostalo to, jak Nikol Květě řekla, že ju mrzí, že neukázala že taky umí pracovat. Tak nevím, na co čekala těch 14 dní ? To chtěla zamakat poslední týden Farmy.? A ten lenoch Mišo, ten ju ještě určitě zdržoval. Pohled na jeho nafučené ústa, to byl k nezaplacení. Jsem zvědavá na jeho týden farmaření … to bude asi taky zážitek, Kdo asi bude sluha? Tomáš se na poslední chvíli vzpamatoval, a raději řekl Květě, že bude fandit Nikol, jinak by byla s Mišom válka…….No, moc na výběr nemá. A vrátí se další lempl Laci. No sbohem.Snad bude aspoň sranda.

176
Dany
Reagovat

@sunrise: Tak v tom máš pravdu, souhlasím.@Rudi: Vzhledem k tomu, že FT bude Michal, sluhami stoproš opět Gabika – pomsta za vyřazení Nikoly, už to avizoval předem, a Stano, protože Tomáše určitě nedá a nikdo jiný z mužských tam momentálně není. A když tak o tom přemýšlím, kdoví co Borisové vyšpekulují. Kdyby to zůstalo tak jak je to ted, bude s největší pravděpodobností, i když stát se může všechno, mužský duel, vypadl by Stano a příště by do duelu museli Tomáš s Michalem a to by se nehodilo. Jsem přesvědčená, že s těmito dvěma se počítá do finále.

177
Eva
Reagovat

@Lentilka: 149 Lentilka, já vím, že to hlasování je k ničemu, to tam dali jen abychom viděli kdo je jak oblíbený. Prostě Gaba a Petra v neoblíbenosti vedou :-) a nic se na tom nezmění. Doda mi je též líto a taky jsem zvědavá kdo přijde místo něho. Že by Laco? S těma holkama zejména Katkou a Nikoletou to byl velice špatný tah od scenáristů je na farmu zařadit. Nevím jestli Markíze zvedly holky sledovanost. Přeci se do soutěže hlásilo spousta lidí, obyčejných, pracovitých, mohli vybrat z nich. Nicméně včera v duelu mi bylo ty Nikoly líto. Vedla si dobře. Zarazilo mě jak se jí Kveta ptala jestli chce pokračovat s tou zraněnou rukou. Copak nešlo za třetí disciplínu, když to bylo nerozhodně, zařadit třeba vědomostní duel?

178
Pavla
Reagovat

Já u Doda ještě stále malilinko doufám, že se vrátí. V loni při posledním Tiborově pobytu v nemocnici bylo taky řečeno, že se už nevrátí a jak jsme byli překvapeni, když se objevil najednou zpět. A těsně před finále.

179
anonymous
Reagovat

@Eva:
„Copak nešlo za třetí disciplínu, když to bylo nerozhodně, zařadit třeba vědomostní duel?“
Borisové mají svůj scénář, jde jenom to, co se jim hodí do krámu.
Ostatně, na to, co říkají pravidla, resp. říkaly (co říkají teď, už nikoho nezajímá, protože to může bejt vylhaný) na to, co se dělo ohledně duelu, jste důkaz nedostali, a nedostanete.

180
Janica
Reagovat

@Nonek: 169 Naprosto souhlasím. Ta farma by měla být o práci a ne o prezentaci Nikoly.

181
iv
Reagovat

@Eva: Taky mě napadlo, že mohli změnit třetí disciplínu, pokud by Gaba souhlasila, ale stejně s tím zraněním by na farmě být asi nemohla. Jinak se Almanach nabízel od začátku nejvíc, silové disciplíny nemohly dopadnou jinak. Na její vzhled bych si zvykla, zarazila mě včera víc svým slabším rozumem, předtím to nebylo tak zjevné. A hlavně, když už se na farmu dostala, měla aspoň předstírat snahu farmářům pomáhat, většinou v sestřizích jen postávala, konverzovala a práci druhého přihlížela. Před duelem si pak uvědomila, že by mohla ty peníze i vyhrát, hlavní je prý vědět jak na lidi.

182
sunrise
Reagovat

@iv: Tak to jsou takové rozumy od Miša. Ten si taky myslí, že má úžasnou taktiku, jak víceméně bez práce dojít co nejdál. Ovšem jemu to kupodivu perfektně vychází. :-)

183
iv
Reagovat

@Pavla: Taky mě zamrzelo, když jeho návrat Kvetka předem vyloučila:(. Neuměl sice svou práci prezentovat tak dobře jako to umí T., ale každý si udělat obrázek sám.

184
Dany
Reagovat

@sunrise: Jak psal někdo na ofiko stránkách, na farmě už byly různé typy a lenivci, ale takhle daleko se s rukama v kapsách ještě nedostal nikdo.

185
anonymous
Reagovat

Víte@Dany: Víte přece, jak by se k tomu vyjádřil Mišo – ostatně, už to udělal:
http://videoarchiv.markiza.sk/video/37731_farma-v-piatok-6-novembra-o-20-30 – od 22s
:-)

186
johanetta
Reagovat

Tak Dodo už si zřejmě vypil svůj kalich hořkosti: nejprve zhnisaný zub (vzpomínáte ještě?), potom bodyček od volka a teď patálie s rukou. „No čo už“, jak by řekla naše dramatická umělkyně Petra. Psychiatrické okénko pomalu spěje ke konci…..

187
Eva
Reagovat

@anonymous: @iv:

Alespoň by to bylo regulérní kdyby byla ta třetí disciplína, prostě podle pravidel a mně by se strááášně líbilo kdyby ten vědomostní Nikola vyhrála :-))) To bych se ráda podívala jak by Gabě zamrzl zářivý, bělostný úsměv.

188
Wally
Reagovat

@Eva: Nejsem si jistá vítězstvím Nikoly v almanachu. Tam se totiž nejedná o to jaké složení má mojito, jaká je barva rtěnky vhodná na večer ani o druhu šamponu na umělé vlasy. Almanach je o zviřatech a vše okolo farmy, což Nikola viděla hodně zdaleka.

189
Pavla
Reagovat

@Wally: Hezky, trefné :))))

190
Poppy
Reagovat

Já si myslím, že je správné, že nedávali nějakou náhradní disciplinu. Prostě ona si to tak zvolila a na závěr měla bojovat nebo to vzdát. Podobně jako Wally si myslím, že při jejím IQ by jí almanach nepomohl.

I když mi Gaba vůbec není sympatická, jsem ráda, že ji ta Anča nevyhodila. Ona si to teď od Michala vypije, ale to je její věc.

Fascinuje mne, jak nikoho nenapadne, že by ty špinavé umolousané sluhovské hadry měli staří sluhové po sobě vyprat. Zvlášť ta Gaba, když se točila kolem plotny a utírala si do toho hadru na sobě ruce, to se mi teda hodně eklovalo. Zřejmě už tam všichni s tou ubohou hygienou srostli, takže jim to ani nepřijde.

191
Lentilka
Reagovat

Nikola by nevyhrala žiaden duel,to prekvapenie pripravili pre ňu aby sa nepovedalo ,že nič nevie keď nám tak ešte chcela ukázať že vie robiť. Včera to nebolo o dueli takom ako má byť,včera to bolo o tom,že Dodovi sa vydávala sestra a chcel ísť na svadbu a Nikol chcela isť domov. Svoj účel splnila,ukázala sa celému Slovensku a Čechám a teraz prídu nové ponuky na fotenie. Hádam by sme neverili tomu aby vypadla Gaba a NIkol chcela byť na farme.
Vracali Tibora,Janu Hrmovú aj Luciu Mokráňovú tak vrátia aj Doda. Neverím,že teraz pred koncom by ho takto vyradili aj keď má problémy s rukou. Ale opäť nič bližšie neukázali počas týždňa a zrazu pred duelom je to také zlé žeby dokonca prišiel aj o prst. Bol operovaný? Nevideli sme. Aj Jana Hrmová ležala v nemocnici a čakala na operáciu slepého čreva .Tibor bol 2 dni v nemocnici a potom doma lebo sa musel dostaviť na súd ohľadom neplatenia výživného. Luciu vrátili tuším po otrase mozgu. Hra pre divákov. Aj taký Michal pre nič za nič ho tam nedržia. Ale o tom je aj škoda slov.Všetko je tak ako chce Markíza . A o tom ,že ide o sledovanosť za každú cenu sme sa zhodli viacerí.

Ako sa Petra usmievala a pozerala na Kvetu ,keď sa ospravedlňovala Tomášovi.

192
Lentilka
Reagovat

Teraz trochu ináč o Farme: Je tam 124 husí – 5 kôz a 1 cap – 12 prasiat – Získali 257 mincí , musia zarobiť ešte 500 mincí aby získali hlavnú výhru 50 000 – Bola prvá svadba na farme – majú 2 voly – 7 kráv – za 10 týždňov zjedli 27 kg kyslej kapusty – denne vyťahajú zo studne pre zvieratá 500 litrov vody – veľkosť poľa ktoré kosili je 2,5ha – spotrebovali 69 m kubických dreva – zatlkli 100 kg klincov

Prajem pekný zbytok dňa

193
Dany
Reagovat

@Wally: Souhlasím. A ani si almanach nepřečetla, takže v něm by Gaiku neporazila ani náhodou. Ona to moc dobře věděla, jinak by ho dala místo pilování dřeva. Pilu viděla možná v tv, rozhodně jí nedržela v ruce. Dopadlo to pro ní ještě dobře, může říkat kdyby….J

194
Poppy
Reagovat

@Lentilka: To jsou zajímavé informace :-) Ještě zajímavější bude, jak při jejich pracovní morálce nahoní těch chybějícich 500 mincí.

195
sunrise
Reagovat

@Poppy: Však on to štáb jako vždy nějak zaonačí. O to tedy opravdu strach nemám. :-) Taková situace tu už byla víckrát a výhra byla nakonec vždy úplná.

196
iv
Reagovat

@Poppy: Souhlas, jinak povinnost předávat po sobě dalším sluhům oblečení vyprané a čisté, jim Kvetka zdůrazňovala na začátku.
Letmo ke Katce – má nevýhodu, že ji mnozí automaticky hází do stejného pytle s Nikolou. Vůbec mi nepřišla jako FT špatná, naopak… Má normální, dobré vyjadřovací schopnosti, zastřený příjemný hlas, nezastřený rozum. Rozumím její slovenštině a to si cením. (Zato Stanovi občas není rozumět ani slovo). Na farmě by mě Katka zajímala víc než někteří jiní. V úterní ukázce Michal oznamoval, že „oni“ se jí chystají zbavit. Že by ho někdy poslala nedopatřením ven pracovat jako běžného farmáře?? To si dovolila moc…

197
Wally
Reagovat

@Lentilka: minimálně 20 husí už padlo za vlast (teda farmu) – Hugo už tam taky není- 500 mincí je těch 50000- krav a koz tam mají víc :D- ještě tam je zbytek kachen – dvě koťata- to dříví je taky asi přehnaný, to by jim musel vozit týdněě cca 10 kubíků, což by se Martinovi na vlečku ani snad nevešlo – kde by vzali to zelí? nikdy nebylo nic vidět

199
anonymous
Reagovat

@Pavla: K příspěvku č. 110 zkompletovaná tečka…

200
Poppy
Reagovat

@Pavla: Tak to má chlapec obrovskou smůlu. I když – vpodstatě si to zavinil sám – s tím zubem i s tou rukou čekal dlouho, než se to rozhodl řešit. Já si už nevzpomínám, kdy si zranil ruku – že by to už bylo před tím duelem s Lacim? – ale měl to řešit dřív a bylo by to jednodušší.

Tato Farma je fakt děsná. Vůbec se netěším na to, že se dočkám toho, jak Mišo s rukama v kapsách dokráčí až do finále – a nedejbože ještě vyhraje :-(

No a kdo tam teď bude pracovat, toho bych chtěla vidět.

201
Lydye
Reagovat

Milé dámy, svůj postřeh jsem nepsala o lidech invalidních či postižených. Bylo to psáno o netoleranci lidí odlišných od většiny svou úpravou, svým vylepšením pro sebe a ne pro vás. O to víc, že se jedná o lidi mladé a podle psaní komentářů si myslím, že i zde si ve většině píší mladí lidé. Rozhodě fandím těmto lidem, kteří dbají o svůj zevnějšek a čistotu, než o ty, kterým je čistota tabu. Jak by jste asi reagovali na šedesátá léta, kdy letěly natupírované vlasy, drdoly vyztužené drátěnkou, oční linky malované globínem v tubě (černé leštidlo na boty), nalepovací řasy, vlasy často lakované cukrovou vodou, oblečení dle vzoru hippies atd… Nikdy jsem se nesetkala s posměškem či kritikou nebo odsuzováním, myslím, že byli lidé více tolerantnější. Věřte, že jsem nebyla ta, která stála v houfu šedi, velmi ráda jsem se odlišovala, tak asi ta má překvapující reakce, tak se nezlobte a přeji více tolerance.

202
Lentilka
Reagovat

@Lentilka: opravujem : musia zarobiť 500 mincí nie ešte 500 chybička se vloudila:))) pardon

Wally: jasné že už tam nie sú všetky husi, majú aj 2 mačky 2 kačky a jednu svinku menej ,neviem kedy to bolo presne aktualizované ,ale pri čítaní týchto informácii som sa skôr pozastavila nad tými číslami s drevom a 100 kg klincami ,keď ako píšeš nikdy nebolo nič vidieť.

203
Lydye
Reagovat

@Lydye: Oprava : o netoleranci k lidem odlišných od většiny svou úpravou, svým vylepšením pro sebe a ne pro vás.

204
Poppy
Reagovat

@Lydye: Moc nerozumím, co chceš tím dlouhým psaním říct. Pokud to, že máme padnout na zadek před tou zmalovanou nepřirozenou Ančou, která si pobyt na polozbořené chalupě se zvířatama spletla s domem s červenou lampičkou, tak to svědčí víc o její inteligenci a rozhledu než o vkusu většiny z nás.

205
Pavla
Reagovat

@Poppy: Máš pravdu, měl se nechat ošetřit dřív.
Ale já se pořád nevzdávám a budu na něj čekat. :-))))))
Pokud není finále, ještě má šanci. Tibor se vracel taky naposled snad až po 3 týdnech.:)) A na oficu ještě smazaný není, Nikola jo. :))
Ne že bych z něj byla až tak nadšená, ale už tam opravdu není nikdo, koho bych chtěla vidět ve finále. A dívat se dál by mne už vůbec nebavilo.Tak budu tiše doufat :)))
Ještě snad Janě bych ty peníze přála.

206
Wally
Reagovat

@Lydye: Pro mě tedy není znakem starání se o sebe a hygienu být zmalovaná jak klaun, mít umělé vlasy, nehty, prsa, rty, tunu makeupu. Ono už v minulosti na zámkách dámy vypadaly jak ze žurnálu, ale vodu na mytí neznaly ani z rychlíku. Měly drbátka na vši pod parukou, hafo voňavek na potlačení vlastního smradu.

Fakt ti připadá jako krásná 20 letá holka?https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1178114502203615&set=a.499303626751376.134066.100000152303246&type=3&theater

207
Lentilka
Reagovat

Pozrite si na FB ako sa zabávala Nikola po dueli na párty s Vypadnutými farmármi – Lacom,Romanom a malou Nikou
žiaden obväz na ruke nemala

208
Pavla
Reagovat

@Lydye: A nemáš pocit, že je rozdíl, jak se člověk, ať starý, či mladý upravuje když jde na party, do divadla a nebo do chléva dojit krávy?
Nika když se učila dojit, tak se jí vlasy máčely ve hnoji. To mně zrovna moc hygienické nepřipadalo.

209
Katka původní
Reagovat

Na té fotce poprvé vidím Nikoliny oči. Na farmě, její víčka pod tíhou smetáků s tunou lepidla a šminek jí nešla ani zvednout. Bez toho všeho by byla určitě hezká holka, takhle je n kopie nafukovací panny ze sexshopu.

210
Lydye
Reagovat

@Wally: Pokud jsi nepochopila, tak budu jmenovat, jedná se o Gabu. A zde je příklad, jak dokážete převrátit názor a pěkně ho zabalit do zcela jiné formy špíny a hygieny v dřívějších dobách, to je myslím jiná kapitola.

211
Katka původní
Reagovat

@Pavla: To dojení jsem ještě dala ale jak se jí vlasy válely v hovnech když čistila záchod, to byla síla.

212
Johana
Reagovat

@Lydye: taková vizáž je i v dnešním světě u dvacetileté holky extrém Není to o netolerantnosti, spíš o údivu nad tím, proč to ta, původně možná i hezká, dívčina dělá a jestli ji někdo vysvětlil, že každý zásah tohoto rozsahu má i svoje negativní následky, které nebude možné donekonečna opravovat dalšími plastikami. Za pár let nebude moct ovládat mimické svaly kolem rtů, nebude mít vlastní vlasy, nehty, ani řasy..,nejsem netolerantní, je mi ji vlastně líto.

213
JanaH
Reagovat

Pravda, z postižených lidí bychom si neměli tropit posměšky. Ani z Daniely Nikolety. Protože ona nejspíš tak trochu „postižená“ je. Na hlavu. Jednak se nechala dobrovolně zohavit, druhak i její dopis farmářům ukazuje na jistou mentální nedostatečnost.

Po dramatickém obvaze na ruce už ani stopy, má zázračnou schopnost regenerace.

214
JanaH
Reagovat

A když leze někdo dobrovolně do Tv, musí počítat s tím, že bude komentován.
Určitě s tím počítala i ona.
Jenže možná spíš očekávala obdivné komentáře… a ono prd.

215
Wally
Reagovat

@Lydye: Já to chápu tak, že jsem Nikolu bez vrstvy kytu na obličeji neviděla, takže u ní hygiena taky nemusí být na prvním místě. Ráno doděláme, co v noci odpadlo. Nebo mi chceš říct, že se večer odlíčila a kameramani ráno čekali, až to tam zas vše domaluje, aby ji mohli natočit jak jako právě vstává? :DD

216
Lydye
Reagovat

@Johana: Já to vše chápu, ale mladým nevysvětlíš co bude až bude. Je to tak a vždy bylo, každá doba má své. Já jsem jenom udivena jakýma slovama jsou obě nové farmářky častovány ohledně vizáže. Pokud je Markíza vzala, tak jsou zde a i když říká, že se chce jen zviditelnit, jen ona se ztrapní, že do takové soutěže jde a ne do jiné.

217
Rick
Reagovat

@JanaH: Farma je predtočená tak na 3 týždne dopredu takže aj keby ten obväz mala na ruke mesiac teraz ho tam už nenájdeš.

218
JanaH
Reagovat

@Rick: šiš, myslíš si, že to nevím?
Jen tak na okraj, při odchodu z farmy tou natrženou rukou táhla kufr…

219
Wally
Reagovat

@Rick: Právě proto bych ho tam ještě minimálně týden našla. :D

220
Dany
Reagovat

@Rick: Brácha to měl a měl měsíc ruku v gipsu. Toho kufru jsem si všimla taky. Prd jí bylo.Možná namožené nebo naražené, ale rozhodně ne natržené.

221
Franz
Reagovat

Paní (slečno) Lydye, odlišní lidé vždy byli a budou středem pozornosti. Jsem muž, ale slečna Nikola byla i pro mně odporná. Nevím co ji vedlo k tomu, aby se takto dobrovolně zohavila. Ona nemá doma zrcadlo, nebo rodiče, kteří by ji řekli pravdu? Takových lidí je mně líto, ale můžou si za to sami.

222
Johana
Reagovat

@Lydye: myslím, že se víc, než vizáží a leností ztrapnila tím listem – dvě slova, dvě hrubky.
Já Kvetku vlastně obdivuji, že při čtení některých výplodů dokáže zachovat poker face. Ten Stanův musel být v psané podobě taky hodně netradiční.

223
Lentilka
Reagovat

Natrhnutá šľacha je bolestivé zranenie či sa jedná o ruku alebo nohu. Určite to nie je trojtýždňová záležitosť ,liečenie trvá aj niekoľko mesiacov tak ako to povedala Kveta a niekedy dochádza aj k operačným zákrokom.

224
Dany
Reagovat

@Rick: Nedalo mě to a koukla jsem. Píší jasně že párty se konala hned po návratu Nikoly z farmy. Nemá to ani zavázané a skleničku v ní drží rozhodně líp než vidle.

225
Wally
Reagovat

Ono to vypadá, že na Farmu odcházejí z nějaké „základny“. Nikola se zná i s Hrmovou. Hned po vypadnutí párty s Nikolou, Nikolou Romanovnou, Romanem, které ani nezažila. Po dvou dnech strašná kámoška s Lacem. Akorát Michal jim ještě nevypadl. Ale jak si to holky rozhoděj, až bude s nima?

226
Skála
Reagovat

@Franz: 221 Přesně tak,tak to vidím i já.Při pohledu na ni,přechází chut na sex.Přitom to opravdu mohla být pěkná holka.

227
JanaH
Reagovat

@Wally: před časem tady galadriel psala, že účastníci minulých řad doporučují/doporučili některé letošní. Nikola a Livie byly takto dohozeny.

Mrkla jsem na fb rudovlásky, bez těch napletených chlupů jí to imho slušelo mnohem víc.

228
Dany
Reagovat

Při některé z předchozích řad, už nevím která to byla, možná i česká, psali na diskuzi/ která už mimochodem taky není/ někteří účastníci castingu, a „normální“ člověk bez někoho známého, nebo pokud není sám známý protože se už někam nacpal, nemá v podstatě šanci. Jeden dva s nějakým tím příběhem tam jsou,aby bylo zachováno dekorum, ale to je všechno. Proto to taky tak vypadá. Jasný, že jde o peníze, to já beru, ale měli by mít i zájem o farmu jako takovou. a ne tam přijít a ječet, když se na ní podívá slepice, o krávě ani nemluvě.

229
Wally
Reagovat

Mě ale překvapuje jak se všichni znají s těma z minulých řad. Réza s Boženou a Romanovcema, skoro všichni s Bubicou.
Takže ty slzy Petry, že jí odchází rodina ji začnu už věřit. Akorát si myslím, že se nedali dohromady na Farmě, ale všichni se znali léta předtím a udělali si hromadnou rodinnou dovolenou. :DD

230
JanaH
Reagovat

Tak mají svoji líheň, proto je to obsazení rok od roku lepší. :-))

231
Wally
Reagovat

Náhodou, to dělají dobře. Bubicu už infiltrovali Chorvatům. :D

232
galadriel
Reagovat

Tak ja si púšťam spätne posledný týždeň a píšem rekapy. Po pravde Vám poviem, že ak by som ich nepísala, už to asi nepozerám…..je to strašná banda.
To, ako si tam tie prasatá podávali to jedno ako na futbale…..Raz im Laco zabudol dať jesť a vtedy to bolo, no a? Stane sa….dostali vtedy kapky od Martina. Ale evidentne si z toho nikto nič nezobral.
Nemalo by byť Martinovou povinnosťou (alebo aj pre jeho kľud duše) obehnúť pri každej návšteve zvieratá a skontrolovať ich?
Sledujem to až teraz, preto aj moje reakcie dosť opozdené…

233
anonymous
Reagovat

Mě u toho drží zájem o psychologii (i když zčásti manipulovanou) a o úniky informací. A o zajímavosti.

Třeba teď mě zajímá, jestli Kvetka konečně přečte dopis, btw s tvarem pečeti zcela jiný, než tam udělala Nikola, se vším, co je v něm napsáno, když často několik vět na konci „veřejně“ vynechá :-)

234
Lydye
Reagovat

@anonymous: Jsem ráda, že to zde píšeš, mám to podobně, velmi ráda se dívám na takovéto soutěže ze stejného důvodu,ráda pozoruji reakce soutěžících, jejich chování a ráda si dělám úsudek jaký asi který je v osobním životě. Je to zajímavé a většinou se každý otevře. Pěkný večer.

235
JanaH
Reagovat

@galadriel: celý Martin mi od loňska pořádně hýbe nervem. Není to tak dlouho, co sprdnul Tomáše, že mají prasata žrádla moc…

236
Poppy
Reagovat

@JanaH: Souhlas, od loňska to Martin fláká. A když jsem si vzpomněla na ten loňský rok – tehdy měli hafo koz, museli je furt dojit, lilo a vůbec měli plno práce.

Letos jim radši dali husy, které se krmí samy a nedojí se.

Ale napadlo mne taky, že oni by přece měli mít nějaké informace o těch zvířatech v almanachu, ne? Snad to není jen knížečka s nějakýma zajímavostma z přírody. Když tam mají pravidla pro sluhy i pro život na farmě, měli by mít taky nějaké instrukce, co se zvířatama a jak.

A letos jsem snad nikoho neviděla, že by byl vidět s almanachem. Oni jsou líní po všech stránkách, takže je jasné, že se jim ho nechce číst a tudíž ho skoro nikdo nedá jako disciplínu v duelu.

237
johanetta
Reagovat

@Pavla: Co „trefné“! To je přímo d.o.k.o.n.a.l.é!

238
iv
Reagovat

Moc se neorientuji – podle upoutávek se tedy nevrátí nikdo.
Laco a malá Nika byli včera na čerstvých fb fotkách na párty s blondýnou. Jeden duel ve vysílání režii do počtu chybí – nebo další vyřazování účelově zpomalí? Líbila by se mi varianta, že se Dodo po léčbě v nemocnici (navzdory titulkům) vrátí zpět.
V pátek operativně nahradili mužský duel ženským, taky dobře. Daniela Nikoleta K. zůstala na farmě déle, než jsem tipovala. No, ať se se jí daří a sem tam popřemýšlí o životě. Co jiného k jejímu soutěžení dodat.
Tomáš už v upoutávce rozjařeně hulákal na Miša, že jsou oba ve finále. O tom aspoň částečně rozhodnou současní i vyřazení farmáři, nebo letos ne?
Dodo si těžkou prací opakovaného sluhy postupně poničil obě ruce. Manekýn Mišo si ruce důsledně šetří v teple kapes, svůj první a poslední mozol jednou všem ukazoval. V klídku tloustne – zejména v obličeji ošetřovaném pudrem. Zánět Dodových udřených rukou pro mne totálně hloupě okomentoval – prý by si Dodo pro peníze nechal koleno vrtat, než by ze zdravotních důvodů odstoupil. Dodo Josef byl od začátku solitér, jsem zvědavá na další scénář režie.
Uvítala bych tu opět i nějaký další zašifrovaný rébus s info. Ví něco Anonymus? Snad by to nikomu nevadilo. Dík všem za včerejší bezva diskusi.

239
Pavla
Reagovat

@iv: Já jsem už přesvědčena že se Dodo vrátí. Tím, že ve videu Kvetka otevřeně potvrzuje, že z vypadlých v duelu nikoho vracet nebudou, tak tam zůstává ten jeden týden volný. Tak to čekají na Doda, až se poléčí.
A na nějaké diskuzi jsem dnes i četla prý ověřenou informaci, že za 14 dnů se Dodo vrací do hry. Sice je to jedna paní povídala, ale pravděpodobné to je.
V úterý nechají zbalit jeho věci a odvezou z farmy, Tomáš je už šťasný že se zbavil rovnocenného soupeře. A těším se, jak se bude tvářit, až jim ho tam pak vrátí. :))
Alespoň ty dva týdny uvidíme, jak se Tomáš předvede, když bude přesvědčený, že ho nikdo z chlapů už neohožuje.
Předminulý týden se nečekaně kamarádil s Gabou, protože byla FT. Když předala funkci Katce, už vykopal zase válečnou sekeru a s Gabou válčil dál, ale největší kamarádka už byla FT Petra. Teď bude FT Mišo, tak bude velký kamarád s ním. A na kameru bude určitě opět vykřikovat, jak jsou tam všichni falešní. :))) Jen on ne :)))

240
Pavla
Reagovat

Oprava – nejlepší kamarádka už byla FT Katka, ne Petra.

241
Wally
Reagovat

To jsou paradoxy. Tento týden budou mít na Farmě Mikuláše. Jestli tam bude taky tak hezky jako v Čechách tak to bude docela zajímavý. :D

242
iv
Reagovat

@Pavla: Dík za nadějné zprávy aspoň typu jedna paní povídala. Co píšeš mi dává smysl.

243
Poppy
Reagovat

@Pavla: Já si taky myslím, (a doufám), že se Dodo vrátí. Kvetka tyhle novinky vždycky hlásí hodně dramaticky, ale pak se najednou vše změní a jede se dál.

Dodo, ať je jaký chce, je tam největší pracant a jsem zvědavá, jak to teď dvojka Michal a Tomáš povedou.

244
Poppy
Reagovat

Ale musím ještě dodat, že Katka mne příjemně překvapila. Z celé té trojice je nejnormálnější. A farmářování zvládla dobře.

245
JanaH
Reagovat

Vidím, že nikdo z vás nepočítá s tím, že by se Mojsej od práce přetrhnul… :-)

246
iv
Reagovat

@Poppy: Ohledně Katky s tebou souhlasím. Je mi zatím mnohem milejší než jasní favorité.

247
Dany
Reagovat

@JanaH: \ Tak on nějak ,asi fyzicky, nezvládá, po týdnu sluhování nevykládal nic jiného, než jak je urvaný.

248
Katka původní
Reagovat

Jestli pracovitý Mišo dojde do finále, tak potom celá reality show Farma pro mě nedává smysl. Bylo by to o tom, že pracovat se nevyplatí, že i bez práce jsou koláče a Mišo se může krmit od rána do večera, jak lze vidět na obrazovkách. Však už na něho čeká parta jeho vypadnutých kámošů , ochotných ho dotlačit k vítězství. A samozřejmě sponzorské dary jeho rodiny jistě nejsou zanedbatelné. Dodo se může pracovitostí třeba zmrzačit ale už teď je vítěz jasný. Tak to vidím já.

249
JanaH
Reagovat

@Dany: tak jistě, on spíš mele pantem než rukama.

A tipuju ho jako dalšího téměř jistého vypadlíka. Dívčí válka na Farmě. :-)

250
Poppy
Reagovat

@Katka původní: Já si tak trochu myslím, že Borisové to rádi dělají napínavé a chtějí vyvolat emoce – u nás diváků i u soutěžících. Takže bych věřila, že Míšu budou tlačit směr finále, ale divák musí být uspokojen, že to vyhraje někdo, kdo ty peníze potřebuje. Abychom slzeli, že to dopadlo spravedlivě.

251
Wally
Reagovat

@Poppy: A kdo to tam potřebuje? Mojsej ještě teda nevytáhl svůj těžký osud a těm zbylým to zas nevěřím. Tak snad jen ten Dodo. Který se tam asi vrátí.

252
Poppy
Reagovat

@Wally: Mojsej se svým přístupu k životu na těžký osud nevypadá, Dodo ty peníze potřebuje pro kobylku… Spíš mne napadly ty ženské – první myšlénka byla na ubrečenou Petinu, ta ale moc velkou podporu diváctva nevypadá, no a pak Jana nebo Gaba, ale nad těma taky nikdo neslzí. No já nevím…

253
Wally
Reagovat

A ještě Douchová, jestli vybalí své dětství, že neměli s matkou na oblečení a ani na jídlo tak ani jedno oko nezůstane suché.

254
JanaH
Reagovat

Douchová už vybalila, že ji matka tluče, synek jí z toho koktá a odejít od despotické matky nelze, bo jí se synkem pomáhá a sama by to nezvládla.
Jen jestli ji teď matka neztluče ještě víc, že vytáhla kostlivce…

255
JanaH
Reagovat

Nejspíš jsem cynická, ale mě ty jejich SLP nechávají v klidu. :-)

256
Poppy
Reagovat

@JanaH: Ale přiznej se, Jano, že bys tu výhru přála víc pro to koktající dítě než té nafukovací Anči :-)

257
sunrise
Reagovat

Letos je mi naprosto jedno, kdo to vyhraje, jak už jsem tady psala, mé sympatie tam nemá nikdo. Jen větší či menší antipatie a ty se průběžně mění podle toho, co se momentálně děje. Nicméně kdybych si musela vybrat, spíš budu přát někomu, kdo tam viditelně něco dělá, byť by to byl jinak hajzl, než někomu, kdo nedělá víceméně nic a jen se veze. O citovém vydírání ani nemluvě, protože na to mám obecnou alergii. Na farmě i kdekoli jinde. Farma nejsou Vyvolení ani hotel Paradise, měla by být snad hlavně o práci. I když letos se jim to nějak obzvlášť silně plete :-)

258
LejdarovaJana
Reagovat

já s tím naprosto souhlasím a fandím Tomáškovi href=“#comment-798324″>katka:

259
Katka původní
Reagovat

@JanaH: Je vidno, že matka jí tloukla málo. Já osobně si myslím, že ona je prolhaná, její hra na city jde okolo mě.
V reálu i já mám city ale v reality show je jaksi neřeším.

260
Katka původní
Reagovat

@LejdarovaJana: Tomáš mě od začátku vadí svým chvástáním se do kamery a pomlouváním , kdo mu právě přijde na mysl. I když tam není moc pracovitých, tak on není jediný , bez Dodovy práce by on byl ztracený a na to často zapomíná.

261
Romik
Reagovat

@Katka původní: Tomáš,že není pracovitý? Aha,tak to kukáme každá na jinou farmu.Jasně,že bez Dodové práce by to sám nedal,ale to samé můžu říct i na opak.Nehledě na to Vy zas zapomínáte na to,že Tomáš byl jediný,když přišel na farmu,tak pomáhal Michalovi s kosením.A pomlouvání vždyť se tam všichni řežou navzájem.

262
Katka původní
Reagovat

@Romik: V žádném z mých minulých příspěvků jsem nepsala, že Tomáš není pracovitý, naopak.
Asi jsem měla dodat, že on není jediný, kdo pracuje.

263
Rudi
Reagovat

A není to tak, že DOdo vždy čeká, až ho někdo k něčemu zavola a teprve jde? Sám se ničeho nechytá.Někdo z farmářů to o něm už dříve říkal. Bohužel si to už neověřím…..Zaregistrovala jsem , že je na diskusi hodně Čechů,, někdy se mě zdá že víc, než Slováků….. Dnes byla ráno na Markíze vypadlá Nikola, říkala že ten úraz není vážný, ale pracovat se s tím nedá……

264
Pavla
Reagovat

@Romik: 261- Nezapomněl jsi na to, že Tomáš s Nikolou přišli na farmu původně jako pomocníci a jejich úkol byl pomoct se žatvou Michalovi / s jeho trestem/? Ostaní mohli, ale nemuseli mu pomáhat. Přezto nakonec šli.
Tomáš tu pomoc měl zadanou, nebylo to na jeho dobré vůli, ale povinnost.
Bylo to 15. den farmy, pokud si to chceš připomenout.

265
dejna
Reagovat

@Pavla: mno, tak mně se vybavuje, že pomocníci měli pomáhat farmářům, ale současně bylo řečeno, že Michal se postará o pole sám a pokud farmáři chtějí, že mu mohou pomoci – z toho nevyplývá, že úkolem pomocníků bylo pomáhat Michalovi.
Možná se pletu, proto dík, zkouknu ještě jednou. :)

266
dejna
Reagovat

@sunrise: jsem na tom stejně. Vlastně to mám od Farmy 3, kdy jsem se dívala poprvé a byla jsem tak znechucena chováním některých soutěžících, že další Farmy už sleduji, aniž bych podléhala nějakým sympatiím nebo antipatiím (i když výkyvy mám, třeba letos Petra, ale už mě to přešlo).
Na příběhy nehraji, Farma není žádná nadace, peníze moje nejsou, proto mi je jedno, kdo je dostane, a pokud v pravidlech není, že je má dostat nejpracovitější, ať rozhodnou soutěžící svojí taktikou (nebo režie svojí taktikou).
Jak už psal anonymous, i mě baví sledovat, jak se to tam různě přelévá, mění, vyvíjí.

267
Pavla
Reagovat

@dejna: Přezto, že si to pamatuji, tak jsem se mrkla i na rekap, který nám poctivě dělá hodná galadriel.
Je to 3. týden a zkopíruji jen kousek od ní:
Na farmu prichádzajú dvaja ľudia. Laura sa teší, z nových ľudí má obrovskú radosť. Mladý muž pozdraví, majú im vraj pomôcť so žatvou………….
…..Nakoľko pomocníci prišli pomôcť so žatvou, Tomáš ide pomôcť s kosou na pole Michalovi, Nikol hrabe.

268
Dany
Reagovat

@Pavla: Oni farmáři i řekli, proč se jim do pomoci Michalovi nechce. Protože kdyby měli trest oni, taky by jim nepomohl a ještě by z toho měl legraci. Čas ukázal, jak velká pravda to byla.

269
Pavla
Reagovat

@Dany: jjj, tehdy Tomáš napřed farmáře kritizoval že jsou líní a nejdou Mišovi pomoct, ale po čase pochopil a dal jim za pravdu. :))

270
Zuzka
Reagovat

@Pavla: Tomáš mal prikázené od štábu ísť pomôcť Michalovi, veď Mišo by kosil ešte dnes. :D Nič to ale nemení na tom, že Tomáš tam maká a vymýšľa čo nové spraviť a zlepšiť. Spolu s Dodom boli správna pracovná dvojka. Dodo vedel ako čo spraviť a Tomáš to robil s ním a učil sa. Osobne si myslím, že Tomáš sa pri Dodovi veľa naučil a bez neho sa teraz už nestratí. Nič to ale nemení na tom, že Doda bude škoda a že by si zaslúžil byť vo finále, ale bez neho tam určite nepomrú. Len je otázne, kto bude teraz robiť s Tomášom mužské úlohy. Som zvedavá, či budú s Miškom nová pracovná dvojka (alebo sa k Tomášovi pridá niektorá zo žien), lebo predpokladám, že Stano bude sluha a ten bude mať sám so sebou čo robiť, aby to zvládol.

271
sunrise
Reagovat

@Zuzka: No nevím, já si myslím, že sluhou by klidně mohl být Tomáš. Mišo se ho chce zbavit a je mu naprosto jedno, jestli tam bude mít kdo dělat mužské práce, když bude Tomáš sluhou. On rozhodně ruce z kapes kvůli tomu vyndavat nebude :-)

272
Pavla
Reagovat

@Zuzka: Souhlasím. A stavby už mají asi hotové a snad i s velkými zvířaty si už poradí. V začátcích, když je tam dostávali, byl právě Dodo, který si s nimi hlavně poradil a volali ho i když jen potřebovali uvázat krávy.
Věřím, že se Dodo vrátí, ale až dojde na duel mezi ním a Tomášem, tak bude podle mne mít větší šanci na vítězství Tomáš.
Dodovi přeji, aby se uzdravil, vrátil a pokud bude mít vypadnout, aby to bylo v duelu. Ať má možnost ještě zabojovat.

273
Dany
Reagovat

@sunrise: Jenže Stano na Tomáše nemá fyzicky a nejspíš ani rozumově, přide mi trochu jednodduší. Nemyslím to jako urážku, prostě mi to tak pžipadá, ale třeba se pletu. Já ybch se spíš přikláněla ke dvojce Stano – Gabika.

274
Poppy
Reagovat

@Pavla: Jenom jestli by případně nebyl potřeba souhlas ostatních farmářů s jeho návratem. A to by musela Kvetka zas sehrát nějakou z těch jejích dramatických scének, aby Dodo s kufrem nejel od vrat statku domů.

275
Pavla
Reagovat

@Poppy: Já si myslím, že by dala hlasovat opět veřejně, jak v minulých letech a oni zase všichni budou souhlasit, aby se ukázali v dobrém světle. :))
Při tajném hlasování by ten výsledek mohl být zajímavý. :)))
A na druhou stranu mám dojem, že většina je tam naštvaná na Tomáše a možná by uvítali někoho, kdo by ho při troše štěstí mohl v duelu vyřadit ze hry.
Jinak tam na Tomáše už nikdo silově nemá.

276
Zuzka
Reagovat

@sunrise – 271: myslim, ze sluha bude Stano. Podla mna spravil dobry takticky tah Tomas pri duely, ked drzal palce Nikole. To ako to odovodnil mu podla mna Michal zozral a ocenil to (mala som ten pocit). Iba ak by nie a potom by mohol byt sluha.

277
Zuzka
Reagovat

@Pavla: – 272: mas pravdu, suboj Tomasa a Doda by som si velmi rada aj ja pozrela. Rovnako rada by som videla duel Gaba vs. Peta. Tak snad sa nam to splni. Tie zeny su tam (asi az na Janu) skutocne nemozne pri niektorych zvieratach. Ak by vypadol este Tomas a mozno aj Stano, tak by sa voly nedostali von zo stajne, co by sa ich kazdy bal. To este bude komedia pri tomto zostatkovom zlozeni. :D

279
iv
Reagovat

Podívám se pro srovnání večer i na sestříhanou verzi – nápad FT s prohozením mužských a ženských prací jsem příliš neocenila – záběr na Gabu jak tlačí sama do kopce plná kolečka, mužská část vedle ní křepčí divošský taneček a rozjařeně tříská do hrnců jako nástrojů. Michal, Tomáš se do ní a Petry důkladně naváželi, podle mého nikdo nešpiní druhé tak často jako tito dva… T. se opět pitvořil a obě parodoval vysokým skřehotavým hláskem, stále víc vypadává ze své role správňáka.
Gaba se M. zeptala, jestli si popili, že je tak červený v obličeji (od práce to nebylo). Samozřejmě to popřel, oslavoval s T. zřejmě Kvetčinu zprávu o Dodovi, pak mu to bylo možná hloupé a přinesl alkohol i ostatním.

280
Katka původní
Reagovat

Asi jim hráblo.

281
hollyoaks
Reagovat

od 23 .11 bude zmena :v pondelok bude farma po kredenci cca 22.10-22.15 daľej utorok štvrtok piatok v stredu bude chart show

282
hollyoaks
Reagovat

markiza pripravuje zimno-jarnú farmu akú vysielala v r 2012…..bude znovu na Skale…..možno to bude allstars predchádzajúcich fariem

283
Franz
Reagovat

Popularita Petry a Gaby u diváků jde pořád dolů – viz, hlasování kdo by měl jít do duelu.
A oblíbenost těch dvou u ostatních soutěžících je asi už úplně nulová. V jednom s ostatníma farmáři nesouhlasím a to je, že by za svoje výstupy měli dostat Oscara. Ne hrají velice špatně, protože je už všichni, včetně diváků prokoukli. Za takové amatérské výstupy by měli rychle mazat domů.

284
hollyoaks
Reagovat

finále farmy 6 bude 18.12.2015

285
Franz
Reagovat

@hollyoaks: Ať si ty změny vysílání Markíza už „napchá“ do … – někam.

286
hollyoaks
Reagovat

@Franz: robí to preto lebo v stredu už nie je čssmt bude už zostrih

288
Katka původní
Reagovat

Já jsem Farmu která byla skončila v zimě a pokračovala na jaře neviděla, protože nám ještě Markíza nešla. Tak si neumím představit, jak to vypadalo. Mohl by mi to někdo ve zkratce popsat? Díky.
Na jaře pokračovali ti, co vypadli nebo někdo nový?

289
galadriel
Reagovat

máte otvorené nové vlákno na tento týždeň.

290
Dany
Reagovat

@iv: Včera, poprve za celé vysílání farmy a to i předchozích řad, jsem přepnula na jiný program. Možná se tím někdo baví, ale já se fakt nemůžu dívat, jak je celý díl věnovaný intrikám Tomáše a Michala, jejich posmívání se a vytáčení dalšího soutěžícího. Jak je tam na koni líný namyšlený spratek, který celou farmou proplul s rukama v kapsách.

291
Poppy
Reagovat

@Dany: Michal a Tomáš jsou dvě karikatury na chlapy. Michal je, jak píšeš, namyšlený spratek a Tomáš je zlý hysterický sebestředný chlap plný testosteronu.

Moc se mi líbí, jak Gaba strašně Tomášovi ublížila a podle Michala ona stojí za jeho průšvihem s mincema.

Jak se dá čekat, trestá se za nějaké kraviny, ale Michal určitě nebude potrestaný za to, že se radí s Tomášem, kdo bude služka.

292
Rudi
Reagovat

U jednotlivých farmářů zmizla diskuse na http://www.farma .sk……. nevím, kde to mám hledat…poraďte, dík ….

293
dejna
Reagovat

Něčemu se dalo zasmát, ale pak už to sranda nebyla. Ale fakt si nejsem jistá, jestli jsou to jejich role a nebo oni sami, nebudu se vyjadřovat. Víc mě ale zarazil Michal.

Přidat komentář