Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x24 - In Pjotr We Trust (18+)

2015. március 27. 06:06 - sixx

 screen_shot_2015-03-26_at_20_38_31.png

Gólem a parton, a kamera a homokban, az Éden Hotel lakói egy pokoli társasjáték résztvevői, mondja, de ezt ő maga sem gondolja komolyan. Jó, azt mégsem mondhatja, hogy egy bolondokházával kevert bordélyba zártunk pár paranoiás agyhalottat, illetve lehet mondta, csak nem ez került be a műsorba. Pjotrnak van valami terve, mondja, és kíváncsi, mi lesz belőle. Én meg arra, hányszor kellett ezt felvenni, mire sikerült elmondania, mert a homok jól össze van járva mögötte.

A reggeli alatt Loki körkérdést intéz a gyűrött fejű lakossághoz, mi a fasz történt a szingliben tennap este? Mindenki röhög, és Bencét nézik, Becks és Snezi dugást imitáló mozdulatokat tesz, Beus meg néz maga elé bután. Bence aszongya, beszélgetés volt tegnap Beussal, de ezt senki nem hiszi el, és el van könyvelve, hogy Bence levarrta Beust. Majd megnézzük a 18+ videótárban, hogy volt-e kutyapóz. Snezi napszemüveggel a fején kérdi a valamiért orvoslátogatónak öltözött Beust, hogy most akkor volt-e valami vagy nem, és én némi féltékenységet vélek kihallani a hangjából. Beus kikérem magam hangsúllyal felel, ezerszer mondtam, semmi, megbeszéltük, hogy miért basztam ki innen Botoxot. Beus a riportban aszongya, Bence pocsíkolni akart volna, de ő nem hagyta.

Snezi a mödanszié partjára heveredik le, a két gumilabda az égben mered, Béjvacs egy ideig azon tűnődik, hogy ha kötőtűt szúr bele, vajon sípol-e, aztán inkább úgy dönt, a lelkébe gázol bele a bosnyák revütáncosnak, te, Snezi, ez a Bence gyerek úgy megbaszta Beust, hogy azóta csak csoszogva tud járni, és azt is csak lassan. Snezi a vállát vonogatná, ha ebben a pózban tudná, szarok rá. Becks aszongya a nőjére hogy suta, és közben a seggét vakarja, hálistennek gatyában. A téma egyébként az, hogy Becks szerint Adri taktikából szereti, és ezen egy kicsit felbassza magát. Löevél, Ivar felolvas, lassan, szaggatottan, a nagybetűket nem mind ismeri, de nézzük el neki, elég terhelt így is. Beus kimegy randira, két faszit visz magával, a kilétüket a lakóknak kell eldönteni. Pjotr és Loki megy, önként és dalolva, Beus meg ennek kifejezetten örül, mert velük van a legjobb kapcsolatban.

Snezi otthon nekilát Bence becserkészésének, ehhez a következőket veti be: a) két csöcs összeszorítva (a feleségem szerint ez azt jelzi, kell neki a pasi), b) vallomás arról, hogy nem tud úszni (így a pasi lehet az erős, aki a gyenge nőre vigyáz) és c) mosoly, amire nincs se magyarázat, se bocsánat. Snezi szerint Botox kezdett beleesni Bencébe, elég furcsa hódítás ez, az előző nőt felhozni, na mindegy, mit tudok én erről, nincs gumicsöcsöm és még úszni is tudok. A randi egy hajókázás valami koszos folyón, egy billegő ladikban amibe Beus természetesen Bubuval a plüssmackóval ül be, és amikor Loki odanyúl érte, egy pillanatra azt hiszem, hogy belebassza a zöldes vízbe, de volt gyerekszobája. Viszont Beus orrát megpiszkálja. Éden Bubu egyelőre biztonságban. Denevéreket látnak egy híd alján, Pjotr ennek jobban örül, mintha Topol a szájával szeretné.

Közjáték: otthon Bence hasselhoffozik, és Snezit tanít úszni. Úgysem süllyed el, a gumicsöcs a vízen tartja. Bence a riportban kósza összepillantásokról beszél. Szerelem lesz ez.

A csónak csorog, Beus majmot lát, amitől kis híján maga alá hugyozik, hát még akkor, amikor a majom egy ág végibe kisasszézva odamegy hozzájuk koldulni. A majom százszor életrevalóbbnak tűnik, mint Milán és Beus együttvéve. Nem sokkal később a majmok már a csónakban, és Beus kezéből esznek, sőt, mivel a kísérőjük az arcát is bekeni valami édes szarral (lehet szó szerint), a majom, legyen Bubu2, le is nyalja. Az arcáról. Ó de finom, mondja Beus, aki a majmokat nagyon aranyosnak tartja, különösen amikor ilyen fejeket vágtak:

screen_shot_2015-03-26_at_21_28_49.png

Közjáték: Barbi, Adri meg Ivar átgondolja a dolgokat odabent. Bolond lyukakból bolond szél fúj.

Snezi elkezdi a “szerezzük meg Bencét” hadműveletet, és Barbitól kérdezi, hogy mennyire akar ő Bence mellett maradni. Hát, nagyon. Ja, ez érthető, mondja Snezi, én is örök hűséget fogadtam Béjvacsnak. Ettől a pillanattól fogva Béjvaccs napjai hivatalosan is meg vannak számlálva majd csak tessék felidézni ezt a mondatot akkor, amikor Snezi kibassza a villából. Barbi pillanatok alatt leveszi, milyen kétszínű Snezi, a riportban mondja is, hogy nem lehet megbízni benne. A hajó közben nyíltabb vízre ér, és Loki fürdeni megy, amit Beus el sem hisz, meg mi sem, mert a víz térdig alig ér, és ha fejest ugrott volna, ott hal meg. Beus kiröhögi, joggal. Énekelnek, az Éden himnuszt. Sajnos.

Közjáték: Otthon Adri a nappaliban énekel, Becks szerint a nő kattant, csikket nyom el a karján, meg ilyesmi. Miközben ezt mondja, Bencének, mellesleg, a faszát vakarja. Rühes ez, vagy mi?

Kora este visszatérnek a randizók, Pjotr Topolnak elmeséli, hogy Beus tök normális volt vele és bejöttek neki a majmok. Löevél jön, Pandora, tessen kérdéseket feltenni, félórátok van kérdéseket írni. Van akinek nem lesz elég szerintem. Ivar a levélírás után Beussal, a normálissal beszél, és az orra alá dörgöli, hogy milyen fasza ebédet kaptak, csípős csirkeszárnyat, jó is az. Beus aszongya FÁKK, az a kedvencem, faszért nem kaptam én ebédet. Kaptál, de hagytad, hogy a majmok ellopják. Gügyög egy sort majd megmutatja, milyen fejet vágnak a majmok, amikor keménynek. Ivart idegesíti Beus, kiveri tőle a víz, és feláll a szőr tőle a hátán.

Nem érdekel a csirkeszárny, majmokat láttam. (Beus)

screen_shot_2015-03-26_at_21_47_29.png

Pandora indul, menten egy kérdéssel Barbihoz: kit választottál volna a kiesésre? Ivart, a párja miatt. Kifejted, kérdi Ivar, ki hát, Loki hótt normális, sokat beszélgettünk. Ivar szája már most remeg, oszt 12 másodperc nem telt a hacacáréból. És bánod, hogy nem én estem ki, kérdez vissza Ivar, bánom hát, mondja Barbi, ez jól indul, baszki, Pókmajom ezen a ponton már ütött volna. Adri, nem idegesíti Beckst az állandó hisztid a súlyod miatt? De. Nem, mondja Becks, mert nincs baj a súlyával. Béjvacs, van b-terved? Nem véletlenül választottam Snezit, ő az első számú csajom, de van. Igen? Snezi úgy néz rá, mint a véres ingre, és amikor Béjvacs magyarázná a dolgot, látszik a fején, hogy ezt elbasztad, kisfiam. És ki a b-terv? Nem mondom meg. De mondd. Nem mondom.

screen_shot_2015-03-26_at_21_49_26.png

Ivar, korrekt dolog, hogy valaki 21 nap után érkezik meg a játékba? MILYEN KÉRDÉS EZ MÁR BASSZÁTOK MEG? Bence aszongya, hogy őt zavarja Ivar punnyadása, mert amíg nem szorult a hurok Ivar nyaka körül, addig nem csinált semmit, az ő csaja Botox meg ment a levesbe, viszont Ivar már megint csak punnyad. Ivar aszongya, hogy ő nem egy központi figura, és ha nem muszáj, akkor nem emberkedik, és spórol az energiáival. ÉS ELEVE TI MOST ENGEM HÜLYÉNEK NÉZTEK? Fáradt voltam és álmos, és most ezen mit röhögtök? Mindenki röhög. Ivar felbassza magát a többieken. Nem nyaliztam Beusnak, ő jött oda hozzám. Azért mentem oda, mert senki nem beszélt veled, és sajnáltalak, mondja erre Beus. Loki arcai a Pandorán:

untitled1.png

Snezi, Béjvacs biztonságban érezheti magát a párodként, vagy lecseréled Bencére? Az adott párom bízhat bennem, és ha lesz is csere, megbeszélem vele. Ezt senki nem hiszi el szerintem. Beus, dugnál a bennmaradás érdekében? Loki máris önként jelentkezik, a többiek kiakadnak, ez milyen kérdés már? Snezi és Bence röhög. Beus aszongya nem dug, mert a család látja majd az adást, és kamerák előtt nem. És nem lesz szerelmes senkibe. Na végre, Topol kérdez, ez lesz az első megmozdulása az epizódban, de ha jól emlékszem, a héten is. Bence, ki a hibás Botox kiesésébe rajtad kívül? Senki. De, Barbi, mert nem lett Fekete Angyal, Beus, mindenki. Pjotr szerint Bence személyisége fejlődik, de kurva lassan. És ezzel vége a Pandorának, hát ez egy jó nagy fos volt, csak Ivar kiborítása volt érdekes.

Bencét feldobta a Pandora, mert hullarészegen tegnap még ugyan Beus repedt ánuszába passzírozta volna a pöszörőjét, de azót Snezi úgy nézett rá, hogy beledobbant a szíve, és azt akarja, legyenek párok. Béjvacs meg le van szarva persze, de ettől még majd beszél vele, és kitalálnak valamit, legfeljebb Barbi odaáll mögé, oszt jólvan. Pjotr egy nagyon csalafinta tervet eszelt ki, amit egyelőre én sem látok át, nemhogy az agyhalottak odabent, de Pjotrnak szemüvege van és tudja kezelni a légkondi távkacsolóját, így nem hivatalos sámánja lett a törzsnek, ellent nem mernek mondani neki, mert csak egy gombnyomás ugye, és az összes segglyuk befagy hajnalra.

screen_shot_2015-03-27_at_5_06_27.png

A tervből egyelőre annyit tudunk meg, hogy Snezi álljon be Bence mögé, és Béjvacsnak erről ne beszéljen. Barbi meg majd beáll Loki, oppardon Béjvacs mögé. A csalafintaság része, mondja a sámán a riportban, hogy mindenkinek mást mond, és szinte mindenkinek más mögé kell állnia, mint tervezve/kőbe vésve vagyon. De ha csak egyvalaki nem emlékszik arra, mit hazudott neki Pjotr, akkor kiesik, szóval nem árt odafigyelni. Snezi a riportban aszongya, ilyen sámánnal a világ végéig elmenne. Este bulika, Pjotr tovább hinti a Csalafintaság Tervének magját, Ivarnak aszongya, hogy tök őszintén mondja, de Loki mögött a segge megingott, és a biztonságot Béjvacs jelenti neki. Mi van??? Ivar nem érti, Béjvacs baszogat engem feszt.

Ha hidegben akarsz lenni állj be Loki mögé, és megvan a repjegyed Budapestre. (Pjotr)

screen_shot_2015-03-27_at_5_21_17.png

Béjvacs a te kanid mostantól, értsed meg, mondja Pjotr, és kussolj, nem beszélsz senkinek erről, bízol bennem, mert én vagyok a sámán, oszt jónapot. Pjotr nagyon szeretné, hogy ez a terv összejöjjön, mert Ivarnak képes azt mondani, hogy normális nő. Ivar a riportban aszongya, in Pjotr I trust, és kész. A sámán innen Barbihoz megy, és azzal nyit, hogy amit most mondok, nem pofázod el Adrinak, akit Barbi még a hosztesszkedésekről ismer, amit nekünk nem mutattak meg, csak az ilyen pillanatokban kibukik kicsit. És elhiszed, hogy jót akarok? Aha. És bekussolsz? Aha. Közben Snezi arról beszél Topolnak hogy magára húzná Bencét, de kibaszottul. Pjotr folytatja Barbival, neked mögém kell állnod. Ez most szopatja a szőkét, akinek feltűnően nem koszos a talpa a többiekhez képest, de akkora nagyujja van a lábán, mint Loki farka? Mit kavar a sámán?

Egy a csajoknak:

Egy a pasiknak:

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XocoLatte 2015.03.27. 23:04:54

@aruhamiatt: a fő cél, ezt Peti is elárulta végül, hogy Apolka haza tudjon már menni. Nyilvánvaló, hogy ha már megszervezte, nem akarta esetlegességre bízni az átmeneti párja kilétét. Ha Snezi vagy bármelyik csaj kikotyogja a tervet, akkor jogosan félhetett volna attól, hogy a maradékkal Peti újratervezést végez, és sokkal rosszabb kimenetre lyukadhatott volna mindegyik.

Gergőnek Snezi nem tartozott semmivel azután, hogy a Pandorán hallotta először, hogy Gergőnek van B terve is. Kvittek voltak egymással szemben.

pogona vitticeps 2015.03.27. 23:06:25

@fosch9: nekem sunáznám a szarfosóját rémlik... meg ahogy tányért ragadva elszéledt mellőle mindenki

aruhamiatt 2015.03.27. 23:07:29

@XocoLatte: nem mindenben értek veled egyet, de elfogadom. Bence és Patrik jellemzésemhez mit szólsz?

ÉH3sZ 2015.03.27. 23:08:26

@XocoLatte: Snezinek meg Bence volt az A, Gergő a B, csak éppen nem árulta el az érintetteknek

Falatkányi 2015.03.27. 23:10:18

@spinks: biztos van olyan, hogy mondjuk nem kapjak meg a nyeremenyt, amig le nem megy, mert ha elszoljak magukat, bukjak. Legalabbis en igy csinalnam. Az mondjuk nehezebb lehet, h mondjuk Apol tudja, hogy Peti 2het mulva valami hulye feladatban kiesik/Barbi kirakja/barmi es kozben arrol kell dumalnia, hogy vajon jo par e, vagy Peti megnyerheti e

2015.03.27. 23:10:43

@ÉH3sZ: @pogona vitticeps: @Womanity: úgy érzem összeraktuk:
kardoznám a sz.rfosóját... hát igen, a régi szép idők, Pitta... :D

XocoLatte 2015.03.27. 23:11:16

@aruhamiatt: Patrik egy már most is lecsúszóban lévő, ostobenkó focista, Bence egy önbizalomhiányos, önimádó, egyszerű gyúrósjóska

pogona vitticeps 2015.03.27. 23:12:00

@fosch9: legközelebb valami épületesebb feladványt légyszi :)

aruhamiatt 2015.03.27. 23:12:22

@XocoLatte: ebben látod egyetértünk :)

csak mert 2015.03.27. 23:12:26

@fosch9: atyaég........
vajon van róla kép?

2015.03.27. 23:13:08

@pogona vitticeps: bocsi, csak elragadott a nosztalgia :D

csak mert 2015.03.27. 23:14:18

@XocoLatte: igaz, két lusta majom..ahogy adri is
igazából Peti és Loki próbál gondolkozni, és szerintem még Snezi
a többiek csak vannak

lentilky 2015.03.27. 23:15:03

@fosch9: nekem még a "fosszóró" elnevezés is rémlik, de már homályosak az emlékek... Viszont a rántottás tányérral szakadva elrohanás jelenetére én is emlékszem a többi fiútól :DD

csak mert 2015.03.27. 23:15:23

Ha beussal lennék összezárva, már belefojtottam volna az óceánba

pogona vitticeps 2015.03.27. 23:15:53

@fosch9: én hangosan felröhögök, ha látom leírva, hogy féltengely vagy kamion :)

ÉH3sZ 2015.03.27. 23:16:34

@csak mert: Nem csinálta, csak mondta:)

XocoLatte 2015.03.27. 23:16:50

@aruhamiatt: Gergő a nagy szavak embere, kraft és szaft nélkül -- egy Snezi típusú csajtól simán összefosta magát gyönyörében, szerintem a budin őrá rejszolt. És k..ra büszke volt magára, hogy ő mentette meg a kiesésétől,amit nem is értek.

vastyúk is .. 2015.03.27. 23:18:38

Szép estét, látom mindenről lekéstem :D Sajnos, mint tudjátok, a napnál vagyok füttttttőőő és hát hogy is mondjam, mára sok volt a panasz, szóval neki kellett állni lapátolni, deh nem tudtam behozni a lemaradásom, ezért is érezhettétek, hogy befagy a popótok. Holnap is be fog, mer a munkamorálom nem fog megugrani :D

XocoLatte 2015.03.27. 23:19:34

Loki is be volt avatva, ez kiderült az elején, még jót röhögtek is Petivel, hogy a Gergő-Nóri páros milyen frankó lesz... (csak mert felmerült itt korábban)

ÉH3sZ 2015.03.27. 23:20:05

Lokinál megint zseblámpa lesz?:)

aruhamiatt 2015.03.27. 23:20:12

@XocoLatte: nekem idáig szimpi Gergő. De innentől lehet genya lesz. Ahogy mondta, a rossz tapasztalatai, csalódásai most is igazolódtak. Ezt butaságnak tartom, de tapasztalatlanságának tudom be.

2015.03.27. 23:20:16

@pogona vitticeps: na igen :D ilyen karakterek azért elkelnének itt is lenne min szörnyülködni

Éjjeliben Apol ismerte a hedonista és implicit szavakat. Buliban titanikozott bence-loki. Loki éjjel beust simizi, engedély után természetesen.

2015.03.27. 23:20:53

apol kiröhögte beust és nózit

XocoLatte 2015.03.27. 23:21:42

@vastyúk is ..: inkább a széllel tegyél valamit, ha már nekiállsz tevékenykedni, ami itt van, az vmi szörnyű...

2015.03.27. 23:22:01

@ÉH3sZ: Lokinál mindig van egy nagy tetovált zseblámpa :DDD
@vastyúk is ..: itt volt a sínész úr is :)

Ditti82 2015.03.27. 23:22:24

@Womanity: Kell legyen valami csavar, mondjuk, hogy nem állhatnak egymás mögé mondjuk 2 párválasztóig.
@ÉH3sZ: @pogona vitticeps: @fosch9: Fosszóró. He! :D

XocoLatte 2015.03.27. 23:22:40

@aruhamiatt: nekem sosem volt szimpatikus, sorry

Krétagarbó 2015.03.27. 23:23:52

@fosch9: az implicit nekem is feltűnt.
Sneci zuhizik, a fiuk nezhetik a hatat...

XocoLatte 2015.03.27. 23:24:08

na jó éjszakát, mindenkinek, most napokig nemleszek, jó szurkolást ;-)

2015.03.27. 23:24:25

@Ditti82: profi! láttad amit küldtem?

csak mert 2015.03.27. 23:25:06

@fosch9: jah,láttam van best of éden pista videó is

2015.03.27. 23:25:16

@Krétagarbó: apolt azért sajnálom h nem bontakozott ki csak szomorkodott

2015.03.27. 23:25:54

@csak mert: komoly vagy, kérem szépen :)

Krétagarbó 2015.03.27. 23:26:10

@XocoLatte: jó éjt, jó szórakozást!

Savafan 2015.03.27. 23:26:20

Beus attól fakadna ki, ha valaki beküldené a "NÓZISZIPPPPANTÓÓÓÓT" :) akkor a szerkesztőt is átrángatná a kamerákon keresztül :)

2015.03.27. 23:26:58

@ÉH3sZ: :D mit szégyellősködöl? fsszr :DD

Krétagarbó 2015.03.27. 23:27:00

@csak mert: erről az éden pistarol lemaradtam, ez az 1-ben volt??

Ditti82 2015.03.27. 23:28:05

@fosch9: Láttam. Válaszoltam is. :)

Nehem ahakaharohom Aharahanypahart Áhádáhámohot. :'(

csak mert 2015.03.27. 23:28:11

@Krétagarbó: én is csak most olvastam itt róla, igen az 1-ben asszem :)

2015.03.27. 23:29:23

mindenkinek ajánlom a Caveman c darabot ma láttam, szétröhögtem magam

2015.03.27. 23:31:36

@Ditti82: jeeee
@Krétagarbó: 1-ben egy igazi kultfigura hogy maradt ki?

pogona vitticeps 2015.03.27. 23:31:57

@csak mert: Ha van időtök, érdemes visszaolvasni sixx első évados hogyvoltjait. Általában vinnyog az ember a röhögéstől.

2015.03.27. 23:32:24

@csak mert: megnézném ha adsz linket :)

vastyúk is .. 2015.03.27. 23:37:46

@XocoLatte: Igen itt is durva a szél, azért, mert kolléga túlórázott, kell neki a zseton, de majd holnap tartkón baszarintom a lapáttal, hogy ne fújjon már annyira kis kárpátmedencei hun ivadákokra. hihihihi

@fosch9: brühühüüüü, őt is lekéstem akkor, nem csak a műsort..

2015.03.27. 23:39:02

@vastyúk is ..: ma is csak beköszönt, nem élvezhetjük sokáig a társaságát :(

vastyúk is .. 2015.03.27. 23:42:17

@fosch9: :( mindig csak a munka.. de legalább beköszönt. Még él :D

vastyúk is .. 2015.03.27. 23:52:24

@fosch9: egyébként én sem vagyok olyan aktív, sokszor csak azt látom, hogy már elmondtátok helyettem is, akkor meg minek próbálkozzak. Persze azt is tudom, hogy kaszinózni menjek a kaszinóba :D

vastyúk is .. 2015.03.27. 23:54:36

@fosch9: Én most sajnálom a kisgyereket. Peti ha ennyire mártír, miért nem vállalta be Nórit?

kamilla123 2015.03.28. 00:01:01

@vastyúk is ..: amúgy én is ezen gondolkodtam. oké, h Nóri kissé irritáló, de alapvetően hűséges társ és nem rosszindulatú. Szóval én Peti helyében inkább őt vállaltam volna be, mint Barbit, akit nem lehet még kiismerni. (nekem amúgy kifejezetten ellenszenves, megúszós csajnak tűnik, aki ennyitől kiakad, h akkor most mindenki Apol miatt sírt, és ez neki fáj). Szóval sztem Nóri-Peti nyerős páros lehetett volna /lehetne. Én szurkolnék nekik.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.28. 00:02:41

@aruhamiatt:
Nekem meg éppen fordítva jött le: Gergő eddig volt nekem egy önhitt barom, de ezt a reakcióját, a "hisztit" megértem.

Akárhogy is nézzük, legalább ketten kib*sztak vele, és már a délelőtti felvételeken látszott, Nóri hogy dörzsölgeti előre sátáni kacajjal a kezeit, hogy "Megyek én még a te utcádba!". "Jobban teszed, ha kedves leszel velem", ugyebár... Gergő van annyira józan, hogy azonnal átlátta, hogy mennyire kiszolgáltatott lett Nórinak, és naná, hogy ez rohadtul szarul esett neki.

Peti meg jön a szar dumával, hogy "Ismerd meg Nóri igazi arcát!"... Na kérem, Nóri "igazi arcának" megismerésével Loki is csak odáig jutott öt hét alatt, hogy eddig még nem lökte a medence széléről az aljnövényzetbe a csajt. Kedves Péter, innen üzenem, Nórinak EZ az igazi arca, és ezt ugye te pontosan tudod, csak persze ezzel le tudtad egy kicsit tolni a felelősséget. Sneziből is látszatra csak a bűntudat jött elő (legjobb védekezés a támadás), ahogy még neki állt feljebb, csak mert valaki hangosabban próbál kiabálni, mint ő, vagy mert nem fogadja széles mosollyal a "bocsánatkérését". Bence meg aztán hatalmas volt a "Gergő nem tudja elválasztani a való életet és a játékot" dumájával... mondja az, aki az ötnapos öribariját, Norbit krokodilkönnyekkel búcsúztatta.

Szóval tegye fel nyugodtan mindenki a kezét, aki azt mondja, hogy neki egyetlen olyan sérelme, bánata, kudarca sincs az életben, ami akár teljesen ártalmatlan, de hasonló helyzetekben nem hozza elő az akkori érzéseket, és ennek nyomán nem reagál túl dolgokat... amin sokat tud rontani, ha még gerjesztik is ezt.

vastyúk is .. 2015.03.28. 00:06:28

@kamilla123: Szerintem Nórit Peti sem tudta volna elviselni. Valamiért kollektívan utálják. CSak annyira mondják bent, hogy a kisgyerek miért nem megértő, hát azért nem, így, hogy megkapta azt, akit a legjobban utál, biztos kieső a következő körben.

vastyúk is .. 2015.03.28. 00:11:16

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): szerintem is csak rontott rajta, hogy nyugtatgatni próbálták. Könnyen beszél, aki nyugodtan hajtja álomra a fejét a párja mellett. Snezin most csak röhögni tudtam, a "pedig bocsánatot kértem" frázisaival. Komolyan azt hiszi, hogy akkor minden ok. Persze okosabb lett volna, ha Gergő megölelgeti és azt mondja, hogy Snezi, mindent megbocsátok. :D

Infomaniac 2015.03.28. 00:22:06

Ez a kavarás Petinek egy teljesen önző húzása volt, de jól csinálta. És ezek ott bent, vagy azt hiszik, hogy ő a jóság megtestesítője, vagy pedig értik, hogy ilyen a játék és Petinek kellett egy pár, aki neki megfelel.
És ha belegondolunk, ha nincs Snezi Gergőnek, akkor így neki csak Beus és Nóri marad. Előbbiről meg ugyancsak elég egyértelműen nyilatkozta, hogy mit tart róla, tehát nem feltétlen jobb pár neki, mint Nóri.

vastyúk is .. 2015.03.28. 00:28:22

@Infomaniac: Én azért azon meglepődtem, hogy mindenki szó nélkül követte Petit, azaz gyakorlatilag bármit megcsinálnak neki zéró indoklás nélkül. Ha csak az egyikük is mást tesz, mint amire Peti kérte, Peti beszopja. Szóval a csengőnek meg kellett volna szólalni az agyukban, hogy Peti a srácok háta mögött teljesen sikeresen végrehajtatta az akaratát :D

kamilla123 2015.03.28. 00:48:59

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): egyetértek azzal, hogy Gergő jogosan akadt ki Snezire. Egyszerűen Snezi elárulta őt és kész. Ezt nincs mit szépítgetni. Lehet,h Gergő bosszút áll majd, és ez lesz Snezi veszte. Viszont sztem Gergő nem járna rosszul Nórival. Loki is folyamatosan fúrta Nórit, amit Nóri sejtett mindig is, mégsem hagyta cserben. Szóval sztem ő nem lenne rossz társ Gergőnek.

Montezuma13 2015.03.28. 00:49:58

Apolka nem véletlenül akart már hazamenni és nem véletlenül volt visszafogott lényegében az egész játék alatt. kb. 1-2 héttel ezelőtt olvastam egy újságban, hogy közvetlenül az elutazása előtt derült ki, hogy édesanyja gyógyíthatatlan beteg. Ez magyarázza mind a viselkedését, mind azt, hogy haza akart menni.
Az pedig, hogy ez az egész akció mennyiben volt kitervelve a szerkesztők részéről vagy pedig Pjotr részéről azt nem tudom.

kamilla123 2015.03.28. 00:51:14

amúgy az Éden Éjjelben azt néztem, hogy Apolka milyen gyönyörű szép profilból. Szemből viszont sajnos kicsit nagymama feje van. Kár. De a szeme szép.

mobilos perpetuum 2015.03.28. 02:12:12

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Mert Gergő az kicsoda? Nem teljesített semmit, véletlenül egy borítékot kapott, hogy maradhat. A másikkal ment volna a levesbe. Jött persze a nagy szöveggel, hogy a párokat szét kell robbantani. Azt persze nem merte meglépni. Kis okostojás, Nóri is többet ér nála, legalább tudja, hogy utálják, Gergőnél utálatosabb nincs az Édenben, a semmire veri magát. Tetszene, ha Nóri zavarná haza.

Chuck Νorris 2015.03.28. 02:34:10

Sziasztok
nem olvastam miket irtatok, de az én véleményem.
az egész egy ordas nagy kamu volt, Apolka haza akart egy müsort és kiadták hogy keveredjenek picit a párok, legyen konfliktus (nori Snezi Gergő...)
ha értelmesen taktikáztak volna Lokiék, Apolkát és Barbit beállitják Petihez, Beust ráküldik Lokira, Snezi megy ahova akar, viszont Norit is ott hagyják Lokinál (titkos mindenkit átbaszos terv) és kiesnek 3-an. Loki válassza Norit, kiesik Beus, Gergő vagy Bence kiesik mert egyedül marad, Peti hazaküldi Apolkát. ja de akkor 3 héttel rövidebba müsor és ugy nem ok.
Szóval maga a választás az ki volt találva, egyedül Peti gyászbeszéde volt saját, és meg is hatott mindenkit, még szegény Berkit is aki majdnem elsirta magát :)

Chuck Νorris 2015.03.28. 02:35:03

na szal Apolka haza akart menni és csináltak köré egy müsort....

Chuck Νorris 2015.03.28. 02:45:33

Amugy én még tartom hogy Nóri jó arc, karakán jellem, Loki, Patrik, Bence, Snezi, Beus, Adri meg csak "dugni ment be" és partyzni. Szerintem semmi baj nincs azzal hogy nem birja ha minden nap 6 órán át üvöltöznek a többiek. lehet persze Nóri kicsit komolyabb a koránál, és nem tudja elengedni magát. egyébként Mariann, Apolka, és Barbi is ilyen tipus, de Apolka és Barbi eléggé konfliktuskerülö fajta, Mariann meg élvezte hogy csipik a fiuk.

Chuck Νorris 2015.03.28. 02:52:03

a köpcös vizimentőt nem jellemeztem, hát ez a gyerek olyan szerencsétlennek tünik, nevetek rajta :) a csajoknak nem jön be, szellemileg sem tünik eléggé kidolgozottnak, nagyon kiváncsi leszek mit produkál. egyelöre ugy tünik ö a csapat "mindenki hülyére veszi" tagja :D

vastyúk is .. 2015.03.28. 03:55:32

@Chuck Νorris: ööö. szerintem Nóri olyan, mint akinek beleszorult valami a seggébe. Állandóan be van feszülve. Egy értelmes mondatot nem bír kinyögni egy hirtelen jött keresztkérdésre, csak flegmázik. Ilyen téren hasonlít kicsit a vizimentő kisgyerekre, mert náluk a legjobb védekezés a támadás. Szerintem Mari és Apolka nem ilyen szinten képviselte a visszafogottságot.
Szerintem a vizimentőnél ezerszer ostobább Patrik vagy Bence. Persze ezek csak tippek ;)

Infomaniac 2015.03.28. 07:39:41

@vastyúk is ..: Volt egy olyan eshetőség, hogy Bence berág rá utólag, de hát látjuk, hogy nem.
Tegnap Adri vigasztaló szövege Gergőnek naggyon gáz volt, innen kintről elég taplóra sikeredett, még ha tudom is, hogy csak azt mondta, amit Gergő hallani akart.
Azért hiányoltam egy Loki-Nóri esti megbeszélést.

2015.03.28. 08:02:16

Nóri bosszantó volt tegnap ezzel a fölényeskedéssel, ezzel az "én mindent tudok" 'attitűddel' (szia, moscafrutta XD), pláne ahogy ennek tudatában beszélt a kisgyerekkel is...nem tetszett. Béjvacs hisztije érthető volt. Ahogy az is, hogy Peti nem véletlenül nem akarta magának párnak, akkor már inkább Barbit, mégha nem is ismeri.

2015.03.28. 08:02:16

Nóri bosszantó volt tegnap ezzel a fölényeskedéssel, ezzel az "én mindent tudok" 'attitűddel' (szia, moscafrutta XD), pláne ahogy ennek tudatában beszélt a kisgyerekkel is...nem tetszett. Béjvacs hisztije érthető volt. Ahogy az is, hogy Peti nem véletlenül nem akarta magának párnak, akkor már inkább Barbit, mégha nem is ismeri.

Gia 2015.03.28. 08:18:31

Gondolom Peti azért nem választotta Nórát,mert a játék végén számítani fog,hogy egy adott pár mennyire szimpatikus a többieknek,Nórit meg ugye utálják,vele nem nyerhet.
Én azon csodálkoztam,hogy a riportban miért volt Bence megdöbbenve,hogy Snezi mögé állt,hiszen megbeszélték...

2015.03.28. 08:22:56

@Gia: Egyébként az valami elképesztő, hogy mennyire nem tud beilleszkedni Nóri...folyton azt hangsúlyozza, hogy mennyire próbál, ennek ellenére mindig lepattan mindenkiről.

Gia 2015.03.28. 08:32:35

Egy csapatot jól összetart egy közös ellenség és Nóri erre tökéletesen alkalmas.

Krétagarbó 2015.03.28. 08:38:38

@Gia: Igen, ez is benne van. Meg az is, hogy Nóri sem tesz sokat azért, hogy megkedveljék.

2015.03.28. 08:41:08

@Chuck Νorris: nem esnek ki hárman ezt már párszor megírták itt

2015.03.28. 08:45:55

@vastyúk is ..: én nem tudom sajnálni az őrjöngő viselkedése miatt
sneci persze előző nap pandorán azt mondta ő szól ha változás van így ez snecinek róható fel h úgy állt át bencéhez h a vízimentőt nem tájékoztatta
ettől függetlenül nem látom a vízimentő - nóri ellenszenv okát de lehet csak nem mutatták még, szem is örülnie kéne inkább nórinak ha épp ezt dobta a gép

Krétagarbó 2015.03.28. 08:46:24

@fosch9: nekem az egész 1 kimaradt, nem néztem.

halványlilaköd 2015.03.28. 08:46:53

Béjvács legnagyobb baja a helyzettel volt. Rájött, hogy semmit nem tudott, és még csak nem is sejtette.
Ha jól figyeltem Pjotr már vázolta, hogyha így folytatja, akkor Béjvács lesz a következő távozó. Remélem még hisztizik párat, és tényleg megy.

2015.03.28. 08:49:20

@Krétagarbó: a legjobb volt mind közül szerintem
@halványlilaköd: igen, sztem is mehet nyugodtan, férfiatlan kis pöcs

2015.03.28. 08:50:44

@vastyúk is ..: attól még nyugodtan mondd el, látod mások el sem olvassák a kommenteket és úgy írják le ugyanazt :DDD

2015.03.28. 08:54:07

@Gia: :DDDD és tényleg így van!!!! :))))

2015.03.28. 08:58:22

@fosch9: Én úgy fogalmaznék, még tapasztalatlan, de majd itt felnő és megedződik :) Ha olyan jó játékosnak tartja magát, akkor számítania kell / kellett volna az átvágásokra is, hát most megkapta :) Dolgozza fel s tanuljon belőle :)

2015.03.28. 08:59:59

@Gia: @Szent Borzadály: de miért ellenség nóri? attól mert ellenszenves nekik még nem gondolom h valódi ellenség a szó szoros értelmében

2015.03.28. 09:01:29

@Szent Borzadály: láttad hogy dolgozza fel: őrjöng, csapkod... szerencsétlen még nagyon gyerek

2015.03.28. 09:09:05

@fosch9: Valami oka csak van, hogy nem kedvelik, és már alig várják, hogy hazamenjen...Mondom, nekem nincs vele különösebb problémám, ő más mentalitású, mint a társai, kicsit jobban kéne idomulnia, és kevesebbet aludnia. :)))))

Béjvacs meg gyerekesen reagálta le a vakon vezetést,,hát istenem, tanuljon belőle, mást nem nagyon tehet :)

ÉH3sZ 2015.03.28. 09:09:16

@fosch9: Nóri azért bevállalós és van annyira konok, hogy nem roppan össze. Neki se öröm Béjvaccs párjának lenni.

2015.03.28. 09:15:02

@fosch9: Az őrjöngés még nem a feldolgozás-fázis, az válaszreakció volt - tapasztalan még, még ne pókerezzen, de miután kitombolta magát, most rakja össze magát újra, tervezzen újra, barátkozzon Nórival és a többiekkel, na az már valóban játék lenne :) várom, hogy fog ebből kikeveredni. vagy ki tud-e keveredni ebből...mert ha igen, na akkor VAN helye a játékban :)

Krétagarbó 2015.03.28. 09:17:24

@Szent Borzadály: igen tapasztalatlan, végülis még csak 19 éves, mitől is lenne tapasztalata? Ha sikerül kicsit több időt bent töltenie, jó kis tanulópénz lesz neki.

Krétagarbó 2015.03.28. 09:19:03

@Szent Borzadály: +1. az előzőekkel is egyetértek.

2015.03.28. 09:20:17

@Szent Borzadály: nekem ez a valami oka van nem mindig meggyőző - mert pl az ellenszenvnek nem feltétlen van alapja v oka - simán más mint ők és ezért - ez az én véleményem de persze nem látunk mindent
@ÉH3sZ: sztem is Nóri jobban fogja ezt bírni eddig is elég jól tűrte a pofonokat

egyébként van új poszt

2015.03.28. 09:21:40

@Szent Borzadály: ok fiatal, tapasztalatlan de valahol az embernek kell tudni magát visszafogni helyzetekben és ez itt nem történt meg, nem hiszem h ő tudna megbocsátani és barátkozni ezek után - de meglátjuk

2015.03.28. 09:32:43

@fosch9: Ennyi idősen nekem sem ment elsőre :D új poszt? nálam még nem látszik :/
A valami oka van - ezalatt nem kimondottan észérvet értettem, elég annyi is, hogy nincsenek egy hullámhosszon, nem tudnak beszélgetni - ilyesmi. Inkább érzelmi alapon nyugvó ellenszenv.

2015.03.28. 09:47:11

@Szent Borzadály: lehetséges h ellenszenv, de itt át lehet ezen lépni a bentmaradásért :)
hogyvolt.blog.hu/2015/03/28/eden_hotel_3x25_szevasztopol

vastyúk is .. 2015.03.28. 10:48:01

@Infomaniac: azért csak a kisgyerek rágott be rá, mert a többieknek jó pár jutott. Adri is csak tovább hergelte Gergőt, ha nincs ott, nincs kinek üvöltözzön . Adriról eddig is tudtuk, hogy egy kissé tapló.
süti beállítások módosítása