Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

castor 

všechny recenze uživatele

Asi po půl hodině, kdy se děj nikterak závratně nehýbe, mi bylo tak nějak jedno, kam se ústřední duo zlodějíčků a jejich stálý pronásledovatel budou ubírat.. Utápění se v nudě velmi schematického scénáře oddaluje charisma Pierce Brosnana, jeho občasné škádlení s urputným agentem FBI Woodym Harrelsonem (kde jsou ty jeho role???), svůdné křivky Salmy Hayek, jejíž angličtina sice stále není dokonalá, ale za to je v každém záběru sexy nasvícená a oděná tak, jakoby za rohem čekal fotograf prestižního módního katalogu. Brett Ratner už notně pokazil pokračování osudů doktora Lectera (Červený drak), který by byl bez kvalitních herců poloviční, po Singerovi navíc (bohužel) převzal X-Men 3, takže tenhle veskrze průměrný režisér uštědřil i tentokráte direkt divákovi trpělivosti, naštěstí si v téhle kriminální komedii (no, pousmál jsem se dvakrát - při rybaření a při postelové scéně obou pánů) na nic nehraje, využívá tropického ráje, kameramanovy invence (vypadá to jako Last minute), hereckých možností, pěkně se na to dívá, ale ráno člověk neví, o co konkrétně tam šlo. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[20%] Bez nějakého většího rozboru; vůbec mě to nebavilo. Potenciál to možná mělo, nic zásadního, co by mě iritovalo, ale prostě ne. Brosnan a Harrelson mě totálně nebavili. Salma Hayek byla v té době ještě sexy, ale to je asi tak vše. Děj, námět – to vše je totálně nevýrazné a nudné jako celý film. Trochu mi to připomnělo stylem Loupež po italsku, což je asi drzé, že to zmiňuji, ale to mi rovněž nesedlo. Zde něco podobné, prostě zlodějíčkové. Jenže zde to trvalo víc jak 2/3 filmu, než se něco dělo. A když se něco dělo, tak to stejně stálo za hovno. No nic, odpad nedávám, až tak mě to nenasralo, ale už nikdy nic podobného nedám, bože! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pierce Brosnan i Salma Hayek jsou velmi snesitelní herci, ale hlavně první jmenovaný si vybírá role, které jsou... no, spíš nezajímavé. James Bond už z něj nejspíš nikdy nebude, na to už je přece jen podle hollywoodských pravidel starý, ale vzhledem k tomu, že je to pořád celkem pohledný chlap, zahraje si ještě rád v nějakém filmu, kde může ukázat, že má ještě na to být pro ženy zajímavým objektem. Pravda, "Když se setmí" už je film, který má za sebou osm let, ale na nic jiném nestavěl. Dobře, abych byl přesný, nestavěl na ničem jiném, než na sex appealu Pierce Brosnana a kráse Salmy Hayek. Musím říct, že pro ni mám slabost, což je také důvod, proč dám filmu nějaká procenta. Jinak se ale jedná o příšerně předvídatelný snímek, který se snaží zamotávat děj naprosto zbytečnými odbočkami a chce se tak tvářit jako velmi nápaditý příběh, zlodějský film ve stylu "Dannyho parťáků". Ani omylem na takové nemá a mít nemůže. Nejde zde vlastně o nic, jenom o to, jestli se penzionovaný zloděj rozhodne, že do toho půjde, nebo ne. Nějaké jeho vnitřní tápání je nám ukradené, nezajímá nás, jediné, co skutečně zaujme, je pak naděje, že Salma přijde na scénu s ještě menším počtem oblečení. Woody Harrelson hraje, co je mu většinou souzeno, tedy komickou postavičku, hlupáčka, který je možná přece jen trochu chytřejší, než se na první pohled zdá. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/10/klip-muj-strycek-6-bullets-kdyz-se.html ()

otík 

všechny recenze uživatele

Klasická letní zábavná podívaná, ve které Brosnan a Hayeková tvoří žhavý pár zkušených zlodějů, kteří si užívají pohodovou dovolenou na ostrově, dokud je z pohody nevyruší agent FBI Harrelson. Ten je zde proto, aby zjistil, zda ještě jednu zakázku udělá Brosnan alespoň s jednou chybou, která by mu byla osudná. V celku zábavná podívaná se snaží občas tvrdit hru pár dramatickými scénami, které však ve výsledku vyznívají spíše směšně. ()

eredin 

všechny recenze uživatele

Komu se líbila aféra, tomu se bude líbit i tohle. Sice scénář a režije rozhodně nejsou na oskara, ale zase dámská část je fakt luxusní :) ... nic proti Rene Ruso, ale Selma je Selma (o Naomie Harris ani nemluvě). Prostě holky, drinky, zlodějny, západy slunce, sem tam dobrej fórek ... co chcete jinýho v neděli večer ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Režisér Brett Ratner a herec Pierce Brosnan jsou kamarádi a chtěli spolu natočit nového Jamese Bonda. Když s ním ale neprošli u bondovských producentů, tak se pustili právě do tohoto filmu Když se setmí. (POMO)

Reklama

Reklama