Avisbud slått til og frastjålet bil i Haugesund: - Voldspersonene skal ha irritert seg over reklame

I Haugesund i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka 04.47 natt til lørdag i Haugesund, skal et avisbud ha blitt slått ned av tre ukjente gjerningspersoner og så ha blitt frastjålet bilen sin.

Det melder Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

- Kom hjem fra byen Ifølge politiet skal avisbudet ha levert aviser i postkasser utenfor en adresse i Haugesund, da det som trolig var eieren av postkassen og to andre venner dukket opp i en drosje, trolig på vei hjem fra byen.

- Det som angivelig skal være eieren av postkassa, skal ha irritert seg over reklamen som blir puttet i postkassa, og sammen med sine to venner, skal han ha slått til avisbudet, sier operasjonsleder Knut Lyngholm i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Dagbladet.

Stakk av Så skal gjerningspersonene ha stukket av fra stedet, men avisbudet tok opp jakten. Budet klarte aldri å nå gjerningspersonene, og returnerte derfor til stedet hvor han skal ha blitt slått til.

Da han kom tilbake, var bilen hans borte.

- Det er nærliggende å tro at det er de samme personene som slo ham, som også stjal bilen hans, sier operasjonsleder Lyngholm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.