Dila - Rezumatul episodului 55

Author: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:20

Azer traieste socul vietii sale!

Azer este surprins de rezultatul testului de paternitate si refuza sa accepte adevarul intrucat doctorii i-au spus ca sansele de a fi tata sunt aproape nule. "Doctorii mi-au spus ca sunt steril...”,i-a spus mahnit Azer lui Riza.

Regretele si remuscarile pun stapanire pe el. Prea tarziu, pentru ca pe Fatma a pierdut-o deja, chiar daca Azer este dispus sa faca orice pentru a se impaca. Iertarea Fatmei se lasa insa asteptata!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16784945/1/media-143702796916401900.jpg
Eu o vreau pe femeia pe care o iubesc, imi vreau sotia si copilul! Fatma, nici eu nu pot trai fara tine, nici

tu, fara mine. Te rog, iarta-ma!”, o implora Azer pe femeia inimii sale, in timp ce Melike il ameninta cu pistolul si ii spune sa renunte la Fatma.

Riza ar vrea sa stearga trecutul cu buretele si sa distruga toate barierele dintre el si Dila, dar totul depinde de reactia lui Melike, care nu o doreste pe Dila in viata fiului sau. Pentru a fi de acord cu invoiala de a ceda o parte din actiunile firmei, Melike i-a impus lui Riza o conditie: "A spus ca accepta sa semneze, daca nu ma casatoresc cu tine”, i s-a confesat
Riza Dilei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Surpriza pe care Riza i-o pregateste Dilei ii va face inima acesteia sa bata mai tare. Amandoi privesc cu speranta la viitorul lor impreuna.

 


Episodul 46 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D miercuri, 1 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.