OVAJ VIDEO SRPSKE VOJSKE ZAPALIO JE INTERNET: MOSKVA SE TRESLA dok su SRBI marširali Crvenim trgom! (VIDEO)

Video snimak vežbe i priprema srpskih vojnika za marširanje na Crvenom trgu za kratko vreme postao je pravi hit na društvenim mrežama, pogledajte i zašto

  • 22

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Ruske Federacije postavljen je video marširanja srpskih gardista, pripadnika Vojske Srbije, a u sklopu priprema za nastup na Vojnoj paradi u Moskvi, a ovaj video odmah je postao pravi hit na internetu i društvenim mrežema.

OVA SLIKA SRPSKE VOJSKE ZAPALILA JE INTERNET: Srbi marširaju Crvenim trgom, dok PUTINOVI SPECIJALCI spavaju! (FOTO)

Čim su se srpski vojnici pojavili na Crvenom trgu odmah su privukli pažnju svih prisutnih, a skoro svi ruski vojnici poželeli su da se slikaju sa dve gardistkinje Vojske Srbije!

PRED OVIM SRPSKIM VOJNICIMA DRHTI CEO SVET: Putin je LUD za njima, a da nije njih, ni Srba ni Srbije NE BI BILO! (FOTO)

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin platiće sve troškove Vojske Srbije prilikom dolaska njenog ešalona u Moskvu na paradu povodom 70 godina od od pobede sovjetskog naroda u Velikom otadžbinskom ratu od 1941. do 1945. godine, a na Crvenom trgu videće ešalon garde kojeg će činiti 73 mladića i dve devojke!

GLEDAJTE GENERALNU PROBU PARADE U MOSKVI: Vojnici koračaju kao jedan! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA