Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Šokujúce odhalenie: Herec Ivan Mistrík bil manželku!

„Milovala som ho,“ tvrdí pani Marika. Zobraziť galériu (4)
„Milovala som ho,“ tvrdí pani Marika. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Naoko pôsobili ako šťastný pár. No opak bol pravdou. Marika Mistríková (55) svojho manžela veľmi milovala, ale on jej lásku opätoval bitkou.

Vdova po známom hercovi Ivanovi Mistríkovi († 47), ktorý pred 25 rokmi spáchal samovraždu, prvýkrát po tých rokoch prehovorila pre týždenník Život o svojom vzťahu s miláčikom národa.

„Ivan bol veľmi dobrý človek. Až na ten alkohol. Žiarlil absolútne bez dôvodu a bez dôvodu ma aj často zbil,“ prezrádza čriepky z minulosti Marika Mistríková.

V manželskom zväzku strávili len tri roky. Boli to roky lásky, vášne, ale aj stupňujúcej sa žiarlivosti. A, samozrejme, alkoholu. Práve pod jeho vplyvom sa herec neštítil udrieť vlastnú ženu.

„Niekedy som bola taká dobitá, že som nemohla vstať z postele. To by si iste o Ivanovi nikto nepomyslel, že dokáže udrieť ženu,“ smutne spomína Marika.

Ivan si vraj ráno nič nepamätal, prosil svoju ženu o odpustenie, nosil jej darčeky a kvety. „Keď sa to však zopakovalo viackrát, požiadala som o rozvod,“ hovorí vdova po Mistríkovi. „Myslela som si, že nám pomôže, keď budeme chvíľu od seba, že si uvedomí, čo robí,“ dodala.

Potom však prišla osudná rana. Písal sa 8. jún 1982, keď Ivan Mistrík spáchal vo vlastnom byte samovraždu. V krvi mu namerali 3,5 promile alkoholu. Celý národ vtedy Mariku znenávidel. Vinili ju z toho, že práve kvôli nej si herec siahol na život. „Svojho muža som veľmi milovala,“ tvrdí aj dnes Marika.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA ŽIVOT

 

Šokujúce odhalenie: Herec Ivan
Zobraziť galériu (4)
Exkluzívny rozhovor s Marikou Mistríkovou, ako aj to, ako sa vyrovnala s krutou ranou osudu, si prečítate v aktuálnom vydaní týždenníka Život.
   

ŽIVOT už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu