Baskan Keles Yeni Dönem Kadrosunu Tanitti

Kdz. Eregli Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) Yönetim Kurulu Baskani Arslan Keles, yeni dönemde birlikte çalisacagi ekip arkadaslarini TSO üyelerine tanitti. Binin üzerinde TSO üyesi aday tanitiminin yapilacagi salona gelip destek verdi.

Baskan Keles Yeni Dönem Kadrosunu Tanitti
Kdz. Eregli TSO Yönetim Kurulu Baskani Arslan Keles 1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapilacak TSO organ seçimleri öncesinde yeni dönemde birlikte çalisacagi ekip arkadaslarinin tanitimi için Tatoglu Kültür Merkezi’nde program düzenledi.

Kendisine destege gelen TSO üyelerini yeni ekip arkadaslari ile birlikte salon girisinde karsilayan Baskan Keles, kendisine ve ekibine verilen destege tesekkür etti. Binin üzerinde TSO üyesinin katildigi aday tanitim toplantisinda konusan Kdz. Eregli TSO Yönetim Kurulu Baskani Arslan Keles, “Degisime ortak olalim” slogani ile göreve geldigini yeni dönemde de “Gelisime ortak olalim” slogani ile Eregli’nin gelismesi için yeni ekip arkadaslari ile birlikte çalisacaklarini söyledi.

Baskan Keles kendisini destekleyen TSO üyelerine hitaben yaptigi konusmasinda “4 yildir sizlere kürsülerden ve farkli platformlardan hitap ediyor olsam da yine de mikrofonun karsisina geçtigimde heyecanimi gizleyemiyorum. 4 yil önce “Degisime ortak olun” diyerek sizleri yeni bir vizyon ile insa edecegimiz oda yönetimimize destek olmaya davet etmistik. Sizlerde bu davetimize icabet ettiniz ve bizlere destek oldunuz. Yeni bir baslangicin ilk sayfasini açmis olduk. Sizlerle beraber sayenizde Kdz. Eregli TSO’yu apayri kimlige ve güce kavusturduk. Görevde oldugumuz bu süre içerisinde daha önce yapilmamis birçok projeye ve protokole imza attik, atmaya da devam ediyoruz. Her konusmamda sunu ifade ettim; bu is bir ekip isi. Basari ekibindir, basarisizlik liderindir. Eger ortada bir basari varsa ki; saymakla bitmeyecek basarilarimiz mevcuttur. Bu tüm ekip arkadaslarimin ve bizlere destek olan sizlerin basarisidir. Hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Eger burada bir hata ve basarisizlik varsa bende bunu kendi adima üstlenmeye hazir oldugumuz ifade ettim. Ben 1949 yilindan beri ticaret yapan amcalarim, rahmetli babamin oldugu bir ailenin ferdiyim. Ticaretten baska bir is yapmadik. 60 seneye askin bir ticari geçmisimiz var. Ne is yaptigimiz, istihdam ettigimiz kisi sayisi, devletimize vermis oldugumuz vergi belli ve bununla iftihar ediyorum. Bildiginiz gibi hep dürüstlükten ve seffafliktan yana olduk. Dogru bildigimizi her platformda söyledik ve söylemeye de devam ediyoruz. Hiç kimse bu sehrin gelecegine ipotek koyamaz. Dostlarim; sehrimiz temiz siyasetin, temiz ticaretin, alin terinin sehridir. Gözle korkutma, tehdit ile emegimizin gasp edilmesine hiçbir kurum, kurulus ve kisinin Eregli’mizin gelismesine engel olmasina izin vermeyelim. Bugüne kadar bunun için hep dik durduk, durmaya da devam edecegiz. Ben Eregli’nin gelismesine engel olmaya çalisanlara izin vermiyorum, vermeyecegim. Lütfen sizlerde vermeyin. 4 yil önce sizleri degisime ortak olmaya davet etmistim. Bugünde sizleri gelisime ortak olmaya davet ediyorum. Bir ekip üyeleri ne kadar güçlüyse o kadar güçlüdür. Bu güç sizin gücünüzdür. Kdz. Eregli TSO 2 bin 650 üyesinden almis oldugu güçle kimseye ihtiyaci olmayan, Kdz. Eregli’nin istihdamini saglayan en etken sivil toplum kurulusudur. Ve bu güç sizin gücünüzdür. Bugüne kadarki yapmis oldugumuz çalismalarimizda birlikte yol yürüdügümüz arkadaslarimiza aramizda olsun olmasin herkese ayri ayri tesekkür ediyorum. Bundan önceki dönemlerde Kdz. Eregli TSO’nun yönetimlerinde, meclislerinde görev yapmis, baskanlik yapmis arkadaslarimiza ayriyeten tesekkür ediyorum. Her kes elinden geldigince Eregli’miz için en iyisini yapmaya çalismistir. Simdide devam eden projelerimizi bitirmek, odamizi, sehrimizi daha üst noktalara getirmek için birlikte yola çikacagimiz arkadaslarimizi sizlere tanitmak istiyorum” dedi.

Baskan Keles konusmasinin ardindan 7 meslek komitesinde birlikte görev yapacagi isimleri tek tek sahneye davet ederek Kdz. Eregli TSO üyelerine tanitip, fotograf çektirdi. Salonda bulunan binin üzerindeki TSO üyesi Kdz. Eregli TSO’nun yeni yönetim ekibini ayakta alkislayarak açik destegini ifade etti.

Toplanti tanitimin ardindan sona erdi.

Kdz. Eregli TSO’da yeni dönemde görev yapacak komitelerdeki adaylar su sekilde: 1. Meslek Komitesi Adaylari: Mustafa Yildirim, Lokman Yurtkuran, Fatih Aydogan, Vahap Akbulut, Seref Aslan, Ibrahim Duysak, Erdal Bölük, Mustafa Aktas, Kadir Çaygeç, Atilla Narin, Ali Özer, Tasin Tanyildiz, Akin Sener, Sezgin Okumus.

2. Meslek Komitesi Adaylari: Zafer Çakir, Harun Günönü, Hüseyin Tatlibas, Hasan Aksoy, Taha Kuyumcuoglu, Ali Kemal Özgenç, Erol Üzmez.

3. Meslek Komitesi Adaylari: Tahsin Duru, Okan Duru, Ali özkan, Ufuk Duru, Oguz Örnek, Faik Özgür Bashan, Sami Kulaksiz, Akif Kulaksiz, Can Buzoglu, Fuat Ulas, Yaman Likoglu, Ismail Yilmaz, Zeki Yilmaz, Miraç Çakir, Özgür Daskin, Nihat Dönmez, Ercan Durgut, Murat Erdin, Sebih Esvet, Tugay Karaman, Alperen Hosoglu, Süleyman Danismaz, Idris Likoglu, Hüseyin Besinci, Gökhan Ayaz, Özkan Azman.

4. Meslek Komitesi Adaylari: Cevdet Demircan, Bülent Özkurt, Ersin Men, Mehmet Kir, Mert Özler, Metin Fidan, Muhammet Topaloglu, Murat Subasi, Mustafa Demirli, Zeynep Güven, Serdar Bakkaloglu, Arslan Keles.

5. Meslek Komitesi Adaylari: Yavuz Sesli, Gökmen Baydan, Numan Sen, Eray Ilhan, Fevzi Turan, Özkan Malhatun, Ibrahim Uslu, Sendogan Arslan, Durbey Arslan, Muhammet Durgut, Taner Mete, Murat Özdemir, Serkan Arslan, Ismail Ilhan.

6. Meslek Komitesi Adaylari: Semsi Durdu, Osman Yavuz, Mete Yazici, Sibel Yildiz, Zekai Yavuz, Erol Ak, Özlem Sen, Kenan Öztürk, Ayse Tijen Çelebi, Adem Özçelebi, Fatma Öztürk.

7. Meslek komitesi adaylari: Cem Gül, Cenk Kosun, Salih Ergür, Mehmet Efe Kizilirmak, Aytaç Gül.
Kaynak: İHA