Hava Durumu

Mesut Özil için olay açıklama! 'Koşmayan oyuncuyu almam'

Yeni takımı Başakşehir'de de uzun süredir forma yüzü göremeyen Mesut’un bonservisini alarak Endonezya Ligi'ne gideceği iddia edilmişti. Malezya Ligi ekiplerinden Johor Darul Ta'zim'in sahibi Tunku Ismail Sultan Ibrahim, Mesut Özil hakkında olay açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2022 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2022 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mesut Özil için olay açıklama! 'Koşmayan oyuncuyu almam'

Uzun süredir sakatlıklar, hastalıklar ve fiziki yetersizlikler yüzünden forma yüzü göremeyen Mesut’un bonservisini alarak Endonezya Ligi'ne transfer olmak istediği iddia edilmişti.

PRENSTEN OLAY MESUT SÖZLERİ

Mesut, sosyal medyada en fazla takipçisinin olduğu ülke olan Endonezya Ligi takımlarından Bali United’ta da futbol oynamak istediğini daha önce açıklamıştı. Fakat adının geçtiği başka bir kulüp olan Malezya Ligi ekiplerinden Johor Darul Ta'zim'in sahibi Tunku İsmail Sultan İbrahim, Medipol Başakşehir'de forma giyen 34 yaşındaki Mesut Özil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'KOŞMAYAN OYUNCUYA PARA HARCAMAM'

Aynı zamanda Malezya'nın veliaht prensi olan İbrahim, Johor ekibinin Mesut Özil'i alacağı iddialarını reddederek, "Kulübün parasını sahada takım için koşmayacak bir oyuncuya harcamamam gerektiğini düşünüyorum. Johor'da kimse süperstar olamaz. Bu kulüp, sadece sahada arkadaşları için canını verecek futbolcuları kabul eder.'

'MESUT ÖZİL NEREDEN ÇIKTI'

'Mesut Özil, iddiaları nereden çıktı bilmiyorum ancak Sevilla'da forma giyen Papu Gomez'in buraya makul bir ücretle gelme ihtimali varsa, onu getirmek isteriz. Mesut Özil ise hiçbir zaman planlarımızda yer almadı." ifadelerini kullandı.

BU SEZON 3 MAÇTA 21 DAKİKA OYNADI

34 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, sezon başında Fenerbahçe ile sözleşmesini sonlandırdıktan sonra Medipol Başakşehir'e transfer olmuştu. Bu sezon 3 maçta topla 21 dakika oynayan, Başakşehir’in rezerv takımının Kasımpaşa’ya 7-1 yenildiği maçta ise 45 dakika sahada kalan Mesut; Fiorentina maçında 8, Kayserispor maçında 10, Antwerp maçında ise 3 dakika sahada kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.