Reklama

Reklama

Keď Jake Barnes (Alain Moussi), oslavovaný vojnový hrdina a majster bojového umenia jiu-jitsu, podľahne nezdolnému stvoreniu Braxovi, budúcnosť ľudstva visí na vlásku. Zranený a trpiaci silnou amnéziou je Jake zajatý armádou, ktorá nemá potrebné vybavenie na boj proti nemilosrdnému votrelcovi z vesmíru. Jakea zachráni Wylie (Nicolas Cage) a starodávny rád bojovníkov jiu-jitsu, ktorí mu musia pomôcť rozpamätať sa a nabrať silu, aby spoločne dokázali Braxa poraziť v epickej bitke, ktorá určí ďalší osud ľudstva. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Aargh 

všechny recenze uživatele

Spousta věcí tu vůbec není špatná. Vykradený námět by pořád vydal na slušné béčko, výprava je vzhledem k nulovému rozpočtu solidní a na akci se dá koukat – sice to není nic světoborného, ale to platí o většině martial arts filmů. Cageův kung-fu hipík mě vlastně docela bavil. Asi bych, zocelen akčními filmy osmdesátých let, přežil i prkenného hlavního představitele, proti kterému je Van Damme oskarový herec. Co ale celý film totálně likviduje je hudba. Něco tak dokonale nefunkčního jsem snad ještě neslyšel. Místo aby do akčních scén duněl metal nebo techno jako v Mortal Kombatu, zní do nich jakési improvizované perkuse, které z průměrné akce dělají nesnesitelnou nudu. Až do toho někdo nastříhá lepší hudbu, dejte mi vědět. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Tolik skvělých jmen co dokáží udělat skvělou akci + N. Cage a vyjde z toho taková nuda. Jasně hodnocení mi říkalo, že to tak bude ale já se chtěl přesvědčit sám a jsem z toho smutný, Jediné co mě opravdu pobavilo bylo že je ve filmu i Eddie "krabák" Steeples toho jsem tam nečekal,protože jsem si nevšimnul že ve filmu hraje.  Škoda mohla to být aspoň průměrná oddechovka se skvělou akcí, ale není.   20% --- 2/10 IMDb ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Cageovi už nikdo nevěří, ale Frank Grillo a Tony Jaa ještě nějaké jméno mají. Otázka je, jak bude jejich reputace po tomhle počinu vypadat. Jiu Jitsu je totiž srajda ve všech směrech, od efektů, přes příběh až po akci. Logothetis natočil xy-té pokračování Kickboxera, a v podobných vodách zřejmě bude pokračovat, ne-li v horších. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Ach jo, nevěřila jsem, že to podle hodnocení může být tak zlý, ale ono fakt může. Ani Toník to nezachránil, kvůli kterému jsem na to koukala. Na Cageovy brakový filmy z poslední doby jsem si už zvykla, ale tohle byla síla. Příběh o ničem, stupidní dialogy, triky z videohry, občas roztřesená kamera a bitky asi taky na zadek nikoho neposadí. Toník by se měl radši zdržovat v Asii, než se upsat do takovýhle blbosti. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Akcie (nie moc dobrej) je hromada, občas sa objaví slušný nápad (ale príšerne zrealizovaný) a Cage je na zožratie (a je na celom filme to absolútne najlepšie). Inak je to absolútna hrôza s nábehom na podobný kult ako Bojisko Zem alebo Lovci dinosaurov. Aj keď toto bolo 100miliónov krát lacnejšie (teda aspoň dúfam). Ten scenár asi vypadol z béčkovej produkcie polovice 80. rokov. Akurát vtedy ho nikto nezrealizoval, lebo mu prišiel príliš blbý. 1/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natočen za 6 týdnů. Nicolas Cage se zúčastnil pouze pěti natáčecích dní. (SONY_)

Reklama

Reklama