UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“PARA İNSANI DEĞİŞTİRMEZ ZENGİN BİR AİLENİN ÇOCUĞUYUM”

Geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’ de sahne alan Koray Avcı, verdiği açık hava konserinde sevenlerine müziği ile unutulmaz bir gece yaşattı.

“PARA İNSANI DEĞİŞTİRMEZ ZENGİN BİR AİLENİN ÇOCUĞUYUM”

Koray Avcı,’ Kıbrıs, her zaman benim ikinci memleketim olmuştur. Benim hiç albümüm olmadığı dönemler bile ben Kıbrıs’ ta mini konserler verirdim ve o dönem Kıbrıs, bana çok sahip çıkmıştır. O yüzden Kıbrıs’ın yeri bende ayrıdır.

Sosyal medyayı çok iyi kullanamıyorum. Ben kişiye yönelik yaşamıyorum. Sosyal medya dan gelen yorumlara  ciddiye almam. Sosyal medyada gereksiz yorum yapanlar beni çok rahatsız ediyor. Benim yaptığım şeylere ve benim kimle gezdiğime çirkin yorum yapanlar rahatsız edici. Real, hayatta hiç taciz yaşadınız mı? Yok benim bu tip bir olay gelmedi başıma. Ben sokakta insanlarla oturup sohbet etmeyi seven biriyim.  Dört gün tatil yapmak istedim ve telefonu kapadım. Ailem ve ekip arkadaşlarla da konuşmadım. Kafa dinlemek istedim.

Ünlü olduktan sonra bir değişim oldumu hayatınızda? Bir insanı para, şöhret, mal,  mülk, servet, değiştirmez, insanın içinde değişmeye ihtiyaç vardır o yüzden insan değişir. Beni para değiştiremez, ben zengin bir ailenin çocuğuyum. Ben ailem fakirlik çektiği dönem bende tattım, o yüzden para insanı değiştirmez, insan değişmek isterse değişir.

Devamlı yalnız görüyoruz sizi sevgiliniz var mı? Ben özel hayatımı dışarı vurmak istemiyorum,  bundan da hoşlanmıyorum. Hayatımda birisi olursa sevgilimle gezerim ama bunu çok halka, da arz, etme taraftarı değilim’ dedi

Son Güncelleme: 22.08.2022 20:42:14
ETİKETLERKORAY AVCI